Badestamper i glassfiber for 6-8 personer

Moderat oppdateringer og endringer er en flott måte å holde hjemmet oppdatert og spennende for familien. Hvis du har følt at hjemlivet ditt trenger en ombygging, kan gnisten du har lett etter være et TimberIN badestamp. Badestamper vil gi dine kjære en stor sjanse til å tilbringe tid sammen og sette pris på de beroligende fordelene med et boblebad – alt fra komforten i hagen din.

Badestamp i glassfiber for 6 8 personer (1)
Badestamp i glassfiber for 6 8 personer (2)
Badestamp i glassfiber for 6 8 personer (1)
Badestamp i glassfiber for 6 8 personer (2)
previous arrow
next arrow

Sjekk ut alle produktene våre nedenfor


Hos TimberIN tilbyr vi et bredt utvalg av glassfiber badestamper. Skjellene kan være kledd i forskjellige tresorter eller la være kledte for å bli sunket ned i bakken eller terrassen. I tillegg til sortimentet av tresorter, tilbyr vi også et miljøbevisst alternativ med menneskeskapt materialpanel. Det er Neular paneling, som er laget av kasserte husholdningsplastavfall, noe som gjør det til et 100% resirkulert materiale. Som et resultat er den også fullstendig resirkulerbar, skaper ikke noe ekstra avfall og er naturvennlig. Slikt unikt materiale viser også helt unike nøkkelfunksjoner. Noen av de mest relevante for utendørs boblebad er værbestandighet. Det ytre panelet av Neular materiale er vanntett, noe som betyr at selv om det regner hele året, vil panelene danne noen form, og heller ikke deformere eller svulme på noen måte. På motsatt side av spekteret er panelene også UV-bestandige, noe som betyr at selv om det er intens direkte sollyskontakt 24/7, vil de ikke bli skadet. Det er også mindre sannsynlig at fysiske skader er synlige, da panelene ikke splitter og tåler en stor mengde vekt. Materialet er trygt, hygienisk og ikke-giftig, noe som er perfekt for boblebad. Det krever veldig lite hvis noe vedlikehold og er flekkfritt.

Badestamper i glassfiber

Her er de viktigste fordelene med et glassfiber badestamp:

Isolasjon

Glassfiber badestamp kan isoleres ikke bare fra bunnen og sidene av karet, men også fra toppen via et isolert glassfiberlokk som er støpt for å passe perfekt til karet. Dette gir en betydelig reduksjon i varmetapet, noe som på lang sikt vil spare deg for mye tid, penger og krefter.

Enkel rengjøring

Ettersom glassfiberoverflaten er spesielt glattere enn den i et badestamp i tre, har det langt færre av forskjellige sprekker eller hull for å feste seg fast. Den flate overflaten gjør det enkelt å rengjøre med en enkel fille og vann. Det gir heller ikke et passende miljø for alger og andre bakterier å spre seg.

SPA-systemer

Glassfiber badestamp enkelt utstyres med forskjellige systemer for å forbedre badopplevelsen. Det være seg et meldingssystem for å gi en jacuzzi-sensasjon eller et filtreringssystem for å lindre vedlikeholdsbelastningen ytterligere.

Vanneffektivitet

De avrundede veggene i glassfibermodellene fjerner mye volum som ikke brukes effektivt, for eksempel rommet under benkene. Foringen avskaffer også enhver mulighet for lekkasjer, som er mer utbredt for dens helt tre motstykker.

Lang levetid

Akkurat som skroget på en båt, er et glassfiberbadestamp noe som vil vare deg lenge. Mens hele trebader kan slites ut av endringene i temperatur og fuktighetsnivå, påvirkes glassfiberen betydelig mindre av årstidsskiftet. Det er ikke til å tilsi at det ikke kjedelig over tid, men tidsrammen er mye bredere. Videre kan overflaten hvert 15. år gjenopprettes til sin tidligere prakt innen noen få timer med spesialisert buffingutstyr. I tillegg kan eventuelle riper også slipes og puffes ut.

Lett

En glassfibermodell, selv når den er kledd i løvtre, som lerk, ender generelt opp med å bli lysere enn et fullt trebadekar av samme størrelse. Dette kommer ned til at glassfibermodellen ikke trenger en tykk treplate av tre. Hvis glassfibermodellen er uten kledning, er den enda mindre tung – potensielt opptil to ganger lettere enn den helt tre.

Ikke etsende

For de som bruker saltbaserte renseanlegg eller bare saltvann, kan det være vanskelig å velge et badestamp som ikke vil bli negativt påvirket av natriumet i vannet. Tre, selv om det er et fint valg, vil bli svekket på lang sikt, mens stålkar, selv om rustfritt, korroderer hvis de til og med blir skadet. Man kan bedømme saltmotstanden i glassfiber etter hvor mange hundrevis av båter som blir igjen i saltvannshavene år etter år.

De viktigste ulempene med glassfiberbadkar:

Høyere pris. På grunn av den dyre karakteren av produksjonsprosessen og materialene som kreves for støping av et badestamp i glassfiber, er det naturlig nok dyrere enn de forskjellige kollegene.

Begrensede skjemaer og tilpasning. Produksjon av badestamp i glassfiber er en omfattende prosess som krever spesialiserte muggsopper som er dyre å lage og vedlikeholde. Én form kan koste hvor som helst i rammen 40000 – 50000 euro. Enhver liten endring i formen eller størrelsen på karet krever en ny form. På grunn av dette faktum, er formen og størrelsene på glassfiberkar ikke så tilpassbare som å si tre eller polypropylen.

Badestamp i glassfiber

24600

9.7

VAKKE ANNET DESIGN


10.0/10

BRUKSMODELL SELECTION


9.0/10

SUNDT LIVING - KALORIER BRUK


10.0/10


2 comments

  1. Asgeir says:
  2. Gunnar says:

Leave a Reply

Kontakt oss!
close slider
×