Vedfyrt badestamp i glassfiber med utvendig ovn

Fra: kr20,850

***ekskludert 25 % MVA

*Produksjon og levering: ~4 uger
paypalvisamastercard

Varenummer: wellnessexternal. Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

 • 264
  Shares

Vedfyrt badestamp i glassfiber med utvendig ovn

Glassfiber stamp med koniske vegger gir grunnlag for en vidunderlig opplevelse, forestill deg å sitte i en stamp som er tilpasset formen til kroppen din. Denne modellen er veldig luksuriøs da du kan velge enten thermo-wood eller eik, og en bred rund karm er inkludert i tilbudet allerede. Denne modellen krever mindre vann da benkene er lukket og et par seter er litt høyere. Isolasjon i vegg og bunn holder vannet varmt lenger. Dette er et forbrukervennlig tilbud og du vil bruke mindre ved og spare penger i det lange løp. Hvis du ønsker å plassere varmeelementet et annet sted og ikke i stampen, så velg gjerne å bestille en stamp med et eksternt varmeelement.

Velg nedenfor

Tekniske data (engelsk)

 • 264
  Shares

LED lys

LED lys gir en behagelig effekt. Det mest populære valget er 2-3 enheter. Veggisolasjon er nødvendig for å lage en skikkelig installasjon. Vennligst velg under applikasjoner. 5 forskjellige farger; Vanntett IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz;

Elektrisk varmeovn

Elektrisk varmeovn kommer sammen med pumpen. Kraften til den elektriske varmeovnen er 6kW hver, og krever derfor spesiell installasjon for elektriske sikringer brukes. Mulig elektrisk tilkobling: 220 V (1 fase); 380V (3 faser).

Vannmassasjesystem

Vannmassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene, og derfor masserer vannet kroppen din horisontalt. Massasjeeffekten er sterkere sammenlignet med luftboblemassasje. Vann må tømmes fra rørene i vintersesongen. 6 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Vann massasje effekt videoen nedenfor:

Luftboblemassasjesystem

Luftboblemassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene (noen ganger i benker) nær sitteplassene. Massasjeeffekten er svakere sammenlignet med hydromassasje. Luft går gjennom rørene, og det er derfor ingenting å tømme på vinteren. 12 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,7 kW; 230 V – 3,3 A.

Sandfiltreringssystemet

Sandfiltreringssystemet er tilkoblet badestampen gjennom to slanger i rustfritt stål. Systemet er drevet av 220 V. Filtrering er sterkt anbefalt til nesten alle modeller. Det filtrerer organiske partikler.

Termisk isolasjon

 • Varmeisolasjon i veggene er en veldig effektiv måte å varme opp vannet raskere og holde det varmt over en lenger periode. Det er et veldig vanlig valg.
 • Bunnisolasjon (veggisolasjon er ikke inkludert). Sammen med veggisolasjon gjør den det mulig å oppnå raskere oppvarmingstid og holde vanntemperaturen på et stødig nivå.
 • Isolert PP dekken, hvis kjøpt sammen med vegg- og bunnisolasjon, gir maksimal varmeeffekt.

Type rustfritt stål

 • Rustfritt stål 430. Denne typen stål kan bare brukes med rent, naturlig vann uten noen salt- eller kloridprodukter. I dette spesifikke valget er sandfiltreringssystemet høyt anbefalt.
 • Rustfritt stål 316 er motstandsdyktig mot alle typer salt- og kloridløsninger. Nyttig for hoteller eller andre offentlige steder hvor badestampen brukes veldig ofte.

Flere spørsmål? Vennligst les bruksanv

VIDEOER

 • 264
  Shares

2 omtaler for Vedfyrt badestamp i glassfiber med utvendig ovn

5 stjerne
100%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerne
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
 1. Roger

  Hei her kommer bilder av badestamp. Etter en del problemer med transport av badestamp så kom den endelig på plass 10 dager etter forventet levering. Badestampen har innfridd forventningene og med boblesytem så er det meget behagelig. Kan absolutt anbefale Timberin.

  Opplastede bilde(r):

  Bilde #1 fra Roger
  1 av 1 personer fant dette nyttig. Var denne anmeldelsen nyttig for deg?
 2. Grete

  Her er bilde fra Instagram!

  Hilsen Grete

  Opplastede bilde(r):

  Bilde #1 fra Grete
  Var denne anmeldelsen nyttig for deg?
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nullstill

Allerede inkludert

Velg nedenfor

Ekstra varmeapparat

Velg nedenfor

Type lokk

Velg nedenfor

Isolasjon

Velg nedenfor

SPA

Velg nedenfor

Innvendig farge

Velg nedenfor

Oppgradering av ovnen

Velg nedenfor

Vann utgivelsen typen

Velg nedenfor

Frakt

Velg nedenfor

Spesiell gave

Velg nedenfor