Utendørs badestamp elektrisk oppvarming ovn

Fra: kr21,730

***ekskludert 25 % MVA

*Produksjon og levering: ~4 uger
paypalvisamastercard

Varenummer: electricgfk. Kategorier: , ,

Produktbeskrivelse

 • 262
  Shares

Utendørs badestamp elektrisk oppvarming ovn

Stampen er ekstremt enkel å bruke da den har et elektrisk varmeelement som ikke krever noe oppfølging mens det varmer opp stampen. Juster til temperaturen din og la det gå sin gang til din ønskede temperatur nås. I tillegg kan varmeelementet holde vannet på den ønskede temperaturen hele tiden. Vegg- og bunnisolasjon som nå er gratis, holder vannet varmt lengre. Det er mulig å kombinere en ved-ovn med et elektrisk varmeelement. Bruk om hverandre eller sammen for å få fart på oppvarmingsprosessen.

Velg nedenfor:

Tekniske data (engelsk)

 • 262
  Shares

LED lys

LED lys gir en behagelig effekt. Det mest populære valget er 2-3 enheter. Veggisolasjon er nødvendig for å lage en skikkelig installasjon. Vennligst velg under applikasjoner. 5 forskjellige farger; Vanntett IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz;

Elektrisk varmeovn

Elektrisk varmeovn kommer sammen med pumpen. Kraften til den elektriske varmeovnen er 6kW hver, og krever derfor spesiell installasjon for elektriske sikringer brukes. Mulig elektrisk tilkobling: 220 V (1 fase); 380V (3 faser).

Vannmassasjesystem

Vannmassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene, og derfor masserer vannet kroppen din horisontalt. Massasjeeffekten er sterkere sammenlignet med luftboblemassasje. Vann må tømmes fra rørene i vintersesongen. 6 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Vann massasje effekt videoen nedenfor:

Luftboblemassasjesystem

Luftboblemassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene (noen ganger i benker) nær sitteplassene. Massasjeeffekten er svakere sammenlignet med hydromassasje. Luft går gjennom rørene, og det er derfor ingenting å tømme på vinteren. 12 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,7 kW; 230 V – 3,3 A.

Sandfiltreringssystemet

Sandfiltreringssystemet er tilkoblet badestampen gjennom to slanger i rustfritt stål. Systemet er drevet av 220 V. Filtrering er sterkt anbefalt til nesten alle modeller. Det filtrerer organiske partikler.

Termisk isolasjon

 • Varmeisolasjon i veggene er en veldig effektiv måte å varme opp vannet raskere og holde det varmt over en lenger periode. Det er et veldig vanlig valg.
 • Bunnisolasjon (veggisolasjon er ikke inkludert). Sammen med veggisolasjon gjør den det mulig å oppnå raskere oppvarmingstid og holde vanntemperaturen på et stødig nivå.
 • Isolert PP dekken, hvis kjøpt sammen med vegg- og bunnisolasjon, gir maksimal varmeeffekt.

Type rustfritt stål

 • Rustfritt stål 430. Denne typen stål kan bare brukes med rent, naturlig vann uten noen salt- eller kloridprodukter. I dette spesifikke valget er sandfiltreringssystemet høyt anbefalt.
 • Rustfritt stål 316 er motstandsdyktig mot alle typer salt- og kloridløsninger. Nyttig for hoteller eller andre offentlige steder hvor badestampen brukes veldig ofte.

Flere spørsmål? Vennligst les bruksanv

VIDEOER

 • 262
  Shares

3 omtaler for Utendørs badestamp elektrisk oppvarming ovn

5 stjerne
100%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerne
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
 1. Eirik

  Hei… Stampen er installert, og er i bruk 😁 Den ble satt opp med 3fase 230v og fungerer som en drøm. 2 ting som var litt dumt, er bryteren på sikringskapet mangler låse ringen. Og 32-38 overgangene til sandfiltere var det hull i på den ene. Men alt i alt fungerer det bra. Er for tiden litt opptatt med jobb, men skal se om jeg ikke kan få sendt noen bilder i morgen.

  Mvh Eirik

  Opplastede bilde(r):

  Bilde #1 fra Eirik
  Var denne anmeldelsen nyttig for deg?
 2. Weronika

  Hei Albert,

  Vi har nå fått prøvd ut stampen,og den fungerer supert. Vi er veldig fornøyd med transporten og servicen vi har fått fra dere. Kan trygt anbefales til andre.

  Mvh Weronika

  Opplastede bilde(r):

  Bilde #1 fra Weronika
  Var denne anmeldelsen nyttig for deg?
 3. Ole

  Fantastisk badestamp til veldig god pris. Jeg satt veldig stor pris på kommunikasjonen, de var ryddige, raske til å svare og imøtekommende på alt jeg lurte på. Hele kjøpsprosessen gikk veldig fint. Selve badestampen er i veldig god kvalitet, og arbeidet på den er nøye og med materialer av god kvalitet. Her får du veldig mye for pengene i forhold til mange ande leverandører. Absolutt å anbefale.

  Opplastede bilde(r):

  Bilde #1 fra Ole
  Var denne anmeldelsen nyttig for deg?
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nullstill

Allerede inkludert

Velg nedenfor

Oppgradering og tilkobling av elektrisk varmeelement

Velg nedenfor

Tre type

Velg nedenfor

Type lokk

Velg nedenfor

Type trapp

Velg nedenfor

Isolasjon

Velg nedenfor

SPA

Velg nedenfor

Innvendig farge

Velg nedenfor

Oppvarming av vedvarmer

Velg nedenfor

Vann utgivelsen typen

Velg nedenfor

Frakt

Velg nedenfor

Spesiell gave

Velg nedenfor