Badestamp i glassfiber firkantet 2.2 x 2.2 m

kr42,981

***ekskludert skatt

paypalvisamastercard

Varenummer: recwellness. Kategorier: ,

Product Description

Badestamp i glassfiber firkantet 2,2 x 2,2 m: Din oase for avslapning og underholdning

Fordyp deg i en verden av ren nytelse med vår fantastiske firkantede badestamp i glassfiber på 2,2 x 2,2 m. Denne romslige oasen, designet for å romme 10-14 personer, inviterer deg til å slappe av, gjenopprette forbindelsen og skape uforglemmelige minner med venner og familie.

Uovertruffen komfort og romslighet:

Den generøse firkantede designen på 2,2 x 2,2 m gir god plass til at du og dine kjære kan spre dere ut og nyte luksuriøs komfort. Enten du foretrekker å slappe av, strekke deg eller nyte lekne interaksjoner, tilbyr denne badestampen det perfekte miljøet for avslapning og underholdning.

Enkel oppvarming med integrert vedfyrt ovn:

Opplev varmen og stemningen fra en knitrende ild med den integrerte vedfyrte ovnen. Dette effektive varmesystemet sikrer rask oppvarming av vannet, slik at du kan nyte badestampen din på kort tid. I tillegg gir muligheten til å utstyre badestampen med en elektrisk varmeovn enda større fleksibilitet og bekvemmelighet.

Eksepsjonell isolasjon for optimal varmebevaring:

Vær trygg på at badestampopplevelsen din alltid vil være varm og behagelig, takket være den omfattende isolasjonen som inkluderer det lette lokket. Denne funksjonen beholder varmen effektivt, noe som minimerer energiforbruket og sikrer et behagelig bad selv på kjøligere dager.

Enkel inngang med komfortable trinn i tre:

Trinn inn i ditt personlige paradis med letthet og eleganse ved hjelp av de sjenerøst dimensjonerte trinnene i tre. Disse robuste og komfortable trinnene gir sikker og praktisk tilgang til badestampen, noe som forbedrer din totale badeopplevelse.

Høyere opplevelsen din med valgfrie funksjoner:

Unn deg den ultimate hydroterapiopplevelsen ved å legge til valgfrie funksjoner som luftbobler eller vannmassagesystemer. Disse tilleggene forvandler badestampen din til en terapeutisk oase, lindrer slitne muskler og fremmer dyp avslapning. Forbedre stemningen ytterligere med LED-belysning, noe som skaper en magisk og innbydende atmosfære for kveldsbad.

Luksuriøst termotre for uovertruffen estetikk og holdbarhet:

Badestampen er omhyggelig laget av luksuriøst termotre, kjent for sin eksepsjonelle skjønnhet og holdbarhet. Dette premiummaterialet garanterer en fantastisk visuell appell som komplementerer alle utendørsområder samtidig som det garanterer langvarig ytelse og holdbarhet.

Tilpass stilen din med en rekke fargevalg:

Velg mellom en rekke standardfarger for å matche dine personlige preferanser og utendørsinnredning. For en ekstra touch av eleganse, oppgrader til de fantastiske perlefargealternativene, som gir badestampen din et snev av sofistikert luksus.

Enkel fjernkontroll med valgfrie WIFI-adaptere:

Nyt bekvemmeligheten av å kontrollere badestampen din eksternt med de valgfrie WIFI-adapterne. Denne innovative funksjonen lar deg justere temperaturen, aktivere massasjesystemer og administrere andre innstillinger komfortabelt fra din smarttelefon eller nettbrett, noe som sikrer en problemfri og hyggelig opplevelse.

Opprettholde krystallklart vann med integrerte vannfiltre:

For det ultimate innen vannrenhet og hygiene, integrer sand- og UV-vannfiltre i badestampoppsettet ditt. Disse avanserte filtreringssystemene fjerner effektivt urenheter og patogener, noe som sikrer et skinnende rent og sunt bademiljø.

Den perfekte tilfluktssted for alle årstider:

Enten du søker en forfriskende flukt i sommermånedene eller en koselig oase på en frisk vinterkveld, tilbyr denne allsidige badestampen den perfekte settingen for året rundt-nytelse. Fordyp deg i det varme, boblende vannet, omgitt av venner og familie, og skap varige minner som vil varme hjertet ditt lenge etter at sesongen har gått.

Invester i velværet ditt og skap uforglemmelige øyeblikk:

Den firkantede badestampen i glassfiber på 2,2 x 2,2 m er mer enn bare et luksuriøst tillegg til uteområdet ditt; det er en investering i velværet ditt og en katalysator for å skape uforglemmelige øyeblikk med dine kjære. Fra stresslindring og forbedret søvn til latterfylte sammenkomster og delte opplevelser, tilbyr denne badestampen en oase for avslapning, foryngelse og tilknytning.

Kontakt oss i dag for å lære mer om denne eksepsjonelle badestampen og forvandle hagen din til en personlig oase for avslapning og underholdning.

**Vennligst merk at de utvendige målene på boblebadet er 2200 x 2200 mm, mens de innvendige målene er 2000 x 2000 mm.

Omtaler

There are no reviews yet

Bli den første til å vurdere “Badestamp i glassfiber firkantet 2.2 x 2.2 m”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Allerede inkludert

Velg nedenfor

Elektrisk varmeovn

Velg nedenfor

— Kraften til den elektriske ovnen og tilkoblingstypen —

Vennligst skriv nedenfor, for eksempel 9kW, 400V, 3fase

Type lokk

Vennligst velg en nedenfor

Isolasjon

Velg nedenfor

SPA

Velg nedenfor

Smart SPA-tilleggstillegg (WiFi-signal kreves)

Innvendig farge

Velg nedenfor

Vann utgivelsen typen

Velg nedenfor

Frakt

Velg nedenfor

Spesiell gave

Velg nedenfor