Badestamper i plast

Moderate oppdateringer og endringer er en flott måte å holde hjemmet oppdatert og spennende for familien. Hvis du har følt at hjemmelivet ditt trenger en ombygging, kan gnisten du har lett etter være TimberIN-badestampene. Badestamper vil gi dine kjære en stor sjanse til å tilbringe tid sammen og sette pris på de beroligende fordelene med et badestamper – alt fra komforten i hagen din.

Hos TimberIN tilbyr vi et bredt utvalg av polypropylen-badestamper (badestamper i plast). Skjellene kan være kledd i forskjellige tresorter. Materialet er trygt, hygienisk og ikke-giftig, noe som er perfekt for boblebad. Det krever veldig lite hvis noe vedlikehold og er flekkfritt.

TimberIN hot tubs
Badtunna i plast TimberIN (3)
TimberIN hot tubs
Badtunna i plast TimberIN (3)
previous arrow
next arrow

Sjekk ut alle produktene våre nedenfor


Badestamper i plast

Viktige fordeler med å ha badestampen i plast

Isolasjon anbefales til badestamp i hagen

Polypropylen-badestamper kan isoleres ikke bare fra bunnen og sidene av karet, men også fra toppen via et isolert trelokk. Dette gir en betydelig reduksjon av varmetap, som på lang sikt vil spare deg for mye tid, penger og krefter.

Enkel rengjøring

Ettersom overflaten av polypropylen er særlig glattere enn den i en badestamp i tre, har den ingen forskjellige sprekker eller hull for å slå seg fast i. Den flate overflaten gjør det enkelt å rengjøre med en enkel fille og vann. Det gir heller ikke et passende miljø for alger og andre bakterier å spre seg på.

Boblesystemer installert i badestamper i hagen

Polypropylen-badekar kan enkelt utstyres med forskjellige systemer for å forbedre badopplevelsen. Det være seg et meldingssystem for å gi en jacuzzi-sensasjon, et filtreringssystem for å lindre vedlikeholdsbelastningen ytterligere eller LED-belysning for å forbedre stemningen.

Vanneffektivitet

De lukkede benkene til Polypropylene-modellene gir en mulighet til å fjerne mye vannvolum som ikke brukes effektivt. Foret avskaffer også enhver mulighet for lekkasjer, som er mer utbredt for dens helt tre motstykker.

Lang levetid på et badestamp i plast

Et badestamp med polypropylen er noe som vil vare deg lenge. Mens fullt trebadekar kan slites ut av endringene i temperatur og fuktighetsnivå, påvirkes Polypropylen betydelig mindre av årstidsskiftet. Det er ikke til å tilsi at det ikke kjedelig over tid, men tidsrammen er mye bredere.

Badestamp fra hagen er lette

En polypropylenmodell, selv når den er kledd i løvtre, som lerk, ender generelt opp med å bli lysere enn et fullt tret badekar av samme størrelse. Dette kommer til grunn at polypropylen-modellen ikke trenger en tykk treplate.

Polypropylen-badekar er ikke-etsende

For de som bruker saltbaserte renseanlegg eller bare saltvann, kan det være vanskelig å velge et badestamp som ikke vil bli negativt påvirket av natriumet i vannet. Tre, selv om det er et fint valg, vil bli svekket på lang sikt, mens stålkar, selv om rustfritt, korroderer hvis de til og med blir skadet. Polypropylen som materiale er sterkt motstandsdyktig mot salt, derfor er det et utmerket valg hvis du vil ha en høy mengde salt i vannet.

Benk variasjon

Runde polypropylenmodeller skiller seg ut fra de andre ved å tilby det største utvalget av benker. I tillegg til åpne og lukkede benker av polypropylen, er tre alternativer også tilgjengelig. I form av en jevn rund form, eller en mer standard vinklet form.

Noe å vurdere før du eier et badestamp i polypropylen

Høyere pris – på grunn av den dyre arten av produksjonsprosessen og materialene som kreves for støping av et badestamp av polypropylen, er det naturlig nok dyrere enn trekomponentene. I motsetning til glassfiber – har polypropylenkar en høy grad av tilpasning når det gjelder formen på karet, ettersom materialet er lettere å bruke. På grunn av dette kan firkantede modeller bli funnet på vår hjemmeside som tilbyr større kapasitet opptil 16 personer samtidig. Høyden kan også justeres hvis du er ute etter et kortere eller høyere kar.

Glassfiber i glassfiber er laget som et enkelt stykke for å passe en form, og det er grunnen til at overgangene mellom veggene er glatte og sømløse. Når du danner boblebad av polypropylen, er bøyene ikke så jevne og består for det meste av enkle 90-graders vinkler. Endene av platene av polypropylen må også kobles til via varme, derfor kan en noen ganger så lett synlig søm noen ganger sees på siden av karet.

Badestamp i plast

10643

9.5

Enkel rengjøring


9.5/10

Vanneffektivitet


9.5/10

Lang levetid på et badestamp i plast


9.5/10


Kontakt oss!
close slider
×