Moderne utendørs badstuerOppdag våre andre modeller av utendørs badstuer


Avslør det ultimate avslapningsstedet: Moderne utendørs badstue med glassfront og forrom

Flykt til en verden av ren ro med vår nyskapende moderne utendørs badstue. Med en fantastisk glassfront og et romslig forrom, gir denne badstuen en ny definisjon av utendørs badstueopplevelsen, og tilbyr både imponerende estetikk og enestående ytelse.

Et mesterverk av design og funksjonalitet

Unn deg en badstuesanctuary som sømløst blander form og funksjon. Den panoramiske glassfronten gir en fantastisk utsikt over omgivelsene dine, mens det separate forrommet sikrer maksimal komfort og bekvemmelighet.

Romslige dimensjoner for uovertruffen komfort

Med en lengde på 5 meter og bredde på 2,4 meter, tilbyr denne moderne utendørs badstuen rikelig med plass for en virkelig avslappende badstueopplevelse. Strekk deg ut, slapp av og la varmen omslutte kroppen din.

Premium materialer for holdbarhet og stil

Laget av det fineste termo- eller granved, utstråler denne badstuen både holdbarhet og en sofistikert estetikk. Dens naturlige skjønnhet vil komplementere enhver utendørs setting.

Forbedre stemningen din

Skap en virkelig rolig atmosfære med valgfri belysning. Myke, varme lys vil forvandle saunaen din til en oase av avslapning, slik at du kan slappe helt av og fornye deg.

Belysning som skaper avslappende stemning

Opplev det ultimate avslapningsmiljøet med vårt nøye utformede belysningssystem. Tre Harvia badstuelamper og LED-lys under benkene skaper en varm og innbydende atmosfære som forbedrer din badstueopplevelse.

Eksepsjonell isolasjon for optimal effektivitet

Full isolasjon sikrer minimal varmetap, slik at du kan nyte en effektiv og kostnadseffektiv badstueopplevelse. Badstuen holder varmen effektivt, reduserer energiforbruket og maksimerer din avslapningstid.

Hvorfor velge vår moderne utendørs badstue?

  • Romslig og komfortabel, med god plass for en luksuriøs badstueopplevelse
  • Panoramisk glassfront for fantastisk utsikt og kontakt med naturen
  • Overlegen isolasjon for energieffektivitet og optimal varmebevaring
  • Belysningssystem for en avslappende og foryngende atmosfære
  • Holdbar og stilig konstruksjon av førsteklasses termo- eller granved

Forvandle hagen din til en oase av avslapning med vår moderne utendørs badstue med glassfront og forrom. Bestill nå og hev din badstueopplevelse til nye høyder av luksus og ro.

Utendørs Vedfyrte Badstue

0.00

9.7

VAKKE ANNET DESIGN


10.0/10

MER TID FOR FAMILIE OG VENNER


9.0/10

SUNDT LIVING - KALORIER BRUK


10.0/10


Leave a Reply

Kontakt oss!
close slider
×