Badestamper for 2 personer

I dag er det mange fasetter av avslapning man kan unne seg. Badestamp for 2 personer kan definitivt være en av dem. Enten du nettopp kom trøtt hjem fra jobb, trenger et par timers kjas og mas i hverdagen eller bare noe for å holde deg tilfreds. Den moderne bekvemmeligheten av filmer og TV på forespørsel, så vel som matleveringstjenester, gjør det raskt og enkelt å sparke tilbake og løsne når som helst. Tidstestede alternativer som å lese en god bok eller bare legge seg i en varm og koselig seng forblir ganske populære også. Når det gjelder avslapning – alternativene er ubegrensede. Når vintersesongen kommer, kommer en av de mest populære aktivitetene tilbake til prominens – bading i et varmt og beroligende badestamp for 2 personer.

Badestamp i tre for 2 personer
Badestamp i tre for 2 personer
Badestamp i tre for 2 personer
Badestamp i tre for 2 personer
previous arrow
next arrow


Sjekk ut alle produktene våre nedenfor


2-manns badestamp – en flott måte å slappe av og nyte livet i i dag travle verden

Etter hvert som teknologien forbedres med dagen, gjør det også mange livets grener. Det være seg de nevnte on-demand-tjenestene, eller transformasjonen av trykte medier til digitale – badestamper for 2 personer er intet unntak. Automatiserte filtreringssystemer, fjernstyrte ovner, interne massasjeanlegg, flere og flere forbedringer gjøres for å forbedre opplevelsen av 2-boblebadet. Selv om det kanskje ikke virker som det, krever ikke alle disse tilleggene en massiv +16-person mammut av et badestamp. Et minimalistisk TimberIN 2-person badestamp kan passe til alle disse varmeovnene, pumpene og dysene av samme kvalitet. Kompakte 2-personers boblebad har ofte mange fordeler i forhold til de store kollegene som kan overses når du velger den beste modellen for deg. Dette er grunnen til at vi har bestemt oss for å skissere noen av dem i dette blogginnlegget.

Badestamp Oval for 2 Personer TimberIN

De viktigste fordelene med 2-personers boblebad:

 • Plass som kreves:

  Mange mennesker tror fortsatt at for å ha en liten badestamp på 2 personer, trenger man en stor hage og en privat luksushusholdning. Imidlertid krever TimberIN Ofuro boblebad for ment for to personer minimal plass og kan plasseres på et stort utvalg av steder. Den kan stå på en balkong, en liten uteplass eller et takdekke. Hvis ingen av disse alternativene er tilgjengelige, kan det til og med være plassert inne i hjemmet. Det vil forbli holdbart og blendende i mange år, uansett om det holdes inne eller ute.

 • Portabilitet:

  Et lite badestamp på 2 personer anses generelt for å være noe statisk, som holdes på samme sted i mange år. Med et lite badestamp på 2 personer er dette ikke tilfelle i det hele tatt. Ofuro kan enkelt plasseres på en liten trailer, eller til og med i noen pickup. Du kan ta den med deg til ferien i en sommerhytte, eller til og med på en campingferie.

 • Enkel installasjon og bruk:

  En liten 2-manns badestampmodell krever betydelig mindre innsats for å sette opp og bruke enn en stor. Å fylle den opp krever bare en enkel hageslange og det tar knapt noe tid i det hele tatt. Alt du trenger for å kjøre massasjer og filtre er et vanlig stikkontakt. Ingen vanskelig installasjon nødvendig. Bare plug and play!

 • Minimal kostnad og vedlikehold:

  Ettersom et mindre boblebad av to personer krever færre materialer og arbeidskraft å produsere, koster det naturlig nok mindre også. Hvis du leter etter et budsjettalternativ uten å ofre funksjonaliteten, eller ganske enkelt ikke har behov for noe som har plass til mer enn to personer, er dette alternativet optimalt for deg. Mindre kar er også enklere og raskere å rengjøre og vedlikeholde. En mindre vannmengde betyr at oppvarming tar mindre tid og krever mindre ved eller strøm. Hvis du velger å bruke kjemikalier for å holde vannet rent, trenger du ikke å legge til så mye eller så ofte.

De viktigste ulempene med badestamp for 2 personer:

 • Liten sitteplasser:

  Hvis du planlegger å ha flere personer til å glede seg over det lille badestampet på 2 personer på samme tid, er dette alternativet sannsynligvis ikke noe for deg. Kapasiteten til denne modellen er to personer, og det er definitivt ikke noe rom i det. Derfor, hvis du planlegger å ha venner eller familie til en sentrisk sosial sammenkomst med et badestamp, anbefales det et større badestamp.

 • Begrensede sitteplasser:

  Sittekapasitet er ikke det eneste som er begrenset, da det ikke er en stor mengde plass til forskjellige sitteplasser eller vri og vri. Hvis du leter etter et badekar der begge brukerne helt kan legge seg som på en king-size seng, vil det være nødvendig med et større badestamp.

Glassfiber badestamp for 2 personer:

Glassfibermodeller er de dyreste av de tre tilgjengelige alternativene, men har flest fordeler. Disse inkluderer isolasjon i vegger og bunnplater, i tillegg til et utvalg av massasjeanlegg, varmeovner og farger. Selve glassfiberinnsatsen gir lang levetid, enkel rengjøring og vedlikehold. Høyere priser sammenlignet med alternativene. Lettere i vekt sammenlignet med tre-modellene gir høyere mobilitet.

Polypropylen badestamp for 2 personer:

I likhet med glassfibermodellene, har disse et innlegg, men tilbyr også treutstyr. Mens glassfibermodellen tilbyr avrundede vegger, benker og kanter, er polypropylen-motstykket mye mer geometrisk med rette vegger og enkle former. Lettere i vekt sammenlignet med tre-modellene gir høyere mobilitet.

Tre badestamp for 2 personer:

Tre badekar tilbyr en helt naturlig opplevelse uten kunstige innebygde materialer. Hvis du ikke er ute etter noe med alle klokkene og fløytene, men likevel ønsker å nyte fordelene av et varmt avslappende badestamp, er dette valget for deg. Tremodeller kan også skryte av lavere priser sammenlignet med modeller av polypropylen eller glassfiber.

Badestamp for 2 personer

14000

9.5

Nydelig design


9.5/10

Krever lite plass


10.0/10

Bærbar


9.0/10


Kontakt oss!
close slider
×