Kjöpsprosess For Badstue Og Badestamp

Selv om online shopping i disse dager har blitt normen, så har mange fortsatt en liten aversjon knyttet til å kjøpe online. Denne tenkte risikoen vokser eksponensielt når man kjøper en dyr gjenstand som en badestamp eller en badstue. Denne blogg-artikkelen er laget for å forklare TimberIN-kjøps-prosessen og forhåpentligvis eliminere all tvil våre fremtidige kunder måtte ha. Kjøpsprosessen vil se ut som dette:

Wellness Royal badtunna med en intern värmare

1) Først diskuterer vi ønskene og behovene til en kunde, i tillegg til hva som ser ut til å passe best for dem. Så blir vi enige om en produktmodell. Dette inkluderer spesifikasjoner, eventuelle unike forespørsler og pris. Straks denne prosedyren er fullført, så sender TimberIN ut en proforma-faktura i tillegg til en kjøpekontrakt som inkluderer alt som har blitt diskutert slik at kunden kan se over det. I tilfelle misforståelser, så kan kunden notere hva som er feil i dokumentet som så kan bli endret.

2) Straks alt er som det skal være forventes det at kunden utfører en initiell betaling på 50% av den totale prisen. Dette kan gjøres med alle anerkjente betalingsmetoder: Direkte bankoverføring, Kreditt- eller Debit-kort. Straks TimberIN har mottatt betalingen, så settes produktet inn i vår interne timeplan og produksjonen starter.

3) I løpet av produksjonen, bestemmes leverings-detaljene. I tilfelle kunden ikke kan akseptere badestampen på datoen man tidligere ble enige om, så kan det endres til en mer passende dato. I noen tilfeller må leveringsadressen endres, som kan ordnes ved behov.

Utomhus igloo bastu

4) Straks produksjonen er ferdig, så sendes kunden bilder av det endelige produktet for vurdering. Hvis noe er feil eller at kunden ikke er fornøyd, så kan det fortsatt endres.

5) Straks alt er som forventet, så forventes det at kunden betaler neste betaling på 50%. Dette punktet bekymrer noen kunder, da de føler de tar en risiko ved å betale pengene uten å ha mottatt produktet. Men, etter hundrevis av fornøyde kunder, så har vi bygget opp en anerkjennelse i markedet som garanterer levering av produktet.

6) Straks den andre betalingen er mottatt, så lastes produktet opp på et passende kjøretøy og leveres til kundens spesifiserte lokasjon. Ved mottakelse forventes det at kunden inspiserer varene og sikrer at alt er som det skal være. For de fleste stopper prosessen her, og de kan fritt nyte innkjøpet sitt. Men noen ganger kan varene skades under transporten på grunn av forskjellige omstendigheter. I så tilfelle er prosessen tilsvarende mot eventuell leverings-/frakt-tjeneste. Før man signerer for leveringen, så må kunden rapportere detaljene på skadene i et CRM-skjema. Straks det er utført, så vil enten alle de skadede delene bli refundert/erstattet/ eller det betales for lokal reparasjon, avhengig av hva som er de mest økonomiske mulighetene.

Terrass Klassisk modell badtunna

Tilleggs-tilbehør kan bestilles etter levering, men, installasjons-tjenester tilbys kun ved produksjon, derfor er kunden selv ansvarlig for å montering.

 

Én kommentar til “Kjöpsprosess For Badstue Og Badestamp”

 1. Hei.

  Jeg har satt opp ønsker for en mobil sauna her, og lurer på hvor mye hele bestillingen vil koste når den må fraktes til Narvik, 8516 Narvik?

  Videre er det fint hvis dere ser noe nødvendig jeg har utelatt i bestillingen, som må være med. Gi meg gjerne beskjed om dette. Trenger jeg å ordne med lossing når saunaen står på hjul?

  1x Utendørs badstue tønne på hjul
  kr45,445
  Type tilhenger – Med bremser
  kr8,370
  Vedfyring Harvia ovner – Anbefales for 4 – 5 meter sauna: Harvia 20 PRO + skorstein
  kr5,637
  Termisk isolasjon – For badstue 4 – 5 m. av lengde: fullstendig isolasjon + dekorative trepaneler.
  kr20,100
  Konfigurasjon – Garderober 1.5 m (inkludert i total sauna`s lengde)
  kr1,560
  Konfigurasjon – Glassdør mellom badstu og garderober
  kr1,850
  Konfigurasjon – Inngangsdør fra siden (som i bilder) i stedet for bakvegg
  kr1,820
  Sauna tilbehør – Elektrisk installasjon. Noen LED-lys under benkene
  kr2,020
  Sauna tilbehør – 2 Harvia lamper over inngangsdøren (begge sider)
  kr2,020
  Sauna tilbehør – Tregjerde foran ovnen
  kr700
  Sauna tilbehør – Panoramavindu (full)
  kr4,890
  Tak farge – Svart fliser

  Curbside Levering – Ferdig montertt (losse maskiner nødvendig på stede). Leveringspris ikke inkludert. Gi oss ditt postnummer!

  Subtotal kr94,412

  Venter spent på tilbakemelding fra dere.

  Med vennlig hilsen

  Anne Lise Forslund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *