Home PageTilbehør til badestamper og badstuer

Tilbehør til badestamper og badstuer

Tilbehør til badestamper og badstuer: LED lys; Hydro (vann) massasjesystem; Luftboble massasjesustem; Vannfiltrering 

LED lys for badestamper

LED-lys for badestamper

Å bade under en stjerneklar himmel er en fantastisk opplevelse. Men hva om stjernehimmelen er dekket av skyer? Et godt alternativ er å legge til lys
 og atmosfære med LED lys i din badestamp eller basseng. Disse LED lysene hjelper med å lage en perfekt romantisk atmosfære i din badestamp eller ditt basseng. Tilgjengelig med to forskjellige instillinger – fast farge eller endrende farger – LED lys til badestamper vil helt sikkert holde alle badere underholdt. Du kan få lys I alle farger fra lilla, grønn, rød og gul. Denne typen lys for badestamper gir et myk skygge heller enn en blendende lyskilde. Det mest populære er 2-3 LED lys for en badestamp med 1800mm I diameter. LED lysene installers i veggene av badestampen for den beste spredningen for øyet. LED lysene er vanntette, nivå IPX5. Hvert LED lys kobles til en individuell kontroll som installers I trepanelet på badestampen. Bryteren installeres på et sted som er lett å nå, uansett om det er fiberglass eller polypropen. Disse LED lysene er designet spesielt for badestamper og bassenger og kan installeres på alle modeler. Eller om du higer etter å øke underholdningsverdien på en du allerede har er LED lys også da en god løsning. Se for deg en kald vinternatt hvor bakken er dekket av snø, vannet I badestampen damper allerede, og legg så til LED lys. De fem fargene endres og lager et show I badestampen. En magisk og avslappende kveld, garantert!

Hydro (vann) massasjesystem for badestamper

En førsteklasses spaopplevelse I ens egen hage blir gjort mulig med hydromassage for badestamper og bassenger. Legg deg ned i varmt vann og nyt den fantastiske hydromassasje effekten og dens tallrike fordeler for både fysisk og mental helse. En varm badestamp eller basseng med hydromassage hjelper med å slappe av i sinn og bli kvitt stress. I tillegg vil den beroligende hydromassasjen redusere muskelsårhet og smerte, øke blodtilføresler og blodstrømmen.

Hydromassasjen kan installeres på både fiberglass og polypropen modeller. Dette massasjesystemet for badestamper og bassenger er bygget opp av 6 kraftige kromstråler, installert i veggen inne i badestampen. Den suger vann inn i systemet, som fordeles i rørene før det skytes ut igjen gjennom strålene. Dette lager en sterk massasjekraft. Hydromassasjen til badestamper og bassenger blir kontrollert av en av/på knapp og et kontrollhjul for å regulere intensiteten til massasjen. Hele systemet kobles til en standard 220V enkeltfase nettverk, det er derfor passende for alle hjem. Hydromassasjen for badestamper og bassenger er vanntett IPX5 sertifisert. Blåseren burde beskyttes fra elementene, så det anbefales å holde den dekket under en treboks, trapp eller terasse. For badere som vil bytte mellom en sterkere eller svakere massasje, kan hydromasssasjen installeres med en luftboblemassasje for badestamper og bassenger.

Opplev et fantastisk massasjesystem i din egen hage. La dine sanser og ditt sinn slappe av med de 6 kraftige hydromassasjestrålene i din badestamp eller ditt basseng. Plei ditt sinn og din kropp med hydromassage til badestamper og bassenger! 

Luftboble massasjesustem for badestamp

Finnes det noen bedre måte å maksimere underholdningsverdien til en tre, fiberglass eller PP badestamp enn å installere en luftboblemassasje? Dra nytte av de mange helsefordelene til en avslappende massasje ved å velge luftboblemassasjen for badestamper og bassenger. Ikke bare får du en varm badestamp eller basseng med luftboblesystem. Det øker også sirkulasjonen, blodstrømningen og reduserer muskelsårhet, det har også terapeutiske egenskaper for mental og følelsesmessig helse, ved å hjelpe med å bli kvitt stress ved massasje.

Luftboblemassasjen består av 12 kraftige stråler som installers I veggen på badestampen. Den kontrolleres av en av/på knapp, luftboblemassasjen for badestamper og bassenger er klar til bruk og krever nesten ingen vedlikehold. Luftboblesystemet kobles til en standard 220V enkeltfasenettverk, noe som gjør det passende for hjemmebruk.

En kan lure på hvordan luftboblemassasjen lages. Systemet kobles til en blåser, som trekker luft inn med en sterk kraft og fordeler det mellom 12 rør. Luften reiser så gjennom pipene og dyttes gjennom dysene, som gir luftmassasje med bobler i badestampen eller bassenget. For badere som vil ha muligheten til å bytte mellom mer varsomme og sterkere massasjetyper kan luftboblemassasjen installeres sammen med hydromassasjen for badestamper og bassenger.

Et varmt bad kan bare gjøres bedre med tilsetningen av luftboblemassasje til din badestamp eller ditt basseng. Opplev de fantastiske sensasjonene og de mangfoldige helsefordelene ved luftboblemassasjen i din badestamp eller ditt basseng og la stresset smelte vekk med bekymringene. Len deg tilbake, slapp av og nyt luftboblemassasjen!

Vedlikehold av vann er veldig viktig for badestamper og bassenger, og har en stor effect på baderens tilferdshet. For å forsikre renhet og klarhet I vannet anbefales det å bruke vannfiltrering. Det mest populære valget for badestamp og basseng er sandfilter. Et sandfilter for badestamp krever veldig lite vedlikehold, sanden trenger bare å skiftes hvert tredje til femte år. På grunn av dette er det et perfekt valg for badestamp og bassengrens. Sanden inne I sandfilteret for badestamp og basseng fungerer som en slags svamp ved å fange urenheter. To stålenheter kobles til badestampen. En kobling plasseres på toppen av badestampen og en annen på bunnen. Vann trekkes fra badestampen eller bassenget og inn I filteret gjennom den nedre koblingen før det føres gjennom sanden. Forskjellige små partikler som jord, stein etc. blir fanget I sanden. Renset vann blir deretter sluppet ut fra sandfilteret og tilbake inn I badestampen eller bassenget gjennom den øvre koblingen.

Vannfiltrering for badestamper

Sandfilter for badestamp og basseng varierer I kraft og kapasitet. Den minste versjonen som er tilgjengelig har 4 kubikkmeter sand, og er perfekt for en badestamp eller basseng på 1800mm i diameter. Man kan få filter med opptil 8 kubikkmeter sand. Sandfilter kobles til en standard 220V 1fase uttak, så elektriske justeringen kreves for bruk i hjemmet. Vannfiltreringen blir gjort enda enklere med en timer. På denne måten kan sandfilteret programmeres til å kjøre i en forhåndsbestemt tidsperiode. Baderne kan bare slappe av og meditere i det varme badet mens sandfilteret gjør jobben sin, ettersom man ikke trenger å stoppe filteret.

Kontakt oss!
close slider
×