Små utendørssaunaer for 2-4 personerOppdag våre andre modeller av utendørs badstuer


Slapp av i din egen private oase: Små utendørssaunaer for 2-4 personer

Unnslipp mas og kjas og nedsenk deg i den foryngende omfavnelsen av din helt egen utendørssauna. Designet for optimal utnyttelse av plass, krever denne kompakte vidunderen bare en diameter på 2 meter, noe som gjør den til det perfekte tilskuddet til enhver hage eller bakgård.

Skreddersydd for intime sammenkomster

Enten du søker en romantisk tilflukt for to eller en koselig samling med venner, gir denne lille utendørssuanaen komfortabel plass til 2-4 personer. Opplev de oppkvikkende fordelene med saunaterapi i privatlivet til din egen bakgård.

Fleksible oppvarmingsalternativer

Nyt varmen som passer dine preferanser. Velg mellom en tradisjonell vedfyrt ovn, Harvia M3, eller en moderne elektrisk ovn, Harvia Cilindro med 9 KW effekt. Begge alternativene leveres komplett med steiner og pipe, og sikrer en sømløs saunaopplevelse.

Eksepsjonelt håndverk og isolasjon

Laget av det fineste gran eller termotre, skryter denne saunaen ikke bare av en estetisk tiltalende eksteriør, men gir også utmerket isolasjon. De tykke veggene holder effektivt på varmen, reduserer oppvarmingstiden og maksimerer energieffektiviteten.

Forbedre stemningen din

Skap en virkelig rolig atmosfære med valgfri belysning. Myke, varme lys vil forvandle saunaen din til en oase av avslapning, slik at du kan slappe helt av og fornye deg.

Hev din utendørsopplevelse

Gjør uterommet ditt om til en oase av ro med denne lille utendørssaunaen for 2-4 personer. Det plassbesparende designet og de enestående funksjonene gjør den til det perfekte tilskuddet til ethvert hjem. Bestill nå og begi deg ut på en reise av ren velvære og avslapning i komforten av din egen bakgård.

Utendørs Vedfyrte Badstue

0.00

9.7

VAKKE ANNET DESIGN


10.0/10

MER TID FOR FAMILIE OG VENNER


9.0/10

SUNDT LIVING - KALORIER BRUK


10.0/10


Leave a Reply

Kontakt oss!
close slider
×