Badestamp i tre – treverk

Leter du etter visse tips om hvordan du konstruerer badestamp i tre? Vi ønsker å dele de grunnleggende fremskrittene for å lage DIY badestamp av tre. Det er ikke noe mer tilfredsstillende enn et effektivt stykke DIY. Hvorfor ikke sette opp og sette sammen din egen badestamp i tre? Vi gir deg kunnskapen. Mens noen som konstruerer sitt eget badestamp bruker et enormt plastrom og inkluderer trebekledning, trenger vi ikke å gå hele veien. Så vi forteller deg den beste måten å lage et helt badestamp i tre.

Badestamp i tre sliders (2)
Badestamp i tre sliders (1)
Badestamp i tre sliders (3)
Badestamp i tre sliders (2)
Badestamp i tre sliders (1)
Badestamp i tre sliders (3)
previous arrow
next arrow


Sjekk ut alle produktene våre nedenfor


Hvordan bygger vi en badestamp i tre (DIY)

Men før det, bør man kjenne til fordeler og ulemper ved å eie en badestamp i tre. For det første er et badestamp i tre et komplett naturlig produkt. Veggene og bunnen av et badestamp i tre er helt tre fra innsiden og utsiden. Dette faktum skiller badestamper i tre fra glassfiber- eller polypropylenmodeller. Visuelt er veggene i polypropylen- eller glassfiberkar også laget av tre, men det er bare en dekorasjon som dekker isolasjonslaget og forskjellige andre VVS-deler. Størrelsen på tremodeller varierer mellom 1400 – 2200 mm, og det er ikke begrenset til det. Formen kan være rund eller oval. Det er noen begrensninger i en konstruksjon badestamp i tre. På grunn av sin natur kan bare luftbobler og LED-lys installeres i bunnen av trebadestampen. Hydromassasjeanlegg kan ikke installeres ordentlig, siden det ikke er noe sted å skjule forskjellige vannrør som går rundt enheten. Det er heller ingen måte å installere varmeisolasjonen siden badestamper i tre har en tendens til å lekke og det ikke er noe sted å fikse og skjule isolasjonslagene. Badestamper i tre kan kjøres av vedfyrte eller elektriske ovner. Vanligvis brukes interne eller eksterne vedovner til å varme opp vannet i badestampen i tre.

9 trinn for å lage din egen badestamp i tre

1. Finne materialene

Det første selskapet ditt vil være å få trepaneler. Sibirsk gran, lerk, termotre og rød sedertre kan brukes til å konstruere et badestamp i tre. Tykkelsen skal ikke være mindre enn 40 mm.

Badestamp i tre
Badestamp i tre

2. Kutting av panelene

Du må kutte dette treverket i paneler. Søk etter de mangelfulle segmentene i arkene du har kjøpt og fjern de med en korssag, eller begynn med en bordsag for å rive arkene femti-femti før du høster de fornuftige segmentene – hva som fungerer best for deg. Du vil åpenbart ha litt tre igjen, men til tross for at du setter av kontanter siden disse arkene er så store mengder rimeligere tre. Disse mange trebiter er også nyttige for å få setet til å gå inne i karet eller gjerdet for å omgå komfyren.

Kutting av panelene
Kutting av panelene

3. Bygge ytterkant

For tiden er det en ideell mulighet å passe panelene sammen, med mål om at de strukturerer en sveve rundt gulvet og kan holde i vannet. Som det burde være åpenbart, åpner de buede delen seg inn i den forliste delen for å forme et ledd. Du må kjøre lasten opp gjennom biten flere ganger helt. Det kan også kreves at du blir borte gjennom en høvler. Det kan hende du slutter med litt hulning på essensen av oksen, bruker en liten form for å fjerne den.

4. Å konstruere bunnen

For gulvet trenger du også å bruke treplater kuttet i skjøter. Å ha et tykt gulv er en smart tanke – du må sørge for at setene er tette montert med lengre skruer, da de en gang i blant kan bli lyse i vannet og komme fri fra gulvet, og skyte til toppen. Bruk noen trelister under gulvet for å løfte karet for å sikre en ordentlig luftventilasjon under den. Videre bør man merke svevet en ønsket størrelse i gulvet og kutte den ut med en dansesag. For det andre bør man feste panelene sammen med trelim. Pastaen vil strekke seg, og du kan skrape den av med en shaper.

Å konstruere bunnen
Å konstruere bunnen

5. Montering

For å koble panelene til gulvet må du lage en skjøt som vist på bildet under. Når dette er gjort, plasser panelene i gulvet. Ha litt av materialet du brukte til gulvet ditt tilgjengelig for å teste leddene når du kommer. Lag muligens noen ekstra paneler for å være trygge og gjøre snekkerarbeidet også på dem.

Montering
Montering

6. Installere avløpet

Forsikre deg om at den ikke blir introdusert der støttene er, og at den har spillerom over bakken. Vi har i tillegg en kuleventil nedover linjen slik at ikke sjansen for at trykknappen ble presset utilsiktet ikke mistet alt vannet. Den eksterne vannkranen vi bruker er 1 tomme i diameter. Silikon de gjenværende hullene om nødvendig. 2 eller 3 bånd i rustfritt stål brukes for å sikre riktig kraft på de separate trestavene. Juster disse plankene etter behov. Tre er et naturlig materiale, og når det først er i vann vil det utvide seg, derfor må stålbåndene løsne. På den annen side, hvis karet ble sittende med en utilstrekkelig mengde vann, må båndene strammes.  

7. Legge til benkene

Bruk de gjenværende panelene som har feil og bunter for å lage seter etter ønske. Seter kan gå rundt bunnen hvis ekstern komfyr vil bli brukt, eller noe plass må ligge tomt for å passe innendørsvarmeren. 

8. Plassering av ovnen

For tiden er det en flott mulighet til å introdusere ovnen. Her er det du sannsynligvis trenger å kjøpe en vedovn – en snorkelovn, det vil si en som kan være nedsenket i vann. Snorkelovnen er vanligvis plassert og festet til treveggen med de 4 fet skriftene bak. Også den eksterne vedfyreren kan brukes. Den eksterne ovnen er vanligvis plassert ved siden av enheten eller ikke mer enn 1 m fra trebadet. Basen på en vedovn og badestampen i tre skal være på samme nivå. Hvis ovnen plasseres på en annen måte, må vannsirkulasjonspumpen brukes sammen. Sirkulasjonspumpen vil være nødvendig for å skyve vann fra brenneren til badestampen i tre, siden forskjellige høydepunkter og større avstander ikke sikrer riktig vannføring. 

9. Fylling med vann – testkjøring

Nå skal vann fylles opp. Forsikre deg om at minst 90 cm vann. Det er viktig å holde det fullt ofte med det mål at vanntrykket på skjøtene holder alt tett. Å bygge et deksel kan også være verdifullt. Det er klart at det kan hende du må bruke noen fugemasse hvis det er overskudd av søl. Start brannen inne i brenneren og hold en padle for å blande vannet, og hold den jevn varme opp gjennom karet.

Fylling med vann testkjøring
Fylling med vann testkjøring

Gran badestamper i tre

Granbadet har en egen komfyr, og den viser motstandskraften og lettheten som veden gir. Dette er en flott en for bruk hjemme. Siden gran har store medfødte egenskaper, er den designet for å være veldig god, spesielt når det gjelder å lage noen av de beste karene på markedet. Den er krympebestandig, og den beholder formen. Den har også mindre harpiks sammenlignet med andre tresorter. Den trenger fortsatt behandling, som er noe du må huske på. Bortsett fra det, er gran også kjent for å ha avslapning og også helbredende egenskaper som antibakterielle og antiinflammatoriske funksjoner.

Lark badestamper i tre

Lark er et annet flott materiale for tre badestamper. Denne er ekstremt robust, av veldig god kvalitet, og den har også motstand mot bakterieskader og fuktighet. Aromatherapists forteller også at den har et stort utvalg av egenskaper på dette feltet siden det holder neuroser, migrene og hjerteproblemer borte. Larch opprettholder en veldig høy tetthet, og den er robust også. Du har 4 størrelser for lerkesubben av lerk, og de har matchende trinn, skorsteins- og varmeapparatkomponenter, avløp og badestamp. Det gjør det enkelt å bruke det slik du vil og uten bekymringer.

Vedfyrt badestamp med ekstern varmeovn

Eksternt oppvarmede kar har en tendens til å ha 3 fordeler totalt. De trenger ikke indre plass, interiøret er større og visuelt ser de veldig fine ut. Dessuten er den eksterne ovnen enklere å rengjøre, og du trenger ikke å bekymre deg for personskader. Alle disse legger opp til å gi en flott opplevelse. Ulempen er imidlertid at du ender opp med en varmeapparat som er litt dyrere og varmeprosessen kan ta litt mer enn forventet.
Det er også flere rustfrie stålkvaliteter som du finner nedenfor:

  • 430 er standarden, og det er flott hvis du ikke behandler vannet. Du vil imidlertid ikke kunne bruke det hvis du vil bruke havsalt, brom, klor eller noen form for vannbehandling på den måten.
  • 304 er en ikke-magnetisk kvalitet, og den er motstandsdyktig mot forskjellige løsninger. Imidlertid må trebehandlinger som påvirker pH-verdien unngås.
  • 316 er en ikke-magnetisk kvalitet, men denne har et stort utvalg av korrosjonsmotstandegenskaper. Det er også klorvennlig, som er noe du må ta i betraktning så mye som mulig.

En ting å huske på er at Hot Tub Tilbehør / oppgraderinger holder de samme rustfrie stålkvalitetene. Husk at det er veldig viktig å velge riktig karakter, og du må virkelig sørge for at alt fungerer slik det er ment, slik at du kan unngå problemer og problemer.

Trelokk

Dette tilbehøret er praktisk fordi det gir en naturlig effekt. Bortsett fra å se bra ut, er den største fordelen her at du kan opprettholde peisbadet uten treff. I tillegg heves vanntemperaturen mye høyere, noe som du virkelig ønsker å ta hensyn til så mye som mulig. Noen ganger kan det hende du må gå med et isolert lokk, da det kan forhindre problemer og problemer som kan oppstå.

Toppfalsdekorasjon

Med denne oppgraderingen vil du ha et sted hvor du kan hvile deg mot deg. Bortsett fra det, gir den elegansen til badestampen, og du trenger den virkelig i en situasjon som dette. Felgdekorasjonen er også nyttig fordi du kan legge til stearinlys, drikke og alle slags ting der uten bekymringer. Husk at denne typen dekorasjoner kan ende opp med å bli skadet av værforholdene. Det betyr at det er utsatt for slitasje.

Omrørings padle

Noen ganger badestamper i tre ende opp med å bli veldig varme. En rørepadle er en god enhet som hjelper deg å røre i vannet slik at du vet riktig temperatur. Du trenger bare 3-4 rør i løpet av prosessen, men det er verdt det.

Luftboblesystem

Du trenger denne typen tilbehør hvis du er interessert i den terapeutiske effekten av disse boblebadene. I kjernen er dette bare en enkel luftblåser, og fokuset er å hjelpe deg med å slappe av muskelmassen. Det vil installere 8-12 jetfly i bunnen. Selv om det ikke er et hydromassasjeanlegg, kan det ende opp med å være veldig nyttig.

LED lys

Selv om dette ikke er obligatorisk, er det faktisk et morsomt tilbehør som alle kan ha. Det er interessant, og det gjør at boblebadet ditt ser flott ut. Du vil sette pris på det, spesielt om natten, siden det tilbyr et stort utvalg av stemningslys du kan bruke slik du vil.

Skorsteinsvarmer

Du vil være sikker på at du holder deg unna komfyren, og varmevernet kan hjelpe deg med det. Du vil kunne holde de forvillede hendene unna, og du kan sørge for at alle vil være trygge og ikke trenger å bekymre seg for ulykker.

Avløpskran med høy flyt

Denne kranen hjelper deg å tømme vannet raskt og uten bekymringer. Det er et rør i albuen som er laget av rustfritt stål, og det vil hjelpe deg å tømme karet veldig raskt. Du har også en dyse som kobles til en slange, slik at du kan ha kontroll over hvor du tapper vannet.

Naturlig linolje

Takket være denne naturlige oljen kan du enkelt forbedre det friske utseendet til badestampen. Det ser fantastisk ut, og holder det i veldig god form.

Minibar

Til slutt trenger du en minibar for å glede deg over badestamper. Dette tilbehøret tilbyr 4 spor, slik at du kan legge til drinkene du trenger. De er beskyttet, så du ender ikke med å slå dem i vannet. Dekorasjonen er flott, og det er et tilgjengelig, kult produkt!

Badezuber – Badefass bei TimberIN Deutschland

Badetonne – Badebottich bei TimberIN Deutschland

Bains nordiques en bois France

Hottub kopen

Hottub timberin

Badestamp i tre

13620

9.7

VAKKE ANNET DESIGN


10.0/10

BRUKSMODELL SELECTION


9.0/10

SUNDT LIVING - KALORIER BRUK


10.0/10


3 comments

  1. Espen says:
  2. Anders says:
  3. Geir says:

Leave a Reply

Kontakt oss!
close slider
×