Badestamp i glassfiber på terrasse – nedfelt – innbygging

Fra: kr12,916

****ekskludert 25 % MVA

*Produksjon og levering: ~4 uger
paypalvisamastercard

Nullstill

Ekstra varmeapparat

Velg nedenfor

Type lokk * 

Velg nedenfor

Isolasjon

Velg nedenfor

SPA

Velg nedenfor

Innvendig farge * 

Velg nedenfor

Ovnoppgradering

Velg nedenfor

Vann utgivelsen typen * 

Velg nedenfor

Frakt * 

Velg nedenfor

Spesiell gave

Velg nedenfor

Varenummer: sunken. Kategorier: , ,

Produktbeskrivelse

Badestamp i glassfiber på terrasse – nedfelt – innbyggin

Hvis du er den typen person som elsker å lage ting selv, så er terrasse-modellen perfekt for deg. Mulighetene for installasjon er endeløse når badestampen generelt er integrert i gulvet, helt eller delvis. Å integrere badestampen i et gulv er sannsynligvis en av de mest estetisk tilfredsstillende og praktiske installasjonene. I tillegg kan du lage et individuelt utseende for stampen etter dine ønsker uten å betale ekstra penger for dekorativt tilbehør som allerede er montert som i andre modeller. Men, da det ikke er noe tre-panel rundt allerede, må man vurdere isolasjon for bunn, vegg og lokk når man kjøper denne modellen. Alle systemene, som luft- og vann-massasje, led-lys, filtrering, og alle slags varmeelementer, kan kobles til. Denne modellen er unik da den er enkel å integrere og vil alltid bli annerledes.

Trenger du flere ideer? Ta en titt på vårt Pinterest-bord her

Tekniske data (engelsk)

Viktig! For bedre å forstå modellene, se Tekniske databladene ovenfor!

VIDEOER

LED lys

LED lys gir en behagelig effekt. Det mest populære valget er 2-3 enheter. Veggisolasjon er nødvendig for å lage en skikkelig installasjon. Vennligst velg under applikasjoner. 5 forskjellige farger; Vanntett IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz;

Elektrisk varmeovn

Elektrisk varmeovn kommer sammen med pumpen. Kraften til den elektriske varmeovnen er 6kW hver, og krever derfor spesiell installasjon for elektriske sikringer brukes. Mulig elektrisk tilkobling: 220 V (1 fase); 380V (3 faser).

Vannmassasjesystem

Vannmassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene, og derfor masserer vannet kroppen din horisontalt. Massasjeeffekten er sterkere sammenlignet med luftboblemassasje. Vann må tømmes fra rørene i vintersesongen. 6 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Vann massasje effekt videoen nedenfor:

Luftboblemassasjesystem

Luftboblemassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene (noen ganger i benker) nær sitteplassene. Massasjeeffekten er svakere sammenlignet med hydromassasje. Luft går gjennom rørene, og det er derfor ingenting å tømme på vinteren. 12 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,7 kW; 230 V – 3,3 A.

Sandfiltreringssystemet

Sandfiltreringssystemet er tilkoblet badestampen gjennom to slanger i rustfritt stål. Systemet er drevet av 220 V. Filtrering er sterkt anbefalt til nesten alle modeller. Det filtrerer organiske partikler.

Termisk isolasjon

 • Varmeisolasjon i veggene er en veldig effektiv måte å varme opp vannet raskere og holde det varmt over en lenger periode. Det er et veldig vanlig valg.
 • Bunnisolasjon (veggisolasjon er ikke inkludert). Sammen med veggisolasjon gjør den det mulig å oppnå raskere oppvarmingstid og holde vanntemperaturen på et stødig nivå.
 • Isolert PP dekken, hvis kjøpt sammen med vegg- og bunnisolasjon, gir maksimal varmeeffekt.

Type rustfritt stål

 • Rustfritt stål 430. Denne typen stål kan bare brukes med rent, naturlig vann uten noen salt- eller kloridprodukter. I dette spesifikke valget er sandfiltreringssystemet høyt anbefalt.
 • Rustfritt stål 316 er motstandsdyktig mot alle typer salt- og kloridløsninger. Nyttig for hoteller eller andre offentlige steder hvor badestampen brukes veldig ofte.

Flere spørsmål? Vennligst les bruksanv

1 omtale for Badestamp i glassfiber på terrasse – nedfelt – innbygging

5 stjerne
100%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerne
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
 1. Rebecca

  Har kjøpt vedfyrt badestamp hos TimberIN. Veldig fornøyd med hele prosessen. Fikk litt lengre leveringstid enn først antatt men dette ble informert om fra TimberIN tidlig i prosessen. Har fått montert stampen med god hjelp fra familie. Noe vanskelig pga terreng og mange bratte trapper. Vedovnen var veldig lett å fyre opp i. Har kjøpt dyser til å montere for filtrering av vann, men er ikke montert enda pga frost og kommende vinter sesong. Fikk en ekstra gave fra TimberIN pga lang leveringstid. Denne stampen kommer jeg til å få mye glede av fremover. Anbefaler TimberIN for kjøp av stamp, alt er proff.

  MVHRebecca

  Opplastede bilde(r):

  Bilde #1 fra Rebecca
  Var denne anmeldelsen nyttig for deg?
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nullstill

Ekstra varmeapparat

Velg nedenfor

Type lokk * 

Velg nedenfor

Isolasjon

Velg nedenfor

SPA

Velg nedenfor

Innvendig farge * 

Velg nedenfor

Ovnoppgradering

Velg nedenfor

Vann utgivelsen typen * 

Velg nedenfor

Frakt * 

Velg nedenfor

Spesiell gave

Velg nedenfor