Badestamp i glassfiber på terrasse – nedfelt – innbygging – Classic

From: kr12,128 Fra: kr12,128

****ekskludert 25 % MVA

*Produksjon og levering: ~3-4 uger
paypalvisamastercard

Nullstill

Allerede inkludert *

Velg nedenfor

Type lokk *

Velg nedenfor

Isolasjon

Velg nedenfor

SPA

Velg nedenfor

Innvendig farge *

Velg nedenfor

Oppgradering av ovnen og tilkobling

Velg nedenfor

Frakt

Velg nedenfor

Spesiell gave

Velg nedenfor

Varenummer: terclasic. Kategorier: , ,

Produktbeskrivelse

Lagre det til senere!
 • 14
  Shares

Badestamp i glassfiber på terrasse – nedfelt – innbyggin

Denne modellen har rette, vertikale vegger og er originalt større enn velvære royal-modellen. Hvis du er den typen person som elsker å lage ting selv, så er terrasse-modellen perfekt for deg. Mulighetene for installasjon er endeløse når badestampen generelt er integrert i gulvet, helt eller delvis. Å integrere badestampen i et gulv er sannsynligvis en av de mest estetisk tilfredsstillende og praktiske installasjonene. I tillegg kan du lage et individuelt utseende for stampen etter dine ønsker uten å betale ekstra penger for dekorativt tilbehør som allerede er montert som i andre modeller. Men, da det ikke er noe tre-panel rundt allerede, må man vurdere isolasjon for bunn, vegg og lokk når man kjøper denne modellen. Alle systemene, som luft- og vann-massasje, led-lys, filtrering, og alle slags varmeelementer, kan kobles til. Denne modellen er unik da den er enkel å integrere og vil alltid bli annerledes.

Spesiell gave: TimberTemp® – 3D-printet Bluetooth-termometeret til badestamper!;

 • Glassfiber badestamp;
 • Intern eller ekstern rustfritt stål ovn
 • Tak laget av tre;
 • Tre eller glassfiber gjerde (bare med intern ovn);
 • Spafasiliteter også mulig.

Monteringsmål (målingene er gitt for ikke-isolert modell, isolasjonstykkelse ca 2 – 3 cm):

 1. Diameteren av hullet på terrassen: 2030 – 2080 mm;
 2. Høyden på hullet: 1040 mm.

Tekniske data (engelsk)

Målinger

Lagre det til senere!
 • 14
  Shares

Badestamp i glassfiber terrasse modell

Glassfiber lokk

Lagre det til senere!
 • 14
  Shares

LED lys

LED lys gir en behagelig effekt. Det mest populære valget er 2-3 enheter. Veggisolasjon er nødvendig for å lage en skikkelig installasjon. Vennligst velg under applikasjoner. 5 forskjellige farger; Vanntett IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz;

Elektrisk varmeovn

Elektrisk varmeovn kommer sammen med pumpen. Kraften til den elektriske varmeovnen er 6kW hver, og krever derfor spesiell installasjon for elektriske sikringer brukes. Mulig elektrisk tilkobling: 220 V (1 fase); 380V (3 faser).

Vannmassasjesystem

Vannmassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene, og derfor masserer vannet kroppen din horisontalt. Massasjeeffekten er sterkere sammenlignet med luftboblemassasje. Vann må tømmes fra rørene i vintersesongen. 6 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Vann massasje effekt videoen nedenfor:

Luftboblemassasjesystem

Luftboblemassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene (noen ganger i benker) nær sitteplassene. Massasjeeffekten er svakere sammenlignet med hydromassasje. Luft går gjennom rørene, og det er derfor ingenting å tømme på vinteren. 12 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,7 kW; 230 V – 3,3 A.

Sandfiltreringssystemet

Sandfiltreringssystemet er tilkoblet badestampen gjennom to slanger i rustfritt stål. Systemet er drevet av 220 V. Filtrering er sterkt anbefalt til nesten alle modeller. Det filtrerer organiske partikler.

Termisk isolasjon

 • Varmeisolasjon i veggene er en veldig effektiv måte å varme opp vannet raskere og holde det varmt over en lenger periode. Det er et veldig vanlig valg.
 • Bunnisolasjon (veggisolasjon er ikke inkludert). Sammen med veggisolasjon gjør den det mulig å oppnå raskere oppvarmingstid og holde vanntemperaturen på et stødig nivå.
 • Isolert PP dekken, hvis kjøpt sammen med vegg- og bunnisolasjon, gir maksimal varmeeffekt.

Type rustfritt stål

 • Rustfritt stål 430. Denne typen stål kan bare brukes med rent, naturlig vann uten noen salt- eller kloridprodukter. I dette spesifikke valget er sandfiltreringssystemet høyt anbefalt.
 • Rustfritt stål 316 er motstandsdyktig mot alle typer salt- og kloridløsninger. Nyttig for hoteller eller andre offentlige steder hvor badestampen brukes veldig ofte.

Flere spørsmål? Vennligst les bruksanv

Nullstill

Allerede inkludert *

Velg nedenfor

Type lokk *

Velg nedenfor

Isolasjon

Velg nedenfor

SPA

Velg nedenfor

Innvendig farge *

Velg nedenfor

Oppgradering av ovnen og tilkobling

Velg nedenfor

Frakt

Velg nedenfor

Spesiell gave

Velg nedenfor