Utendørs badstuer til salgs

Her på TimberIN bruker vi mange års erfaring fra å gi deg rimelige og langvarige badstuer med utendørs hage! Uansett budsjett vet vi at vi kan ta dine drømmer om et hjemlig aksent og sørge for at du ender opp med akkurat det du trenger for å bringe det hele sammen! Akkurat som badestampene i tre, tilbyr våre utendørs hagesentre badstuer ikke bare fantastiske øyeblikk eller avslapning, men velprøvde medisinske og helsemessige fordeler også for brukerne!Oppdag våre andre modeller av utendørs badstuer


Uansett hvilken type badstue du valgte, har de alle utstyrt med trefyrte eller elektriske finske Harvia ovner av høyeste kvalitet; tross alt noe som er verdt å gjøre; er verdt å gjøre riktig! Akkurat som med badestampene våre, kommer badstuerene våre utendørs direkte for å passe dine behov for størrelse også.

Hvis du vil ha en klassisk utendørs badstue badstue komplett med LED lyn og garderobe for interiør; vi kan bygge en for deg! Bratt tak, helvetesild og vakkert artesisk vindu; det kan vi også! Mangler det plass i hagen din? Vi kan lage og tilby en vertikal badstue som passer nesten hvor som helst!

Hvis ingen av disse alternativene interesserer deg; da har vi også noe veldig spesielt; våre firkantede badstuer ser ikke bare fantastiske ut, men de er mer besnærende og har plass til opptil seks personer, noe som gjør det til det perfekte alternativet for store familier og lykkelige fester; eller til og med de som elsker å underholde gjester!

Våre tre-utendørs badstuer kan tilpasses; fra elektrisk belysning, dusjrom, utvendige oppvarmingsmodeller og trebehandlinger. Våre badstuer er virkelig like forskjellige som kundens behov! Hvis du ikke liker eik, kan vi gjøre hele saken i Larch også for deg!

Hvis du bare vil ha en liten badstue og lurer på hvordan du kan gjøre investeringen din til å tjene penger for deg, kan du ta litt tid til å vurdere en mobil tresauna! Den samme flotte konstruksjonen som ble gjort mobil for alle sesongbegivenheter, og spred de avslappende og vitaliserende helsemessige fordelene ved tresaunaen med samfunnet ditt!

Selv om tilpasning er en stor ting; mange tror at bare fordi vi har alle disse alternativene tilgjengelige, vil det på en eller annen måte gjøre det bare så mye mer utenfor rekkevidde; det er bare ikke sant! Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å få deg til din egen utendørs badstue!

Sjekk ut alle produktene våre nedenforKjøpe en utendørs badstue – Høy kvalitet, lav pris!

Vil du gjerne kjøpe en badstue? Eller kanskje du leker med ideen om å bestille en utendørs badstue med vedovn? Da er du akkurat på rett sted. TimberIN er en av de mest anerkjente produsenter og leverandører i Europa. I nesten ti år nå har vi levert til våre kunder i hele Europa. Enten du vil kjøpe en tønnebastue med vedfyring eller en iglo-type badstue med elektrisk oppvarming, er du garantert å finne det du leter etter i vårt brede utvalg!

Og hvis du har funnet et produkt du liker, er det ulike vurderinger av produktene å finne på vårt nettsted. Hvis du har spørsmål, forespørsler eller forslag, så ikke nøl med å kontakte TimberIN-teamet.

Hvis du vurderer å kjøpe en utendørs badstue, så har du sannsynligvis kommet over lignende produkter. Forskjellen mellom tønnebadstue og en utendørs badstue

Som navnet antyder, er utseendet på fat sauna seg som et vinfat En tønnebadstue gir den nødvendige idyllen og skaper en avslappende atmosfære. Selvfølgelig er tønnebastunen tilgjengelig i forskjellige størrelser og konfigurasjoner. Du kan selv bestemme tilbehøret til badstuen. Uansett hvilke andre forespørsler du har, vil vi vurdere dine ønsker i produksjonen så langt det lar seg gjøre.

Begge badstuene har fordelen av at de trenger lite plass og at de visuelt er et perfekt supplement til hagen. Enten den er ment som et gammeldags element eller et gammelt motstykke til en moderne eiendom: Hvis du kjøper en utendørs badstue, så velg en som er et visuelt høydepunkt.

I vårt brede sortiment finner du mange varianter av oppbygninger av den utendørs badstuen. Et populært valg er for eksempel tønnebastue med vedovn. En ideell kombinasjon!

Generelt er en badstue med vedovn ideell hvis du verdsetter varighet og romantikk.

– Likhet til et gigantisk vinfat

– Tilgjengelig med alle endringer og størrelser

– Veldig populært: tønnebadstue med vedovn

– Meget økologisk

Den utendørs badstuen

En utendørs badstue har sammenlignet med tønnebadstuen fordelen av at når det gjelder størrelse er det flere alternativer tilgjengelige. En utendørs badstue er ofte en liten hytte som er bygget med et ekstra fundament.

En utendørs badstue med vedovn er ideell for å tilbringe avslappende timer i naturen og for å behandle kroppen med velfortjent avslapning. Varm hud, behagelige lukter, avslapning – hva mer kan du ønske deg?  I byggingen av den utendørs badstuen legges stor vekt på naturlige produkter.  Tross alt er de fleste av våre kunder like store naturelskere som vi er.

Utendørs badstue kalles ofte for et badstuhus. Begrepet er ikke helt fremmed hvis du bestemmer deg for å bygge en større hytte. Selvfølgelig betyr en større badstue mer komfort og plass, samt muligheter til å dekorere badstuhuset etter ønske. Noen eksempler på individuelle plasseringer og unike konfigurasjoner finnes i bilder og rapporter fra tidligere kunder på vårt nettsted. Det er (nesten) ingen grenser for fantasien din!

Vi ser frem til å hjelpe deg hvis du vil kjøpe en utendørs badstue!

Hvorfor TImberIN er den riktige partneren for folk som ønsker å kjøpe en tønnebadstue

Det er nok ikke en tilfeldighet at vår kundebase strekker seg til mer enn Storbritannia, og vi får stadig nye kunder.  Vi er stolte over å ha bygget opp en slik posisjon i markedet på bare omtrent sju år. For å fortsette å forfølge dette målet, streber vi etter å opprettholde vår oppskrift på suksess og holder fingeren på markedet.

Hvis du vil kjøpe en badstue med vedovn, er vi – og vil fortsette å være – den beste leverandøren som finnes.

I vår badstuebutikk finner du alle slags design på ett sted. Enten du ser etter tidløs klassisk, moderne eller rustikk gammel badstue – så fører vi alle modeller. På forespørsel kan vi til og med produsere utendørs-badstue, tønnebadstue og andre etter dine spesifikke ønsker. Kundetilfredshet er vår topp prioritet, i tillegg til å ta vare på naturen!

– Kunder i Storbritannia

– Et stort antall rangeringer og bilder som vurderinger

– Spesifikke dimensjoner og produksjon

– De beste designer og artikler på ett sted

– Enkel bestillingsprosess

Vi hos TimerIN jobber alltid med å gjøre bestillingen så enkel som mulig for våre kunder. For dette tar vi hensyn til alle tilbakemeldinger fra kunder i forbindelse med bestillingen.

På grunn av det så er det å bestille en utendørs badstue helt ukomplisert.

Skulle du ha problemer med å bestille badstue, kan du nå oss på flere måter. Enten du skriver en epost til oss eller ringer oss – så er vi alltid glade for å hjelpe deg.

En annen måte å gjøre kontakten mellom kunde og leverandør så bra som mulig på er verdsettelse. På vår hjemmeside finner du flere vurderinger av de mange produktene. Her har kjøperne listet opp sine erfaringer med det respektive produktet. Disse rapportene er perfekte for kjøpere som ikke har bestemt seg!

I de respektive rapportene gir kundene også tips om hva de kunne ha gjort bedre. Tips som hjelper deg å kjøpe badstuen din.

Ved å kunne skrive og dele vurderinger tar vi hensyn til åpenhet, noe som er et viktig element for oss.

Vi utvider raskt

TimberIN har bygget opp en stor kundebase fra hele Europa. Hvis du ønsker å kjøpe en utendørs badstue og få råd fra en venn som eier en tønnebastue, så er det mulig at badstuen er en av våre.

Hvis du ikke kjenner noen som eier et av våre produkter, så arrangerer vi gjerne kontakt med en av våre tidligere kjøpere. Noen kunder har gått med på å være tilgjengelige for spørsmål fra potensielle kjøpere.

Derfor har du mulighet, før du kjøper en badstue med vedovn, og få vurderinger og anbefalinger.

Med TimberIN har du en kompetent partner på din side som tar høyde for naturens velferd og vurderer kundetilfredshet som topp prioritet. Bare takket være en sunn kombinasjon av alle våre mål kan vi lykkes med å forbli det vi er for tiden er: en av de største badstueprodusentene i Europa.


Konstruksjons-valg for utendørs badstuer

(1) Den utendørs badstuen med dusj

En dusj sammen med en hage-badstue eller en utendørs badestamp er ganske populært. Dusjen kan plasseres enten på innsiden eller på utsiden som en separat enhet til den utendørs badstuen. Hvis man velger en dusj inne i hagebadstuen, så blir den vanligvis montert i inngangspartiet som er separert fra hovedrommet til badstuen. Det er viktig å forutse vannavløpet sammen med en dusj. Vann bør ikke opphopes i bakken for å unngå for tidlig forringelse av treet. Det mer populære valget er en ekstern tre-dusj.

(2) Hage-badstuer med trefyrings-ovner eller elektriske ovner

Hovedtingen å vurdere når man velger utendørs badstue eller tønnebadstuer er oppvarmingskilden. Det mest populære er trefyrte Harvia-ovner. Enkelheten og stilen er faktorer som gjør dem så populære. Hvis avgassene ikke er tillatt i ditt område, så kan du også vurdere elektriske Harvia-ovner. Konstruksjonen er enklere da elektriske tønne-badstuer ikke har piper eller andre sofistikerte vanntetnings-løsninger for taket. Hovedforskjellen mellom elektriske og vedfyrte Harvia-ovner er effektmålingen. Effektmålingen for en elektrisk ovn beskrives i kW. Kilowatt tilsvarer tusen watt. Denne enheten er typisk benyttet for å uttrykke utgangs-effekten til motorer og effekten til elektriske motorer, verktøy, maskiner og ovner. Det er viktig å vite hvordan man kalkulerer kostnaden ved å drive en elektrisk hage-badstue. Hver elektriske ovn har sitt eget nivå av strømforbruk. Man må være oppmerksom på hvor mange kW en ovn har. Normalt leveres de med fra 3 kW til 10 kW, avhengig av modell. La oss bruke 6 kW som et eksempel. Hvis du har brukt den utendørs badstuen – tønne-badstuen i 3 timer med ovnen på maksimum effekt, så ender du opp med å bruke 18 kW med strøm (6 kW * 3 timer = 18 kW/h). Neste steg er å sjekke dine lokale strømregninger. La oss si at man må betale 0,2 EUR per kW/h, så blir den totale prisen 3,6 EUR.

Alle elektriske ovner som benyttes for å varme opp hagebadstuer eller tønne-badstuer er utstyrt med termostat slik at man enkelt kan nå den påkrevde temperaturen og justere den. Strømforsyningen som trengs avhenger av effekten på den elektriske ovnen. Enheter opp til 6 kW kan forsynes med en enkel fase 220 – 230 V kabel. Kraftigere forsynes med 3-fase 380 V-kabler.

Trefyrte utendørs hage-badstuer kan være helt frakoblet fra strømnettet. Man trenger ikke en elektrisk forsyning for å varme dem opp. Ulempen med det er at du ikke kan justere temperaturen like enkelt som i en elektrisk utendørs badstue. Så hvordan kan vi justere temperaturen inne i en tønne-badstue og hvordan kan vi beskrive effekten til den trefyrte badstue-ovnen? Vel, vedfyrte badstue-ovner har ikke en indikator som beskriver effekt-nivåer som den elektriske ovnen har. Mens de elektriske beskrives i kW, så klassifiseres de trefyrte i forhold til størrelse og hvor mange steiner ovnen kan inneholde. Steiner fungerer som varme-akkumulatorer, og jo flere steiner det er, jo mer varme vil spre seg utover i badstuen. Temperaturen til den vedfyrte utendørs-badstuen kan kun justeres i forhold til mengden med ved man legger inn i ovnens luke. Hvis det er veldig varmt på innsiden, så kan man alltids åpne vinduer eller dører for å få riktig ventilasjon.

Trefyrte ovner kan utstyres med interne eller eksterne luker (stedet hvor du plasserer veden). Den eksterne luken er den perfekte måten å legge inn ved uten å forstyrre personene på innsiden. Dette er spesielt nyttig for hoteller eller bed & breakfast-steder for å tilby til sine gjester. Vi tilbyr også et stort utvalg av badestamp-ovner.

(3) Utendørs badstuer – tønne-badstuer med omkledningsrom

Omkledningsrom i utendørs badstuer er et ganske vanlig valg. Det er fint å ha litt ekstra plass hvor du kan plassere klærne før du går inn i badstuen. Størrelsen kan variere fra 1m til ca 2m. For å bedre forstå konstruksjonen, gir vi et eksempel. Si at du velger badstuen som er 4m lang med et omkledningsrom på 1,5m. Denne typen hagebadstue er ideell for 4-5 personer da badstuens hovedområde er 2,5m langt og de resterende 1,5m er omkledningsrommet. Omkledningsrommet er adskilt fra hovedbadstuen med tre- eller glassdører. Hvis det er lite plass i hagen din, så kan man ofre omkledningsrommet og ha et full størrelse hovedrom i badstuen. Valgfritt, så kan omkledningsrommet, så vel som hovedrommet til badstuen, lyses opp av noen LED-lys bygd inn under benkene.  Omkledningsrom til de utendørs badstuene og tønne-badstuene bygges av det samme treet og trenger ingen tilleggsmaterialer eller materialer av andre typer. Hvis du har nok plass i hagen din, så anbefaler vi alltid å ha et omkledningsrom inne i tønne-badstuen. Det er mye mer praktisk.

(4) Tre-badstuen med en terrasse eller en tram

Terrassen er et annet glimrende tillegg til trebadstuen din. Det er veldig komfortabelt å unngå umiddelbar vind eller å bare sitte rolig etter en glimrende badstue-sesjon. Lengden på terrassen kan variere, men det mest populære valget er 1m. Så igjen, hvis du har en badstue med en total lengde på 4m inkludert en 1m terrasse, så har du igjen 3 m til hovedområdet i badstuen. Terrasser til hagebadstuene er vanligvis bygd med sidebenker og er dekket av taket.

(5) Utendørs badstuen – tønne-badstuen for 2, 4, 6 eller 8 personer. La oss sammenlikne størrelser

Når man lurer på hvor mange personer en eller en annen badstue kan romme, så er ikke det så lett å svare på. Det kommer veldig an på størrelsen på personen i dette tilfellet, la oss vurdere person med gjennomsnitts-størrelse som er 175 cm høy og veier rundt 80  kg. Den 2 m lange hagebadstuen vil passe komfortabelt til 2 personer, 3m – vil passe 4 personer og 4 m lang utendørs-badstue vil kunne romme 6 eller flere personer. Typen hage-badstue, enten den er tønne- eller iglo, påvirker ikke antallet personer som komfortabelt passer inni. I motsatt fall vil de rektangulære badstuene med samme lengde kunne romme flere personer da veggene er rette. 2 og 4-personers badstuer er de mest populære valgene for små familier, mens 4 eller flere meter badstuer vanligvis velges av hoteller eller forskjellige bed & breakfast-fasiliteter.

(6) Velge et sted for en utendørs badstuene – tønne-badstuene

Når du bygger en utendørs badstue i hagen din, så er det viktig å velge det rette stedet. Du bør velge et sted som er avslappende og ligger litt for seg selv. Du ønsker jo ikke at naboen kan se inn i badstuen! Vær sikker på at stedet du velger er stort nok for å komfortabelt kunne huse plassen, og at det er langt nok fra boligen din for ikke å skape en risiko. Du trenger i noen tilfeller ikke tillatelse for å bygge badstuen din, avhengig av hvor du bor.

I hovedsak vil ett hvert sted som passer for et skjul være passende for en badstue. I tilfeller hvor bakken ikke kan jevnes ut, så kan badstuen heves ved hjelp av blokker eller en liten grunnmur. Noen designer tillater at du kan delvis grave ned basen til badstuen, noe som gir mer frihet for å plassere den. I hovedsak leveres hver badstue med en forhåndsmontert base, som betyr at du kun trenger en jevn flate og du trenger å sikre passende ventilasjon under den. Badstuen kan absolutt plasseres på en tre-terrasse eller en eller annen form for uteplass.  Materialet er ikke så viktig. Hver badstue har sine egne basemål som bakkekonstruksjonen bør tilpasses for at man skal få plassert den bra.

Fasssauna Saunafass bei TimberIN Deutschland

Aussensauna Gartensauna bei TimberIN Deutschland

Sauna Extérieur à vendre

Buitensauna kopen

Buitensauna kopen


Norge: Arendal, Vossavangen, Hermansverk, Baerum, Hamar, Tonsberg, Finnsnes, Gjovik, Rorvik, Harstad, Alesund, Sandnes, Drammen, Moss, Steinkjer, Svolvaer, Mo i Rana, Narvik, Bodo, Haugesund, Stavanger, Skien, Namsos, Alta, Vadso, Molde, Lillehammer, Kirkenes, Kristiansand, Hammerfest, Tromso, Trondheim, Bergen, Oslo.

Utendørs Vedfyrte Badstue

0.00

9.7

VAKKE ANNET DESIGN


10.0/10

MER TID FOR FAMILIE OG VENNER


9.0/10

SUNDT LIVING - KALORIER BRUK


10.0/10


3 comments

  1. Lene says:
  2. Satu says:
  3. Inge Noralv Ellingsund says:

Leave a Reply

Kontakt oss!
close slider
×