Utendørs Vedfyrte Badstuer til Salgs. Nettbutikk!

Ukentlige leveranser i hele Europa!
Utendørs rektangulær trefyrte badstue
Utendørs elektrisk igloo sauna rød ceder (1)
Utendørs elektrisk igloo sauna rød ceder (3)
Utendørs elektrisk igloo sauna rød ceder (2)
Utendørs badstu om vinteren gran
utendørs vedfyrt badstue
Vedfyrte utendørs mobil sauna med halv panoramavindue
Vedfyrte utendørs mobil sauna med sidegang
Vedfyrte utendørs mobil sauna
Utendørs fat sauna i vinter
Igloo camping hus
utendørs vedfyrt badstue Igloo type med veranda
utendørs badstue fat modell termotre
utendørs vedfyrt badstue fat med halv panoramavindue

 


 Siste bilder fra våre kunder over hele Europa!

 


Du bestiller direkte fra produsenten – TimberIN-fabrikken! Hva betyr det?

 

TimberIN-fabrikken er sertifisert av EU Intellectual Property Office (Sertifikatnr. 016 147 597), og er registrert blant EU:s merkevarer. Dette betyr at utformingen av våre produkter er unike. Akkurat nå gjennomgår TimberIN etablering av ISO 9001:. “Styring av kvalitet” Noen viktige fakta når du jobber hos oss:

 • Du får det unike TimberIN-merket, høy kvalitet på produkt Det er mange lignende produkter på internett, men hvis du ønsker å sikre kvaliteten i alle deler av kjøpet, må du bare velge TimberIN.
 • En mye tryggere kjøpsprosess. Du gir pengene direkte til produsenten – det er ingen tredjepart involvert og ingen risiko!
 • Mye tryggere transportprosess. Du får du produktet  direkte fra fabrikken med uten ekstra kostnad! Dette er veldig viktig å holde produktet uten skader på grunn av transportproblemer!
 • Takket være den direkte kommunikasjonen med fabrikken gjort bestillingen så nøyaktig som mulig. involvering av tredjeparter (forhandlere) i kjøpsprosessen øker alltid risikoen for feil.
 • Vi gjør tilpassede modeller! mulighetene er uendelige! Har du en idé til en annen modell? Fortell oss!
 • Du får garanti direkte fra produsenten. Kjøpe fra forhandlere kan ofte begrense garantien fordi du må kontakte forhandleren til feil tid, og ikke produsenten noe ansvar. Dette betyr tapt tid og penger.
 • Takk til eliminering av forhandler, kan du spare opptil 20-30% av alle produkter av høy kvalitet. Pengene ville kundene heller bruke pengene på bedre tre og spa-utstyr enn å betale for en forhandler.
 • 95% fornøyde kunder og mer enn 500 positive anmeldelser fra hele Europa! Besøk vår hjemmeside timberin.com, velg land og lære mer om oss! Ikke glem å lese våre blogg artikler.
 • TimberIN er offisielt sertifisert av EU Intellectual Property Office (sertifisert, sertifikat. 016 147 597) og registrert som et varemerke i EU.

 

Utendørs vedfyrt tønne badstuer, Lene Walhovd, Lysaker, Norway (2)

Utendørs vedfyrt tønne badstuer, Lene, Lysaker, Norway

Hei Timberin,


Jeg har ingen problemer med å anbefale Timberin! Jeg er nå eier av en vedfyrt tønnebadstue i meget god kvalitet. Positivt med flere valgmuligheter og tilvalg slik at produktet kan bli akkurat slik en ønsker.


Prosessen har vært ryddig fra starten av med engelsk dialog på mail. Rask tilbakemelding, og svar på de fleste spørsmål underveis i prosessen. Saunaen ble levert til avtalt tid med lastebil, og betaling gjort via paypal i forkant.


Det eneste negative var at det ved levering manglet informasjon om hvordan pipen skulle monteres. Etter purring på mail, kom det i løpet av kort tid


Mvh
Lene

5.0
2017-10-13T10:00:55+00:00
Hei Timberin, Jeg har ingen problemer med å anbefale Timberin! Jeg er nå eier av en vedfyrt tønnebadstue i meget god kvalitet. Positivt med flere valgmuligheter og tilvalg slik at produktet kan bli akkurat slik en ønsker. Prosessen har vært ryddig fra starten av med engelsk dialog på mail. Rask tilbakemelding, og svar på de fleste spørsmål underveis i prosessen. Saunaen ble levert til avtalt tid med lastebil, og betaling gjort via paypal i forkant. Det eneste negative var at det ved levering manglet informasjon om hvordan pipen skulle monteres. Etter purring på mail, kom det i løpet av kort tid Mvh Lene
5
1

Vi produserer og selger ulike standarder og håndlagde vedfyrte eller elektrisk drevede badstuer. Vi tilbyr badstuer i forskjellige størrelser for 4-18 personer. Sauna veggtykkelsen er 45 mm. Vær oppmerksom på at vi kan tilby
individuelt designede badstuer etter dine ønsker. Disse individuelle modellene kan være av forskjellige størrelser og konstruksjon. Hoved displayet sine vegger til badstuer produseres av gran, lerk eller termotre. Takkonstruksjonen har vanligvis 3 cm luft plass, OSB plate og et overbygg materiale. Innsiden av badstuen er laget av asp. Alle utvendige deler av tre er impregnert med SPA olje. Badstuer som er 5 meter i lengde rommer 6 personer. Bord og benker som kan åpnes installeres i badehuset (omkledningsrom hvor man kan skifte klær). Over badehuset er et ventilasjonshull installert.

Sauna sliders (1)
Sauna sliders (2)
previous arrow
next arrow
Slider

I Skandinavia er utendørs badstuer og trefyrte badestamper vanlige.  En utendørs badstue er en perfekt løsning for å slappe av, rense kroppen og for å roe sjela. Det er den perfekte avslapningen fra det høye tempoet i det moderne samfunnet. og best av alt – Det tar ikke opp noe plass i boligen. Over viser vi alle de tilgjengelig modellene, så la oss prate om hoveddelene som konstruerer dem.

 

Konstruksjons-valg for utendørs badstuer

(1) Den utendørs badstuen med dusj

En dusj sammen med en hage-badstue eller en utendørs badestamp er ganske populært. Dusjen kan plasseres enten på innsiden eller på utsiden som en separat enhet til den utendørs badstuen. Hvis man velger en dusj inne i hagebadstuen, så blir den vanligvis montert i inngangspartiet som er separert fra hovedrommet til badstuen. Det er viktig å forutse vannavløpet sammen med en dusj. Vann bør ikke opphopes i bakken for å unngå for tidlig forringelse av treet. Det mer populære valget er en ekstern tre-dusj.

(2) Hage-badstuer med trefyrings-ovner eller elektriske ovner

Hovedtingen å vurdere når man velger utendørs badstue eller tønnebadstuer er oppvarmingskilden. Det mest populære er trefyrte Harvia-ovner. Enkelheten og stilen er faktorer som gjør dem så populære. Hvis avgassene ikke er tillatt i ditt område, så kan du også vurdere elektriske Harvia-ovner. Konstruksjonen er enklere da elektriske tønne-badstuer ikke har piper eller andre sofistikerte vanntetnings-løsninger for taket. Hovedforskjellen mellom elektriske og vedfyrte Harvia-ovner er effektmålingen. Effektmålingen for en elektrisk ovn beskrives i kW. Kilowatt tilsvarer tusen watt. Denne enheten er typisk benyttet for å uttrykke utgangs-effekten til motorer og effekten til elektriske motorer, verktøy, maskiner og ovner. Det er viktig å vite hvordan man kalkulerer kostnaden ved å drive en elektrisk hage-badstue. Hver elektriske ovn har sitt eget nivå av strømforbruk. Man må være oppmerksom på hvor mange kW en ovn har. Normalt leveres de med fra 3 kW til 10 kW, avhengig av modell. La oss bruke 6 kW som et eksempel. Hvis du har brukt den utendørs badstuen – tønne-badstuen i 3 timer med ovnen på maksimum effekt, så ender du opp med å bruke 18 kW med strøm (6 kW * 3 timer = 18 kW/h). Neste steg er å sjekke dine lokale strømregninger. La oss si at man må betale 0,2 EUR per kW/h, så blir den totale prisen 3,6 EUR.

Alle elektriske ovner som benyttes for å varme opp hagebadstuer eller tønne-badstuer er utstyrt med termostat slik at man enkelt kan nå den påkrevde temperaturen og justere den. Strømforsyningen som trengs avhenger av effekten på den elektriske ovnen. Enheter opp til 6 kW kan forsynes med en enkel fase 220 – 230 V kabel. Kraftigere forsynes med 3-fase 380 V-kabler.

Trefyrte utendørs hage-badstuer kan være helt frakoblet fra strømnettet. Man trenger ikke en elektrisk forsyning for å varme dem opp. Ulempen med det er at du ikke kan justere temperaturen like enkelt som i en elektrisk utendørs badstue. Så hvordan kan vi justere temperaturen inne i en tønne-badstue og hvordan kan vi beskrive effekten til den trefyrte badstue-ovnen? Vel, vedfyrte badstue-ovner har ikke en indikator som beskriver effekt-nivåer som den elektriske ovnen har. Mens de elektriske beskrives i kW, så klassifiseres de trefyrte i forhold til størrelse og hvor mange steiner ovnen kan inneholde. Steiner fungerer som varme-akkumulatorer, og jo flere steiner det er, jo mer varme vil spre seg utover i badstuen. Temperaturen til den vedfyrte utendørs-badstuen kan kun justeres i forhold til mengden med ved man legger inn i ovnens luke. Hvis det er veldig varmt på innsiden, så kan man alltids åpne vinduer eller dører for å få riktig ventilasjon.

Trefyrte ovner kan utstyres med interne eller eksterne luker (stedet hvor du plasserer veden). Den eksterne luken er den perfekte måten å legge inn ved uten å forstyrre personene på innsiden. Dette er spesielt nyttig for hoteller eller bed & breakfast-steder for å tilby til sine gjester. Vi tilbyr også et stort utvalg av badestamp-ovner.

(3) Utendørs badstuer – tønne-badstuer med omkledningsrom

Omkledningsrom i utendørs badstuer er et ganske vanlig valg. Det er fint å ha litt ekstra plass hvor du kan plassere klærne før du går inn i badstuen. Størrelsen kan variere fra 1m til ca 2m. For å bedre forstå konstruksjonen, gir vi et eksempel. Si at du velger badstuen som er 4m lang med et omkledningsrom på 1,5m. Denne typen hagebadstue er ideell for 4-5 personer da badstuens hovedområde er 2,5m langt og de resterende 1,5m er omkledningsrommet. Omkledningsrommet er adskilt fra hovedbadstuen med tre- eller glassdører. Hvis det er lite plass i hagen din, så kan man ofre omkledningsrommet og ha et full størrelse hovedrom i badstuen. Valgfritt, så kan omkledningsrommet, så vel som hovedrommet til badstuen, lyses opp av noen LED-lys bygd inn under benkene.  Omkledningsrom til de utendørs badstuene og tønne-badstuene bygges av det samme treet og trenger ingen tilleggsmaterialer eller materialer av andre typer. Hvis du har nok plass i hagen din, så anbefaler vi alltid å ha et omkledningsrom inne i tønne-badstuen. Det er mye mer praktisk.

(4) Tre-badstuen med en terrasse eller en tram

Terrassen er et annet glimrende tillegg til trebadstuen din. Det er veldig komfortabelt å unngå umiddelbar vind eller å bare sitte rolig etter en glimrende badstue-sesjon. Lengden på terrassen kan variere, men det mest populære valget er 1m. Så igjen, hvis du har en badstue med en total lengde på 4m inkludert en 1m terrasse, så har du igjen 3 m til hovedområdet i badstuen. Terrasser til hagebadstuene er vanligvis bygd med sidebenker og er dekket av taket.

 

(5) Utendørs badstuen – tønne-badstuen for 2, 4, 6 eller 8 personer. La oss sammenlikne størrelser

Når man lurer på hvor mange personer en eller en annen badstue kan romme, så er ikke det så lett å svare på. Det kommer veldig an på størrelsen på personen i dette tilfellet, la oss vurdere person med gjennomsnitts-størrelse som er 175 cm høy og veier rundt 80  kg. Den 2 m lange hagebadstuen vil passe komfortabelt til 2 personer, 3m – vil passe 4 personer og 4 m lang utendørs-badstue vil kunne romme 6 eller flere personer. Typen hage-badstue, enten den er tønne- eller iglo, påvirker ikke antallet personer som komfortabelt passer inni. I motsatt fall vil de rektangulære badstuene med samme lengde kunne romme flere personer da veggene er rette. 2 og 4-personers badstuer er de mest populære valgene for små familier, mens 4 eller flere meter badstuer vanligvis velges av hoteller eller forskjellige bed & breakfast-fasiliteter.

(6) Velge et sted for en utendørs badstuene – tønne-badstuene

Når du bygger en utendørs badstue i hagen din, så er det viktig å velge det rette stedet. Du bør velge et sted som er avslappende og ligger litt for seg selv. Du ønsker jo ikke at naboen kan se inn i badstuen! Vær sikker på at stedet du velger er stort nok for å komfortabelt kunne huse plassen, og at det er langt nok fra boligen din for ikke å skape en risiko. Du trenger i noen tilfeller ikke tillatelse for å bygge badstuen din, avhengig av hvor du bor.

I hovedsak vil ett hvert sted som passer for et skjul være passende for en badstue. I tilfeller hvor bakken ikke kan jevnes ut, så kan badstuen heves ved hjelp av blokker eller en liten grunnmur. Noen designer tillater at du kan delvis grave ned basen til badstuen, noe som gir mer frihet for å plassere den. I hovedsak leveres hver badstue med en forhåndsmontert base, som betyr at du kun trenger en jevn flate og du trenger å sikre passende ventilasjon under den. Badstuen kan absolutt plasseres på en tre-terrasse eller en eller annen form for uteplass.  Materialet er ikke så viktig. Hver badstue har sine egne basemål som bakkekonstruksjonen bør tilpasses for at man skal få plassert den bra.


Vi leverer produkter (Outside garden saunas og glamping – camping pods) til:

Norge: Arendal, Vossavangen, Hermansverk, Baerum, Hamar, Tonsberg, Finnsnes, Gjovik, Rorvik, Harstad, Alesund, Sandnes, Drammen, Moss, Steinkjer, Svolvaer, Mo i Rana, Narvik, Bodo, Haugesund, Stavanger, Skien, Namsos, Alta, Vadso, Molde, Lillehammer, Kirkenes, Kristiansand, Hammerfest, Tromso, Trondheim, Bergen, Oslo.


Links to our European websites:

 • Germany
 • Germany (new website)
 • Germany (new website)
 • France
 • France (new)
 • Uk (new)
 • Uk (new)
 • Denmark (new)
 • Denmark (new)
 • Poland
Kontakt oss!
close slider