Utendørs Vedfyrte Badstuer til Salgs. Nettbutikk!

Ukentlige leveranser i hele Europa!
#mittparadis #timberinn #sauna #badstue #flatset #averøy 🌹

A post shared by Fay Hansen (@fayhans1) on


Du bestiller direkte fra produsenten – TimberIN-fabrikken! Hva betyr det?

 

TimberIN-fabrikken er sertifisert av EU Intellectual Property Office (Sertifikatnr. 016 147 597), og er registrert blant EU:s merkevarer. Dette betyr at utformingen av våre produkter er unike. Akkurat nå gjennomgår TimberIN etablering av ISO 9001:. “Styring av kvalitet” Noen viktige fakta når du jobber hos oss:

 • Du får det unike TimberIN-merket, høy kvalitet på produkt Det er mange lignende produkter på internett, men hvis du ønsker å sikre kvaliteten i alle deler av kjøpet, må du bare velge TimberIN.
 • En mye tryggere kjøpsprosess. Du gir pengene direkte til produsenten – det er ingen tredjepart involvert og ingen risiko!
 • Mye tryggere transportprosess. Du får du produktet  direkte fra fabrikken med uten ekstra kostnad! Dette er veldig viktig å holde produktet uten skader på grunn av transportproblemer!
 • Takket være den direkte kommunikasjonen med fabrikken gjort bestillingen så nøyaktig som mulig. involvering av tredjeparter (forhandlere) i kjøpsprosessen øker alltid risikoen for feil.
 • Vi gjør tilpassede modeller! mulighetene er uendelige! Har du en idé til en annen modell? Fortell oss!
 • Du får garanti direkte fra produsenten. Kjøpe fra forhandlere kan ofte begrense garantien fordi du må kontakte forhandleren til feil tid, og ikke produsenten noe ansvar. Dette betyr tapt tid og penger.
 • Takk til eliminering av forhandler, kan du spare opptil 20-30% av alle produkter av høy kvalitet. Pengene ville kundene heller bruke pengene på bedre tre og spa-utstyr enn å betale for en forhandler.
 • 95% fornøyde kunder og mer enn 500 positive anmeldelser fra hele Europa! Besøk vår hjemmeside timberin.com, velg land og lære mer om oss! Ikke glem å lese våre blogg artikler.
 • TimberIN er offisielt sertifisert av EU Intellectual Property Office (sertifisert, sertifikat. 016 147 597) og registrert som et varemerke i EU.

 

Utendørs vedfyrt tønne badstuer, Lene Walhovd, Lysaker, Norway (2)

Utendørs vedfyrt tønne badstuer, Lene, Lysaker, Norway

Hei Timberin,


Jeg har ingen problemer med å anbefale Timberin! Jeg er nå eier av en vedfyrt tønnebadstue i meget god kvalitet. Positivt med flere valgmuligheter og tilvalg slik at produktet kan bli akkurat slik en ønsker.


Prosessen har vært ryddig fra starten av med engelsk dialog på mail. Rask tilbakemelding, og svar på de fleste spørsmål underveis i prosessen. Saunaen ble levert til avtalt tid med lastebil, og betaling gjort via paypal i forkant.


Det eneste negative var at det ved levering manglet informasjon om hvordan pipen skulle monteres. Etter purring på mail, kom det i løpet av kort tid


Mvh
Lene

5.0
2017-10-13T10:00:55+00:00
Hei Timberin, Jeg har ingen problemer med å anbefale Timberin! Jeg er nå eier av en vedfyrt tønnebadstue i meget god kvalitet. Positivt med flere valgmuligheter og tilvalg slik at produktet kan bli akkurat slik en ønsker. Prosessen har vært ryddig fra starten av med engelsk dialog på mail. Rask tilbakemelding, og svar på de fleste spørsmål underveis i prosessen. Saunaen ble levert til avtalt tid med lastebil, og betaling gjort via paypal i forkant. Det eneste negative var at det ved levering manglet informasjon om hvordan pipen skulle monteres. Etter purring på mail, kom det i løpet av kort tid Mvh Lene
5.0
1

Vi produserer og selger ulike standarder og håndlagde vedfyrte eller elektrisk drevede badstuer. Vi tilbyr badstuer i forskjellige størrelser for 4-18 personer. Sauna veggtykkelsen er 45 mm. Vær oppmerksom på at vi kan tilby
individuelt designede badstuer etter dine ønsker. Disse individuelle modellene kan være av forskjellige størrelser og konstruksjon. Hoved displayet sine vegger til badstuer produseres av gran, lerk eller termotre. Takkonstruksjonen har vanligvis 3 cm luft plass, OSB plate og et overbygg materiale. Innsiden av badstuen er laget av asp. Alle utvendige deler av tre er impregnert med SPA olje. Badstuer som er 5 meter i lengde rommer 6 personer. Bord og benker som kan åpnes installeres i badehuset (omkledningsrom hvor man kan skifte klær). Over badehuset er et ventilasjonshull installert.

Sauna sliders (1)
Sauna sliders (2)
previous arrow
next arrow
Slider

Utendørs badstuer til salgs

Utendørs badstuer er et utsøkt luksuselement og kan finnes ikke bare på hoteller, men også hos B&Bs, og til og med enkelte moteller langs motorveien. Utendørs badstuer er også et fantastisk tillegg til utsiden av et hus. Gjør-det-selv utendørs badstuer som kan bygges av hjemeieren selv er tilgjengelige, og det finnes også de som er ferdig bygget og klare til å installeres. Badstuene er som oftest små hytter eller til og med et lite uthus med nok plass til å sitte i. Hvor mye plass det er per person kommer an på hvor mange personer badstuen er ment til å romme.

Utendørs badstuer er som oftest utstyrt med et ventilasjonssystem og vinduer til å se ut av. I noen av de mer luksuriøse variantene finnes det også en dusj til å rense av seg etter en varm økt. Dette er derimot som oftest å finne i et
spa på hoteller, eller hos B&Bs, og hovedsakelig ikke i et hjem.

En utendørs badstue er et utmerket valg for rensing og avslapning. De kan gå fra å romme to til fire personer, helt opp til tretti; alt etter plassering og størrelse. En utendørs badstue er utstyrt med varme kontroll både på innsiden og utsiden, noe som sørger for sikkerhet.

Utendørs badstuer som for det meste finnes på hoteller, B&Bs og spa er damprom

De tillater damping av kroppen, og gir den en mulighet til å renses. Utendørs badstuer kan bygges av ale typer tre. Sedertre er det mest populære valget, ettersom det gir et ventilerende aspekt.

Utendørs badstuer er hovedsakelig installert i mye større størrelser på hoteller. De er tilknyttet hotellets spa og salong, og dusjene er tilgjengelige for alle som bruker badstuen. Det finnes også håndkleholdere og ekstra håndklær som kan brukes inne i badstuen. En utendørs badstue må være komfortabel, og ha nok plass til at personer kan sitte komfortabelt. Noen utendørs badstuer kan også tilby et sted hvor man kan ligge, ettersom noen mennesker bruker dem til fullstendig avslapning. Det finnes også tilgjengelige utendørs badstuer for en person hvor de kan få massasje på samme tid, og disse finnes som oftest på større spa eller hoteller.

Utendørs badstuer er for det meste ikke bygget med noe annet material enn tre. Materialer som sement kan brukes til å holde på varmen, som spesielt slipper ut fra taket. Dette gjøres for å sikre at temperaturen og dampen holder seg konstant.

En utendørs badstue er et ypperlig anlegg for avslapning som kan installeres i huset eller andre steder. En utendørs badstue er en kilde til avslapning som de fleste som har forstått dens fordeler velger å bruke. Den bidrar til og med til å gå ned i vekt, og rense kroppen fra giftstoffer.

Utendørs badstuer er et bra valg for avslapning, og kan bygges av hjemeieren selv, eller bli installert av leverandøren. Utendørs badstuer er tilgjengelige for visning i butikker som selger dem, sammen med de mulige materialene som kan brukes til installasjon, og kan fort bli klargjort til bruk.

En utendørs badstue er et utmerket valg for å rense huden for urenheter og avslapning.

Hyttebadstuer til salgs. Vedfyrt eller elektrisk? Harvia sauna ovner…

Oppvarming av en badstue tar opptil 45 minutter. Elektriske eller vedfyrte ovner kan brukes. Vedfyrte “Harvia” ovner kan lagre steiner og vann kan helles på dem.  Det er alltid et spørsmål; er vedfyrte eller elektriske ovner bedre? Vi vil si at valget er kundens. Dersom nabolaget ikke tillater eller liker røyk, kan du alltids bruke en elektrisk ovn. I de fleste tilfeller brukes vedfyrte ovner. Luken (stedet hvor du stabler veden) kan være inne eller utenfor. I kjelleren krever badstuer ingen spesielle installeringer. Hovedregelen er at badstuen skal stå på en horisontal overflate uten noen steiner eller andre hindringer under den. Selvfølgelig kan du bygge en spesiell terrasse laget av tre eller til og med betong. Du kan bestille flere panel av tre forVedfyrt runde badstue TimberIn (6) terrasse installasjon også. De fleste badstuer er laget av Sibirsk gran og lerk. Termotre kan også brukes. Utvendig tre brukt for å bygge badstuer er impregnert for å gjøre det mer motstandsdyktig mot miljøforhold. Utendørsbadstuer til hager er vanligvis utstyrt med vedfyrte varmeovner. Ovner drevet av elektrisitet er også svært populære der hvor brenning av tre ikke er et alternativ. Vårt firma harmer enn 10 års erfaring i å levere spa
hagemøbler av overlegen kvalitet. Badestamper av tre og utendørsbadstuer fungerer som ikke-avtakbare hagemøbler. Badstuer er svært gunstige for å lindre stress, avslapning av musklene som lindrer smerter i leddene, og også for å skylle ut giftstoffer. Det er velkjent at badstuer bidrar til å rengjøre huden, føre til dypere søvn og mange sosiale goder. Det mest interessante er at badstuene kan brenne kalorier. Ifølge US Army sin medisinske forskning (Ward Dean, MD), kan “en moderat person lett svette av seg 500 gram i en badstue i en enkelt økt, og forbrenner nesten 300 kalorier i prosessen.” Ettersom hjerteaktiviteten øker og prosessene krever mer oksygen, begynner kroppen å konvertere flere kalorier om til brukbar energi.

Nå er det en mulighet for å ha et komplett sett med utemøbler (badestamp og utendørs badstue) til en svært rimelig pris. Det er praktisk talt umulig å beskrive hva effekten av en badstue er. Grunnleggende og viktige effekter etter sauna-opplevelsen – følelsen av å være lettere, renere. Den enkleste og mest åpenbare tingen – vi begynner å svette når vi er utsatt for varme temperaturer. Sammen med svetten utskilles giftstoffer og skadelige stoffer fra kroppen. Dypere hud- og muskellag er oppnåelige ved å bruke riktig teknikk for sakte og riktig oppvarming og kjøling av kroppen. Det vil synes at huden blir glattere, renere og klarere, kroppen blir herdet og blirmer motstandsdyktig mot sykdommer. Varmeendringer er helt normale for blodstrømmen: blod løper til huden, og gjør huden kjølig. Indre organer slapper av, som er grunnen til hvorfor badstuen bør unngås etter en god lunsj for å unngå trøbbel med fordøyelsen. Listen fortsetter i det uendelige, men i mange tilfeller er badstuen ikke bare fysisk, men mer psykologisk, avslappende.


Vi leverer produkter (Outside garden saunas og glamping – camping pods) til:

Norge: Arendal, Vossavangen, Hermansverk, Baerum, Hamar, Tonsberg, Finnsnes, Gjovik, Rorvik, Harstad, Alesund, Sandnes, Drammen, Moss, Steinkjer, Svolvaer, Mo i Rana, Narvik, Bodo, Haugesund, Stavanger, Skien, Namsos, Alta, Vadso, Molde, Lillehammer, Kirkenes, Kristiansand, Hammerfest, Tromso, Trondheim, Bergen, Oslo.


Links to our European websites:

 • Germany
 • Germany (new website)
 • Germany (new website)
 • France
 • France (new)
 • Uk (new)
 • Uk (new)
 • Denmark (new)
 • Denmark (new)