Badestamp i glassfiber komposittdekk

Fra: kr30,181

***ekskludert skatt

paypalvisamastercard

Varenummer: neural. Kategorier: , ,

Product Description

Badestamp i glassfiber komposittdekk Smart pelletsovn eller vedfyrt ovn

* Rask hint: ikke glem å sjekke tekniske ark og 3D-bilder av denne modellen, velg fra listen over.

TimberIN-teamet er stolt av å introdusere det nyeste tillegget til glassfiber-produktene. Inspirert av moderne nordisk arkitektur så presenterer vi boblebadet «Wellness Scandinavian». Den mørke, perfekt justerte eksterne panelleringen gir boblebadet en likhet med de moderne og elegante bygningene som for tiden er vanlig i de fleste nordiske land. Panelene på utsiden er laget av banebrytende WPC-materiale med unike kvaliteter som overskrider begrensningene i naturlig tre.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Som tidligere nevnt er boblebadet utformet med Norden i tankene. Av den grunn er det valgte materialet ikke bare ekstremt værbestandig, men har også en utrolig lang levetid. Den kan brukes i de vanskeligste forholdene, i temperaturer langt under null. Da høyde ikke påvirker materialets egenskaper, er dette den perfekte badestampen for de som er på utkikk etter det perfekte tilbehøret til en høytliggende fjellhytte. Se utover de frostbelagte fjelltoppene fra din luksuriøse badestamp uten frykt for kulda.

Alle de nevnte egenskapene gjør at badestampen krever spesielt lavt vedlikehold. Eventuelle sommer-/feriehus kan forbedres med denne badestampen. Det spiller ingen rolle om du velger å reise på vinterferie eller du bare ønsker å slappe av en helg, badestampen vil være klar det øyeblikket du ankommer.

Å nyte en flott tid med ditt nordiske spa er fantastisk og morsomt. Derfor skapte vi et flott badestamp med smart pelletskaminer. Det som gjør dette unikt er at produktet bruker trepellets, men du kan enkelt kontrollere det med appen, og det kan være ekstremt spennende og givende.

Med vår smarte pelletsovn har du ingen problemer med å kontrollere tenningsprosessen fra din egen telefon. På toppen av det hjelper appen deg med å spore vanntemperaturen både på overflaten og i bunnen av karet, for ikke å nevne at du kan stille inn en viss temperatur som du synes er ideell. Det hjelper enormt og det kan bringe foran en veldig god opplevelse hele tiden. I tillegg er det spennende, og det skyver resultatene til neste nivå på en fantastisk og spennende måte.

Takket være de smarte funksjonene våre, har du ingen problemer med å klargjøre boblebadet på forhånd. Trepellets kan håndteres og lagres enkelt, siden varmekammeret lett kan lagre mye pellets til mange bruksområder. Etter at varmeapparatet er aktivert, flyttes pellets til forbrenningskammeret hvor enheten vil beholde ønsket temperatur. Dette er en utrolig teknologi og en som tilbyr en fantastisk nordisk boblebadopplevelse, mens den også integrerer den nyeste smarte teknologien som er tilgjengelig i feltet.

Dette innovative systemet gjør vannoppvarming enklere og mer praktisk enn noen gang før. Vi gjør det enkelt for deg å stille inn ønsket temperatur, og du kan også overvåke den fra enheten din. Det er en sømløs, spennende måte å glede deg over badestampopplevelsen din mens du også bruker høyteknologiske funksjoner som du kan verne om og glede deg over hele tiden. Hold deg unna skade og få mer kontroll over vannoppvarmingsprosessen, alt med dette fantastiske produktet!

**Vær oppmerksom på at noen deler av produktet og trapper er laget av tre. Dette skyldes byggemotstandsårsaker.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Tekniske ark og 3D-visualiseringer

* Rask hint: vennligst klikk på ikonet for å utvide visningen

3d expand

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

1 omtale for Badestamp i glassfiber komposittdekk

Powered byCusRev
5,0
Based on 1 review
5 stjerne
100
100%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerne
0%
  1. Sveinung

    Great with a relaxing hot bath in my new TimberIN tub during snowy days in Norway

    Bilde #1 fra Sveinung
    (0) (0)
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Allerede inkludert

Velg nedenfor

Elektrisk varmer

Ikke glem å nevne strømmen og tilkoblingstypen

— Strømmen til den elektriske komfyren og tilkoblingstypen —

Skriv nedenfor, for eksempel 9 kW, 400V, 3fase

Type lokk

Vennligst velg en nedenfor

Isolasjon

Velg nedenfor

SPA

Velg nedenfor

Smart SPA-tilleggstillegg (WiFi-signal kreves)

Innvendig farge

Velg nedenfor

Utenfor farge

Velg nedenfor

Vann utgivelsen typen

Velg nedenfor

Frakt

Velg nedenfor

Spesiell gave

Velg nedenfor