Badestamp i glassfiber med Smart pelletsovn

Fra: kr29,310

***Eksklusive 25% norsk mva

*Produksjon og levering: ~4 uger
paypalvisamastercard

Varenummer: neural. Kategorier: , ,

Produktbeskrivelse

 • 269
  Shares

Badestamp i glassfiber med Smart pelletsovn

TimberIN-teamet er stolt av å introdusere det nyeste tillegget til glassfiber-produktene. Inspirert av moderne nordisk arkitektur så presenterer vi boblebadet “Wellness Scandinavian”. Den mørke, perfekt justerte eksterne panelleringen gir boblebadet en likhet med de moderne og elegante bygningene som for tiden er vanlig i de fleste nordiske land. Panelene på utsiden er laget av banebrytende Neular-materiale med unike kvaliteter som overskrider begrensningene i naturlig tre.

Ny! App-kontrollert tre pelletvarmer – komfyr for badestamper tilgjengelig med denne modellen! Les mer i vår BLOG!

Nyt favorittfilmen din med dine kjære uten å måtte bekymre deg for lyd-distraksjoner. Neular-materialet har gode lydisolerende egenskaper som gjør det perfekt for den som ønsker å komme seg bort fra byens kjas og mas. Nå kan du svare på telefonen din fra badestampens komfort uten å måtte forlate den avslappingen det gir.

Som tidligere nevnt er boblebadet utformet med Norden i tankene. Av den grunn er det valgte materialet ikke bare ekstremt værbestandig, men har også en utrolig lang levetid. Den kan brukes i de vanskeligste forholdene, i temperaturer langt under null. Da høyde ikke påvirker materialets egenskaper, er dette den perfekte badestampen for de som er på utkikk etter det perfekte tilbehøret til en høytliggende fjellhytte. Se utover de frostbelagte fjelltoppene fra din luksuriøse badestamp uten frykt for kulda.

Det er ikke lenger et behov for å bekymre seg for fuktighetsnivåene. Inviter til den mest minneverdige festen i århundret sammen med vennene dine i den nye Wellness Scandinavian-modellen. Glassfiber-foring sammen med Neular materiale gjør det til den perfekte kombinasjonen for å tilpasses til flere personer, men også for intens bevegelse. Glassfiberforingen gir et godt grunnlag som kan supportere en stor gjeng med venner, i tillegg til at de ytre panelene er svært vanntette. Man kan søle vann hele tiden uansett årstid, og du trenger ikke lenger å bekymre deg for fuktighet i tømmeret eller råte.

Alle de nevnte egenskapene gjør at badestampen krever spesielt lavt vedlikehold. Eventuelle sommer-/feriehus kan forbedres med denne badestampen. Det spiller ingen rolle om du velger å reise på vinterferie eller du bare ønsker å slappe av en helg, badestampen vil være klar det øyeblikket du ankommer.

Hvis du leter etter et perfekt sted å meditere, så gir det ytre panelet et UV-resistent sted for å skjerme deg for forstyrrelse. Inviter din elskede til å bli med deg i de mest avslappende og romantiske omgivelsene mulig mens du beundrer den stjernefylte nattehimmelen.

Bare med denne modellen base – støtteramme av boblebadet i 304 rustfritt stål istedenfor tre! Maksimal stabilitet og lang levetid!

Design individuell modell nedenfor!

Tekniske data (engelsk)

 • 269
  Shares

LED lys

LED lys gir en behagelig effekt. Det mest populære valget er 2-3 enheter. Veggisolasjon er nødvendig for å lage en skikkelig installasjon. Vennligst velg under applikasjoner. 5 forskjellige farger; Vanntett IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz;

Elektrisk varmeovn

Elektrisk varmeovn kommer sammen med pumpen. Kraften til den elektriske varmeovnen er 6kW hver, og krever derfor spesiell installasjon for elektriske sikringer brukes. Mulig elektrisk tilkobling: 220 V (1 fase); 380V (3 faser).

Vannmassasjesystem

Vannmassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene, og derfor masserer vannet kroppen din horisontalt. Massasjeeffekten er sterkere sammenlignet med luftboblemassasje. Vann må tømmes fra rørene i vintersesongen. 6 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Vann massasje effekt videoen nedenfor:

Luftboblemassasjesystem

Luftboblemassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene (noen ganger i benker) nær sitteplassene. Massasjeeffekten er svakere sammenlignet med hydromassasje. Luft går gjennom rørene, og det er derfor ingenting å tømme på vinteren. 12 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,7 kW; 230 V – 3,3 A.

Sandfiltreringssystemet

Sandfiltreringssystemet er tilkoblet badestampen gjennom to slanger i rustfritt stål. Systemet er drevet av 220 V. Filtrering er sterkt anbefalt til nesten alle modeller. Det filtrerer organiske partikler.

Termisk isolasjon

 • Varmeisolasjon i veggene er en veldig effektiv måte å varme opp vannet raskere og holde det varmt over en lenger periode. Det er et veldig vanlig valg.
 • Bunnisolasjon (veggisolasjon er ikke inkludert). Sammen med veggisolasjon gjør den det mulig å oppnå raskere oppvarmingstid og holde vanntemperaturen på et stødig nivå.
 • Isolert PP dekken, hvis kjøpt sammen med vegg- og bunnisolasjon, gir maksimal varmeeffekt.

Type rustfritt stål

 • Rustfritt stål 430. Denne typen stål kan bare brukes med rent, naturlig vann uten noen salt- eller kloridprodukter. I dette spesifikke valget er sandfiltreringssystemet høyt anbefalt.
 • Rustfritt stål 316 er motstandsdyktig mot alle typer salt- og kloridløsninger. Nyttig for hoteller eller andre offentlige steder hvor badestampen brukes veldig ofte.

Flere spørsmål? Vennligst les bruksanvisningen først.

VIDEOER

 • 269
  Shares

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Badestamp i glassfiber med Smart pelletsovn”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nullstill

Allerede inkludert

Velg nedenfor

Ekstra varmeapparat

Velg nedenfor

Type lokk

Vennligst velg en nedenfor

Isolasjon

Velg nedenfor

SPA

Velg nedenfor

Innvendig farge

Velg nedenfor

Utenfor farge

Velg nedenfor

Vann utgivelsen typen

Velg nedenfor

Frakt

Velg nedenfor

Spesiell gave

Velg nedenfor