Ovn til badestamp til salgsHvorfor skal du bruke en vedfyrt badestampvarmer og som er de beste alternativene du kan velge mellom?

Å ha din egen peisvarmer kan virkelig hjelpe deg med å gran opp glede og ha det gøy. Investering i et slikt produkt kan utgjøre en stor forskjell, og det har potensial til å flytte opplevelsen til neste nivå på en kreativ og unik måte. Du kan gå med nedsenkbare, snorkle badestampovner, men du kan også bruke en ekstern varmeovn som vil monteres separat.
Med hjelp fra disse ovnene har du ingen problemer med å oppnå fantastiske resultater, og bassenget ditt vil alltid være oppvarmet til enhver tid. For å gjøre ting enda bedre, selges alle varmeovner med regnhatter, rør og all tilkobling. Hvert av alternativene nedenfor er fantastisk, høy kvalitet, og du kan velge et av de tre forskjellige effektnivåene du kan velge mellom. Du trenger bare å ta det riktige valget.

Sjekk ut alle produktene våre nedenfor

Ovn til badestamp

En vedfyrt ovn eller en elektrisk ovn varmer vannet i badestampen. Det er også mulig å kombinere begge alternativene i en enkelt badestamp modell. Vedfyrte ovner varmer opp vannet på ca. 2-3 timer. Kraften av varmeovner varierer fra 10 til 30 kW. I tillegg kan varmeovner være av indre type eller ytre type. Med indre type varmeovner kommer badestampen fullt montert og klar til bruk. Ytre varmeovner må være koblet til badestampen på angitte tidspunkter. Vedfyrte ovner er spesielt produsert for badestamper av tre. I onven sirkulerer vannet selv uten noen pumpeutnyttelse. Varmt vann renner opp og genererer lavtrykk som løfter kaldt vann fra bunnen. Derfor trengs det ingen pumpe drevet av elektrisitet.

Elektrisk varmeapparat for badestamp i tre

Det er bra å bruke en elektrisk varmeovn fordi den er kompakt, liten og ekstremt enkel å bruke. Den har et effektområde fra 3 til 18 KW, og selve varmeren er laget av termoplast. Du har også en strømbryter, overopphetingsutkobling og en justerbar termostat.
Siden det er en elektrisk enhet, gir den god portabilitet foran deg, og du kan enkelt bruke den med salt og kloridvann også. Enheten er ferdig testet og sertifisert, og den er fullstendig kompakt, velegnet for små så vel som store badestamper i tre. Det er et produkt som virkelig gir ditt badestamp i tre liv på en kreativ og givende måte.

Vedfyrt badestampvarmer ekstern rund modell

Denne unike varmer er imponerende fordi den er stor og rund. Du kan brenne masse tre i det. Og det beste er at du har tre størrelser som passer dine behov. Den største størrelsen er flott, spesielt hvis du vil gå til salt- og klorbehandling. Kvaliteten er fantastisk, og du vil få en fantastisk oppmerksomhet på detaljer. På rundt 40 kg er det et betydelig produkt, men det vil tilby 20 kW, nok til å hente inn varmen du trenger uten bekymringer. Inkludert med kjøpet får du også en skorstein med hatt. Det betyr at du vil motta et fantastisk produkt og at du vil sette pris på hvordan det ser ut og verdien som blir brakt til bordet til enhver tid.

Vedfyrt ekstern varmeovn for badestamp i hagen

Når du vil varme opp badestampen eller jacuzzien, vil du noen ganger bruke store tømmerstokker. Og det er her denne eksterne varmeapparatet spiller inn. Den har en ganske unik design, og den er veldig effektiv fordi den tilbyr ekstraordinær varmeoverføring og enestående kvalitet. Du vil merke at den varmes raskt opp, og den vil passe til store kar, som de 1800 mm uten bekymringer. Enheten lar deg legge til en trykkventil, glassdør og et termometer om nødvendig. Det gir en ekstraordinær, fantastisk opplevelse og en enorm verdi for pengene, som er akkurat det du trenger å ta i betraktning.

Ekstern vedfyrt boblebadvarmer

Bare fordi du trenger å bruke en ekstern varmeovn, betyr det ikke at den trenger å ha et veldig enkelt design. Det er derfor du må ta opp det med omhu, og resultatene i seg selv er blant noen av de beste. Spesielt denne enheten er et veldig populært valg fordi den er tilpasningsdyktig, enkel å bruke og den også dekker et stort utvalg av funksjoner du kan utforske. Det fungerer utmerket for enhver hage eller terrasse. Du vil også like at den har en skuff for tømming av asken, det er ekstremt praktisk og pålitelig. Hvis du vil ha en salt- og klorbehandling, kan du enkelt gå etter alternativet 316 rustfritt stål. Enheten har egne tilkoblingsslanger og en 2 meter skorstein med egen regnhatt. Ikke bare varer det veldig lenge, men det gir en veldig god kvalitet og verdi.

Snorkel nedsenkbar varmtvannsbereder badestamp

Denne senkbare varmtvannsberederen har en utrolig design og 3 forskjellige størrelser du kan velge mellom basert på badestampens størrelse. Det er et fantastisk produkt, og du trenger ikke å bekymre deg for å miste varme. Du får alt tilbehøret du trenger, som en varmebeskyttelse og en dedikert minibar. Kvaliteten er fantastisk, og du får alltid en god kvalitet. I tillegg kommer selve produktet med en 1,2 m skorstein og egen regnhatt. Den leverer virkelig verdien og kvaliteten du trenger, og selve opplevelsen er intet mindre enn å svimle hele tiden. Bare prøv å gi den et skudd, for det er virkelig en fantastisk varmtvannsbereder med utrolig verdi for pengene.

Hvem bør bruke en varmtvannsbereder badestamp?

Alle som eier et badestamp i tre og som trenger profesjonelle og trygge oppvarmingsløsninger, bør sjekke noen av produktene ovenfor. De er fantastiske og gir virkelig en utrolig verdi for pengene foran. Du vil bli sterkt imponert over kvaliteten og verdien, og opplevelsen er intet mindre enn fantastisk. Det er alltid en veldig god idé å prøve det selv og se hvor mye av forskjellen din varmtvannsbereder kan gjøre.
Du kan glede deg over oppvarmet vann når som helst, selv om det snødde utenfor eller hvis det er iskaldt. Det sanne fokuset her er på verdi og kvalitet, og du vil bli ekstremt imponert over resultatene. Ingenting er umulig, alt du trenger å gjøre er å sjekke ut disse produktene, og teamet vårt vil være der for å hjelpe hvert skritt. Det er en utrolig opplevelse, og du vil være mer enn fornøyd med resultatene. I tillegg er disse varmtvannsberederne av ekstremt høy kvalitet, holdbare og laget av toppen av linjematerialene. Prøv dem i dag!

Utvendig ovn til badestamp

Det mest populære valget er en indre rustfri varmeovn.  Vi har også et bredt utvalg av ytre varmeovner. Forskjellen er at ytre ovner ikke tar plass i badestampen, og flere personer kan derfor få plass i den vedfyrte badestampen. Rustfritt stål eller aluminium varmeovner kan velges. Sist, men ikke minst, har vi en elektrisk ovn. Det er en ganske behagelig løsning hvor man ikke trenger å bruke tre. Man kan også kombinere og installere for eksempel en vedfyrt ovn sammen med elektriske ovner. I dette tilfellet vil det meste av arbeidet bli gjort av den vedfyrte ovnen, men den elektriske ovnen vil bidra til at vannet holder seg varmt lenger. Den største fordelen med å ha utvendig ovn er at det gir mer plass i badestampen, samtidig om man har en indre modell, kan man fylle på med drivstoff uten å måtte gå ut av badestampen. Ovnens kropp og peis kan produseres sammen med rustfritt stål (ulike modeller) eller marine aluminium. Rammen og dører er laget av støpejern som gir en lang levetid. Det må bemerkes at dersom det er en mulighet for vann å bli frosset, må vannet tømmes fra ovnen. Varmen fra brannen overføres til vann gjennom ovnens komplekse doble overflate. Vanlig strøm er 20-40 kW.


Prosedyre for montering:

 1. Ovnen skal stå på en horisontal overflate;
 2. Den bør bli stående ~ 15 cm lavere enn badestampen for å opprettholde helling av den øvre slangen. Dette er nødvendig for en fullstendig sirkulasjonsprosess
 3. Åpningen Ø60 mm bør lages for å installere den øvre slangen. Oppgangen nedenfra bør være rundt 190 mm.
 4. Samme åpning bør gjøres på motsatt side av badestampen for den lavere slangen.
 5. De øvre og nedre rør skal kobles med ovnen.

Prinsippet om operasjonen

De vedfyrte ovnene fungerer som andre tradisjonelle vedfyrte ovner. Det er åpenbart at bedre oppvarmingstid oppnås ved hjelp av tørt treverk. Peis er vanligvis ~ 40-50 cm i lengde og 30-40 mm bredde. Det beste resultatet er oppnådd når veden er tørr, og skjært i biter. En eneste lessing av ved varer ca. 45 minutter.


Viktigste kjennetegn:

 • Konstruksjon som er miljømessig motstandsdyktig;
 • Ovnens kropp kan være laget av rustfritt stål eller marine aluminium;
 • Rammer og dører er vanligvis laget av jern;
 • Stor og effektiv peis for ved lasting;
 • Åpning for vanntømming (i tilfelle frost);

Utnyttelse av ovnen på vinteren

På vinteren skal alt vannet være tømt ut etter bruk av badestamp. Dette bør gjøres på grunn av risikoen for frost. Vann kan bli frosset og is utvider sitt volum, og dette kan skade innsiden av ovnen. OBS: Hvis saltvann eller klorid brukes, blir det nødvendig å skylle ovnen med ferskvann.

Ovn til badestamp

4300

9.7

VAKKE ANNET DESIGN


10.0/10

GJELDENDE STRØM AV HVER MODELL


9.0/10

VEDBURNING ELLER ELEKTRISKE MODELLER


10.0/10


4 comments

 1. Tom says:
 2. Roger says:
 3. Ivar says:
 4. Sverre says:

Leave a Reply

Kontakt oss!
close slider
×