Ovn til Badestamp til Salgs

Ukentlige leveranser i hele Europa! 


#mittparadis #timberinn #sauna #badstue #flatset #averøy 🌹

A post shared by Fay Hansen (@fayhans1) on


Du bestiller direkte fra produsenten – TimberIN-fabrikken! Hva betyr det?

 

TimberIN-fabrikken er sertifisert av EU Intellectual Property Office (Sertifikatnr. 016 147 597), og er registrert blant EU:s merkevarer. Dette betyr at utformingen av våre produkter er unike. Akkurat nå gjennomgår TimberIN etablering av ISO 9001:. «Styring av kvalitet» Noen viktige fakta når du jobber hos oss:

 • Du får det unike TimberIN-merket, høy kvalitet på produkt Det er mange lignende produkter på internett, men hvis du ønsker å sikre kvaliteten i alle deler av kjøpet, må du bare velge TimberIN.
 • En mye tryggere kjøpsprosess. Du gir pengene direkte til produsenten – det er ingen tredjepart involvert og ingen risiko!
 • Mye tryggere transportprosess. Du får du produktet  direkte fra fabrikken med uten ekstra kostnad! Dette er veldig viktig å holde produktet uten skader på grunn av transportproblemer!
 • Takket være den direkte kommunikasjonen med fabrikken gjort bestillingen så nøyaktig som mulig. involvering av tredjeparter (forhandlere) i kjøpsprosessen øker alltid risikoen for feil.
 • Vi gjør tilpassede modeller! mulighetene er uendelige! Har du en idé til en annen modell? Fortell oss!
 • Du får garanti direkte fra produsenten. Kjøpe fra forhandlere kan ofte begrense garantien fordi du må kontakte forhandleren til feil tid, og ikke produsenten noe ansvar. Dette betyr tapt tid og penger.
 • Takk til eliminering av forhandler, kan du spare opptil 20-30% av alle produkter av høy kvalitet. Pengene ville kundene heller bruke pengene på bedre tre og spa-utstyr enn å betale for en forhandler.
 • 95% fornøyde kunder og mer enn 500 positive anmeldelser fra hele Europa! Besøk vår hjemmeside timberin.com, velg land og lære mer om oss! Ikke glem å lese våre blogg artikler.
 • TimberIN er offisielt sertifisert av EU Intellectual Property Office (sertifisert, sertifikat. 016 147 597) og registrert som et varemerke i EU.

En vedfyrt ovn eller en elektrisk ovn varmer vannet i badestampen. Det er også mulig å kombinere begge alternativene i en enkelt badestamp modell. Vedfyrte ovner varmer opp vannet på ca. 2-3 timer. Kraften av varmeovner varierer fra 10 til 30 kW. I tillegg kan varmeovner være av indre type eller ytre type. Med indre type varmeovner kommer badestampen fullt montert og klar til bruk. Ytre varmeovner må være koblet til badestampen på angitte tidspunkter. Vedfyrte ovner er spesielt produsert for badestamper av tre. I onven sirkulerer vannet selv uten noen pumpeutnyttelse. Varmt vann renner opp og genererer lavtrykk som løfter kaldt vann fra bunnen. Derfor trengs det ingen pumpe drevet av elektrisitet.

Utvendig ovn til badestamp…

Det mest populære valget er en indre rustfri varmeovn.  Vi har også et bredt utvalg av ytre varmeovner. Forskjellen er at ytre ovner ikke tar plass i badestampen, og flere personer kan derfor få plass i den vedfyrte badestampen. Rustfritt stål eller aluminium varmeovner kan velges. Sist, men ikke minst, har vi en elektrisk ovn. Det er en ganske behagelig løsning hvor man ikke trenger å bruke tre. Man kan også kombinere og installere for eksempel en vedfyrt ovn sammen med elektriske ovner. I dette tilfellet vil det meste av arbeidet bli gjort av den vedfyrte ovnen, men den elektriske ovnen vil bidra til at vannet holder seg varmt lenger. Den største fordelen med å ha utvendig ovn er at det gir mer plass i badestampen, samtidig om man har en indre modell, kan man fylle på med drivstoff uten å måtte gå ut av badestampen. Ovnens kropp og peis kan produseres sammen med rustfritt stål (ulike modeller) eller marine aluminium. Rammen og dører er laget av støpejern som gir en lang levetid. Det må bemerkes at dersom det er en mulighet for vann å bli frosset, må vannet tømmes fra ovnen. Varmen fra brannen overføres til vann gjennom ovnens komplekse doble overflate. Vanlig strøm er 20-40 kW.

Installasjon av ovn

Vedfyrte ovner er koblet til badestampen gjennom tilgangsrør som kommer med leveringspakken. Denne pakken kombinerer plast og fleksible gummislanger med presser på den for sikker tilkobling. Det er også en 2 meter lang pipe, samt en regn lue inkludert i pakken. En askespade er også inkludert med de innvendige ovnene.

Prosedyre for montering:

 1. Ovnen skal stå på en horisontal overflate;
 2. Den bør bli stående ~ 15 cm lavere enn badestampen for å opprettholde helling av den øvre slangen. Dette er nødvendig for en fullstendig sirkulasjonsprosess
 3. Åpningen Ø60 mm bør lages for å installere den øvre slangen. Oppgangen nedenfra bør være rundt 190 mm.
 4. Samme åpning bør gjøres på motsatt side av badestampen for den lavere slangen.
 5. De øvre og nedre rør skal kobles med ovnen.

Prinsippet om operasjonen

De vedfyrte ovnene fungerer som andre tradisjonelle vedfyrte ovner. Det er åpenbart at bedre oppvarmingstid oppnås ved hjelp av tørt treverk. Peis er vanligvis ~ 40-50 cm i lengde og 30-40 mm bredde. Det beste resultatet er oppnådd når veden er tørr, og skjært i biter. En eneste lessing av ved varer ca. 45 minutter.

Viktigste kjennetegn:

 • Konstruksjon som er miljømessig motstandsdyktig;
 • Ovnens kropp kan være laget av rustfritt stål eller marine aluminium;
 • Rammer og dører er vanligvis laget av jern;
 • Stor og effektiv peis for ved lasting;
 • Åpning for vanntømming (i tilfelle frost);

Utnyttelse av ovnen på vinteren

På vinteren skal alt vannet være tømt ut etter bruk av badestamp. Dette bør gjøres på grunn av risikoen for frost. Vann kan bli frosset og is utvider sitt volum, og dette kan skade innsiden av ovnen. OBS: Hvis saltvann eller klorid brukes, blir det nødvendig å skylle ovnen med ferskvann.

Ovn til badestamp

4300

9.7

VAKKE ANNET DESIGN


10.0/10

GJELDENDE STRØM AV HVER MODELL


9.0/10

VEDBURNING ELLER ELEKTRISKE MODELLER


10.0/10


4 comments

 1. Tom says:
 2. Roger says:
 3. Ivar says:
 4. Sverre says:

Leave a Reply

Kontakt oss!
close slider