Badestamp i glassfiber for 2 personer

Fra: kr16,098

***ekskludert frakt og skatt
paypalvisamastercard

Varenummer: ofurofiber. Kategorier: , ,

Produktbeskrivelse

 • 214
  Shares

Badestamp i glassfiber for 2 personer:

En liten og kompakt, uten unødvendig kapasitet, en koselig badestamp bare for dere to. Luksuriøst glassfiber-lokk med koniske vegger vil imponere deg etter første bruk. For best komfort bør man vurdere hydro- eller luft-massasje, da begge kan installeres i denne modellen. Tre-lokk passer perfekt med stilen, og det gjør også trappene. Det er mulighet for å ha elektrisk eller eksternt varmeelement, men hvis du vil, kan begge installeres i badestampen din. Hele badestampen er kompakt i seg selv og krever ikke mye plass i hagen din, men den vil gi deg en uforglemmelig opplevelse som du kan nyte når enn du vil. Denne badestampen varmes opp veldig raskt sammenliknet med de som er større, og vil spare tid og penger for deg. Glassfiber gjør at den er lett å vedlikeholde, og for vannpleien anbefaler vi sterkt filtreringssystemet. Ingen grunn til å bekymre deg for skittent vann, men du vil i stedet kun ha en fin tid tilbrakt i badestampen.

Velg ditt design nedenfor

Tekniske data (engelsk)

 • 214
  Shares

LED lys

LED lys gir en behagelig effekt. Det mest populære valget er 2-3 enheter. Veggisolasjon er nødvendig for å lage en skikkelig installasjon. Vennligst velg under applikasjoner. 5 forskjellige farger; Vanntett IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz;

Elektrisk varmeovn

Elektrisk varmeovn kommer sammen med pumpen. Kraften til den elektriske varmeovnen er 6kW hver, og krever derfor spesiell installasjon for elektriske sikringer brukes. Mulig elektrisk tilkobling: 220 V (1 fase); 380V (3 faser).

Vannmassasjesystem

Vannmassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene, og derfor masserer vannet kroppen din horisontalt. Massasjeeffekten er sterkere sammenlignet med luftboblemassasje. Vann må tømmes fra rørene i vintersesongen. 6 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Vann massasje effekt videoen nedenfor:

Luftboblemassasjesystem

Luftboblemassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene (noen ganger i benker) nær sitteplassene. Massasjeeffekten er svakere sammenlignet med hydromassasje. Luft går gjennom rørene, og det er derfor ingenting å tømme på vinteren. 12 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,7 kW; 230 V – 3,3 A.

Sandfiltreringssystemet

Sandfiltreringssystemet er tilkoblet badestampen gjennom to slanger i rustfritt stål. Systemet er drevet av 220 V. Filtrering er sterkt anbefalt til nesten alle modeller. Det filtrerer organiske partikler.

Termisk isolasjon

 • Varmeisolasjon i veggene er en veldig effektiv måte å varme opp vannet raskere og holde det varmt over en lenger periode. Det er et veldig vanlig valg.
 • Bunnisolasjon (veggisolasjon er ikke inkludert). Sammen med veggisolasjon gjør den det mulig å oppnå raskere oppvarmingstid og holde vanntemperaturen på et stødig nivå.
 • Isolert PP dekken, hvis kjøpt sammen med vegg- og bunnisolasjon, gir maksimal varmeeffekt.

Type rustfritt stål

 • Rustfritt stål 430. Denne typen stål kan bare brukes med rent, naturlig vann uten noen salt- eller kloridprodukter. I dette spesifikke valget er sandfiltreringssystemet høyt anbefalt.
 • Rustfritt stål 316 er motstandsdyktig mot alle typer salt- og kloridløsninger. Nyttig for hoteller eller andre offentlige steder hvor badestampen brukes veldig ofte.

Flere spørsmål? Vennligst les bruksanvisningen først.

VIDEOER

 • 214
  Shares

2 omtaler for Badestamp i glassfiber for 2 personer

5 stjerne
100%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerne
0%
Powered by Customer Reviews plugin
 1. Lasse

  Hei

  Stampen funger fint.litt mye støy fra pumpa.
  Denne typen stamp er perfekt for 2 personer

  Opplastede bilde(r):

  Bilde #1 fra Lasse
  Var denne anmeldelsen nyttig for deg?
 2. Ingeborg

  Hei og takk for Mail. Vi har montert og testet badestampen. Vi er veldig fornøyd. Den fungerer helt supert og er solid og fin. Tusen takk. Alt har fungert bra, eneste problem var at min kommentar om at stampen måtte kjøres til hytta vår som er 45 min fra Sandviksveien ikke var kommunisert til han som leverte stampen. Vi måtte betale 100€ ekstra for å få stampen levert til riktig sted.

  Vi kan gi våre beste anbefalinger og har allerede anbefalt dere til våre venner.

  Takk for handelen,

  Opplastede bilde(r):

  Bilde #1 fra Ingeborg
  Var denne anmeldelsen nyttig for deg?
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nullstill

Allerede inkludert

Velg nedenfor

Elektrisk varmeovn

Velg nedenfor

— Kraften til den elektriske ovnen og tilkoblingstypen —

Vennligst skriv nedenfor, for eksempel 9kW, 400V, 3fase

Type lokk

Velg nedenfor

Isolasjon

Velg nedenfor

SPA

Velg nedenfor

Smart SPA-tilleggstillegg (WiFi-signal kreves)

Innvendig farge

Velg nedenfor

Vann utgivelsen typen

Velg nedenfor

Frakt

Velg nedenfor

Spesiell gave

Velg nedenfor