Badestamp i plast for 2 personer

Fra: kr16,945

***ekskludert frakt og skatt

paypalvisamastercard

Varenummer: ofuropp. Kategori:

Produktbeskrivelse

 • 272
  Shares

Badestamp i plast for 2 personer

Denne minimalistiske og kompakte modellen, tre-bad med polypropylen foring, kun for dere to, vil fra nå av bli deres favoritt-ting. Denne modellen er en mellomting mellom tre- og glassfibermodellene. Flere muligheter enn i tre-stampen da du her kan installere hydro-massasje og ikke bekymre deg for lekkasjer. Selv om det ikke har det luksuriøse utseendet til glassfiber-foret bad, så er ikke polypropylen verre med hensyn på begge foringene. Du kan også velge mellom fire forskjellige farger og designe stampen på den måten du ønsker. Bare gi oss beskjed om ønskene dine, og vi vil gjøre vårt beste.

Velg ditt design nedenfor

Tekniske data (engelsk)

 • 272
  Shares

LED lys

[Best_Wordpress_Gallery id=”10″ gal_title=”LED lys”]

LED lys gir en behagelig effekt. Det mest populære valget er 2-3 enheter. Veggisolasjon er nødvendig for å lage en skikkelig installasjon. Vennligst velg under applikasjoner. 5 forskjellige farger; Vanntett IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz;

Elektrisk varmeovn

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”Elektrisk varmeovn”]

Elektrisk varmeovn kommer sammen med pumpen. Kraften til den elektriske varmeovnen er 6kW hver, og krever derfor spesiell installasjon for elektriske sikringer brukes. Mulig elektrisk tilkobling: 220 V (1 fase); 380V (3 faser).

Vannmassasjesystem

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”Vannmassasjesystem”]

Vannmassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene, og derfor masserer vannet kroppen din horisontalt. Massasjeeffekten er sterkere sammenlignet med luftboblemassasje. Vann må tømmes fra rørene i vintersesongen. 6 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Vann massasje effekt videoen nedenfor:

Luftboblemassasjesystem

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”Luftboblemassasjesystem”]

Luftboblemassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene (noen ganger i benker) nær sitteplassene. Massasjeeffekten er svakere sammenlignet med hydromassasje. Luft går gjennom rørene, og det er derfor ingenting å tømme på vinteren. 12 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,7 kW; 230 V – 3,3 A.

Sandfiltreringssystemet

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”Sandfiltreringssystemet”]

Sandfiltreringssystemet er tilkoblet badestampen gjennom to slanger i rustfritt stål. Systemet er drevet av 220 V. Filtrering er sterkt anbefalt til nesten alle modeller. Det filtrerer organiske partikler.

Termisk isolasjon

 • Varmeisolasjon i veggene er en veldig effektiv måte å varme opp vannet raskere og holde det varmt over en lenger periode. Det er et veldig vanlig valg.
 • Bunnisolasjon (veggisolasjon er ikke inkludert). Sammen med veggisolasjon gjør den det mulig å oppnå raskere oppvarmingstid og holde vanntemperaturen på et stødig nivå.
 • Isolert PP dekken, hvis kjøpt sammen med vegg- og bunnisolasjon, gir maksimal varmeeffekt.

Type rustfritt stål

 • Rustfritt stål 430. Denne typen stål kan bare brukes med rent, naturlig vann uten noen salt- eller kloridprodukter. I dette spesifikke valget er sandfiltreringssystemet høyt anbefalt.
 • Rustfritt stål 316 er motstandsdyktig mot alle typer salt- og kloridløsninger. Nyttig for hoteller eller andre offentlige steder hvor badestampen brukes veldig ofte.

Flere spørsmål? Vennligst les bruksanvisningen først.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Badestamp i plast for 2 personer”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nullstill

Allerede inkludert

Velg nedenfor

Elektrisk varmeovn

Velg nedenfor

— Kraften til den elektriske ovnen og tilkoblingstypen —

Vennligst skriv nedenfor, for eksempel 9kW, 400V, 3fase

Isolasjonsalternativer

Velg nedenfor

SPA

Velg nedenfor

Smart SPA-tilleggstillegg (WiFi-signal kreves)

Innvendig farge

Velg nedenfor

Metalldeler

Velg nedenfor

Vann utgivelsen typen

Velg nedenfor

Frakt alternativer

Velg nedenfor

Spesiell gave

Velg nedenfor