Lille utendørs fatbadstuen for 2-4 personer

Fra: kr52,071

***ekskludert skatt

paypalvisamastercard

Varenummer: saunaterrace. Kategori:

Product Description

Lille utendørs fatbadstuen for 2-4 personer

Denne fatbadstuen er designet for 2-4 personer. Ideen er en enkel, liten, oppvarmet utendørs badstue på terrassen din der bakgårdsplassen er begrenset. Ingen røyk, ingen aske, og naboene er glade. Hvis du er en familie på 2-4 personer, er denne utendørs badstue mini noe for deg. Innvendige benker er veldig behagelige å sitte 3-4 personer, og det beste er at man til og med kan legge seg inne i en så liten badstue, det er en smart design.

Den andre store fordelen med denne typen badstue er lysstyrken på innsiden. Du kan ikke bare velge hele panoramavinduet på bakveggen, men inngangsveggen pluss inngangsdøren kan også være laget av glass. Det gir deg alle funksjonene du trenger, og verdien for pengene.

Og sist men ikke minst er mobiliteten til en slik utendørs badstue. Den passer til selv de minste verftene, og vi kan også tilby denne modellen i settet (flatpakket). Pakken måler bare ca. 2 m i lengde og 1 m i bredde og høyde.

Nå, når det gjelder å velge forskjellige alternativer, har vi 4 forhåndsdefinerte design å tilby. Vennligst sjekk “de tekniske dataene” ovenfor med rødt.

#Terrassebadstue 160 – Denne lille utendørs badstuen har inngangsdør i glass og den elektriske varmeapparatet Harvia Vega 6 KW på høyre side. Front- og bakveggene er laget av tre, og derfor er denne badstuen et perfekt valg der utsikten ikke er så viktig.

#Terrassebadstue 160 med et halvmåne glass bak – Et flott alternativ for de som kan nyte den spektakulære utsikten fra baksiden av badstuen. Det multipliserer mengden lys som du kan forvente deg i badstuen. Du kan alltid forvente en bedre badstueøkt med flott utsikt.

#Terrassebadstue 160 med glassvegg foran – Et flott alternativ for deg å nyte utsikten mens du bader i badstuen. Dette er et populært og svært etterspurt alternativ for utendørs badstuer.

#Terrassebadstue 160 med frontvegg i glass og halvmåneglass bak – Hvis du har et enestående sted å sitte i denne vakre badstuen, er denne typen bare for deg. Maksimal lysmengde og tilfredshet er garantert. Med denne typen badstue vil forventningene dine bli overgått.

* Dekorative deler og dører i badstuen på grunn av bedre hardhet er alltid produsert av gran, men malt i badstue som matcher fargen.

Tekniske ark

Omtaler

There are no reviews yet

Bli den første til å vurdere “Lille utendørs fatbadstuen for 2-4 personer”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Allerede inkludert

Velg nedenfor

Tak farge

Velg nedenfor

Monteringstype

Velg nedenfor

Curbside Levering

Velg nedenfor