Hei, jeg har kjøpt en Wellness Royal fra TimberIN og er meget fornøyd med den.

Jeg valgte å få tre-ring på toppen og lokk av treverk. Finishen på ringen er veldig bra, den er sammenføyd godt i skjøtene og pusset slik at det ikke er fare for å få flis i baken hvis en ønsker å sitte på kanten.

Grunnen til at jeg valgte lokk av treverk var at jeg ønsket å isolere lokket, flatt lokk er enklere å isolere med jackofoam 5cm plater, og den holder nå meget godt på varmen fra kvelden før. Temperaturen falt bare noen få grader over natten.

På grunn av at stampen står nært hytta og ganske lavt så ba jeg om å få med 1 meter ekstra røykrør, som sikrer at røyken går over taket.

Jeg var lenge skeptisk til å betale penger på forhånd, men etter en telefonsamtale med en kunde som hadde skrevet omtale så ble jeg beroliget og betalte hele beløpet på forskudd.

TimberIN er etter min oppfatning en seriøs og pålitelig selger.

Jeg hadde mange spørsmål både før og etter at jeg hadde bestilt stampen så det ble mange e-poster fram og tilbake, men de var hele tiden imøtekommende og svarte raskt på mine spørsmål.

Hvis jeg skal trekke fram et negativt punkt så var det tidspunkt for levering som ble cirka en uke etter antydet, men selger skyldte på at spedisjonsfirmaet kom med en for dårlig bil og at de derfor ikke turte å sende den.

Hilsen Gunnar

Badestamp i glassfiber med integrert ovn termo tre Wellness Royal, Gunnar, Kongsberg, NORWAY (1)

Badestamp i glassfiber med integrert ovn termo tre Wellness Royal, Gunnar, Kongsberg, NORWAY (2)

Kontakt oss!
close slider
×