Moderne badstue utendørs sauna hytte

Fra: kr91,533

***ekskludert frakt og skatt

paypalvisamastercard

Varenummer: moderne. Kategori:

Product Description

Moderne badstue utendørs sauna hytte

Vår nye moderne utendørs badstue med glassfront er designet for å bidra til å skyve grensene med et topp moderne utseende og fantastisk ytelse. Mange av oss ønsker en fantastisk, lett å bruke utendørs badstue og det kan være svært vanskelig å finne den rette som passer dine behov. Derfor er vi her for å hjelpe deg med en flott, innovativ og brukervennlig modell. Denne vakre saunaen har en lengde på 5 meter og den er også 2,4 meter bred, noe som gjør at den skiller seg ut med sin unike stil og funksjoner.

Stor og pålitelig

Den moderne utendørs badstuen med glass front gjør en veldig god jobb når det gjelder rom i tilleg. Det den gjør er at den har et omkledningsområde og badstue området. Den er stor nok til å tilby komfort uansett når og hvordan du ønsker å bruke den. Installering av den kan også være veldig enkelt og selve produktet er laget av tre av høy kvalitet. Du velge om du vil ha den laget av termo eller gran tre, avhengig av dine ønsker. Det alene gjør det virkelig så unikt og annerledes i utgangspunktet.

Stor opplysning

Innen den utendørs moderne badstuen med glassfront kan du også finne et veldig godt belysningssystem. Produsenten har lagt til 3 harvia lamper som du kan bruke til flott belysning og alt fungerer akkurat slik du forventer. Ikke bare det, men du får også noen LED lys under benkene. Dette bidrar til å gi et veldig godt utvalg av resultater og verdien i seg selv er blant noen av de beste på markedet.

Veldig god isolasjon

Isolasjon er viktig hvis du har en utendørs badstue. Denne modellen har full varme isolasjon, så du trenger aldri å bekymre deg for varmetap. I stedet vil du ha svært minimal til ingen varmetap. Til slutt er opplevelsen flott og du vil alltid ha et enormt resultat og kvalitet.

Utrolig utsikt

Med den utendørs moderne badstuen med glass front kan du enkelt få tilgang til noen fantastiske utsikter på kort tid. Produktet har panoramavinduer og disse hjelper deg med å få inn det unike, utrolige settet med utsikt du alltid har ønsket deg. Samtidig trenger du aldri å bekymre deg for varmetap eller noe sånt. Det er et av de produktene som er innovativt, men likevel lett å tilpasse til dine egne behov!

Hvis du vil ha en flott moderne utendørs badstue med glass front, kan du prøve denne i dag. Det ser fantastisk ut, den gir en veldig god isolasjon og utsikten er imponerende. I tillegg er kompartmentaliseringen veldig god og du vil bli forbløffet over den generelle kvaliteten og opplevelsen. Vi anbefaler å prøve den selv og til slutt kan fordelene være helt uten sidestykke. Du kan være trygg på at med den utendørs moderne badstuen med glassfront kan du enkelt forberede ditt eget himmelhjørne utendørs, hvor du endelig kan slappe av og slappe av når du vil!

Technical data

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Omtaler

There are no reviews yet

Bli den første til å vurdere “Moderne badstue utendørs sauna hytte”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Allerede inkludert

Velg et alternativ for badstuens størrelse

Vedfyring Harvia ovner

Vennligst velg en vedovn, elvarmer, smart varmeovn

Elektrisk Harvia ovner

Vennligst velg en vedovn, elvarmer, smart varmeovn

Sauna tilbehør

Velg nedenfor

Curbside Levering

Velg nedenfor