Oval utendørs sauna badstue Hobbit

Fra: kr65,900

***ekskludert frakt og skatt

paypalvisamastercard

Varenummer: hobbit. Kategori:

Product Description

Oval utendørs sauna badstue Hobbit:

* Rask merknad: Ikke glem å sjekke spesifikasjonene og 3D-grafikken til denne modellen. Velg fra listen over.

Unik hobbitdesign

Hvis du har sett Lord of the Rings eller Hobbit-filmene, så kommer du med en gang å gjenkjenne det hobbit-inspirerte designet. I tillegg til det så er badstuen lagd for alt mellom 4-8 personer. Den er allsidig og den kan gjøre hva enn du vil, imens at den er veldig enkel å bruke og kan tilpasses. Pluss, så er det 2 versjoner, en med et tak foran inngang, og en uten. Den utrolig, interessant, og distinkt. Så det er en super investering for hvem som helst som er glad i utendørs badstuer

2 forskjellige rom

Denne hobbitdesign-badstuen har 2 rom. (badstuområde ~2m og et klesrom ~1.8m). Den totale eksterne lengden er 4 m. Du har klesrommet hvor du kan roe ned, og så er det det dedikerte badsturommet. Hvis du ønsker, så kan du legge til en elektrisk ovn eller en HARVIA tre ovn. Det hjelper ganske mye siden den leverer engasjerende erfaringer imens de sender prosessen til nye høyder hver gang, Det blir rett og slett ikke bedre enn dette, som er noe du bør tenke på.

Stor, omfattende hobbitbadstue

Enheten er 4 meter lang, og 2 meter bred. Dette leverer den optimale størrelsen for deg, som gjør det til en fantastisk erfaring. Den hjelper å bidra til følelsen av kvalitet og nedsenkelse, og du kommer til å like prosessen. Oppe på alt det, så har du en glassdør mellom rommene og et rundt vindu foran. På denne måten har du alt lyset du trenger. Vi mener at det å ha naturlig lys er viktig, og dette hjelper veldig mye.

Høykvalitets materiell

Dette produktet er lagd av termotre eller gran, ettersom hva du ønsker. Det er også viktig å legge merke til at du kan ha to nivå av benker som hjelper deg å legge deg ned på den måten du vil

Den kommer montert, eller som en kit

Du kan velge fritt om du ønske om enheten skal være montert allerede, eller om du ønsker å montere den selv. Om du ønsker det siste, som kommer den som en kit som du kan begynne med en gang.

Hvis du ser etter en annerledes og unik type badstue, så er dette den riktige for deg. Hobbitdesignet er utrolig, den gjør at badstuen er unik, imens at den er allsidig og er en nytelse å bruke. Også, så har den super tak og holder seg mot elementene, så den er en perfekt utendørs badstue for deg og hele familien. Prøv den i dag, og du kommer ikke til å bli skuffet.

*Dekorative deler og dører av badstuen er alltid produsert av gran pga. hardhet, men er malt i badstuen sin farge.

Tekniske data og videoer

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

 

Omtaler

There are no reviews yet

Bli den første til å vurdere “Oval utendørs sauna badstue Hobbit”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Allerede inkludert

Velg nedenfor

Vedfyring Harvia ovner

**Sauna rom = område unntatt garderober eller terrasse (hvis noen)

Elektrisk Harvia ovner

**Sauna rom = område unntatt garderober eller terrasse (hvis noen)

Tak farge

Velg nedenfor

Curbside Levering

Velg nedenfor