Billig campinghytter

Fra: kr40,981

***ekskludert frakt og skatt

paypalvisamastercard

Varenummer: camp. Kategorier: ,

Product Description

Campinghytter till salgs

* Rask hint: ikke glem å sjekke tekniske ark og 3D-bilder av denne modellen, velg fra listen over.

Har du aldri hørt om “glamping”? Har du noen gang drømt om en komfortabel seng i stedet for hard bakke mens du camper? Eller kanskje vil du bygge et sommerhus på grunn av hagen din krever for mye arbeid, men et enkelt telt hvis du og gjestene dine ikke er bekvem nok? Vi tilbyr en mulighet til å oppleve en ny type camping – såkalt glamping. Dette nye ordet betyr bokstavelig glamorøs camping fordi nå kan du nyte den flotte naturen uten å ofre luksus. Flere og flere mennesker farer til campingplasser og har dem i sine hjem til eget bruk.

Vi tilbyr to forskjellige former, igloo eller tønne som kan bygges fra tre treslag: sibirsk gran, lerk eller termotre. Gran er meget lett, mens termotre er mørkere enn naturlig tre og lerk ligger i mellom disse to typene. Taket er dekket med asfaltshingel, delvis på tønne og helt på igloo. Det er tre farger å velge mellom: svart, brunt og grønt. Hver enhet er skreddersydd og designet for akkurat deg, og derfor kan den være helt tom, eller med sovested, benker eller enda en terrasse. For et komfortabelt opphold, er det også en mulighet å få strøm og lamper inni. Et annet viktig aspekt med hensyn til levering er at campingvognen kan komme montert og klar til bruk, eller flatpakket. Det er opp til deg, men hvis du har besluttet å ikke ha en montert campingvogn, trenger du bare litt tid og hjelp, og på slutten, kan du føle deg stolt om å bygge din egen campingvogn.

Ærlig talt, er denne campingvognen alt du trenger for å få det behagelig og koselig utendørs. Hvis du har andre ønsker kan duta kontakt med oss når som helst, og vi vil gjøre vårt beste for å oppfylle dine forventninger.

Tekniske ark og 3D-visualiseringer

 

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Omtaler

There are no reviews yet

Bli den første til å vurdere “Billig campinghytter”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Allerede inkludert

Velg nedenfor

Termisk isolasjon

Tilbehør

Velg nedenfor

Tak farge

Velg nedenfor

Curbside Levering

Velg nedenfor