Om oss

Vi er stolte og ekstremt takknemlige for å kunne kunngjøre at fra 24/4/2017 har vi offisielt blitt sertifisert (sertifiserings-nummer 016147597) av European Union Intellectual Property Office og er registrert som hos European Union trademarks. Vi gikk gjennom en omfattende sertifiserings-prosess for å overbevise alle om at vårt merkenavn er unikt og kun kan benyttes for våre produkter. Denne evaluerings-prosessen viser vår fremgang da vi offisielt kan bekrefte opprinnelsen til våre produkter, og ingen andre har rett til å benytte dette merkenavnet. Vi har bevist at våre produkter fortjener å ha det individuelle merkenavnet da vi står for vår kvalitet. Det er også viktig å sikre vårt merkenavn fra andre forhandlere for å unngå eventuelle konflikter i fremtiden, og samtidig betyr det også at vi ikke refererer til noen andre.

image
image

Vi bestemte oss for å ta dette steget på grunn av mange usikre kunder som uttrykte deres usikkerhet mot å kjøpe produkter online. 

Registrering og etablering av “TimberIN Baltic SPA & Saunas”-merkenavnet var en lang og tøff prosess som bestod av mange tester og evalueringer over en periode på nesten et år. Vi mener bestemt at dette steget var en absolutt nødvendighet for å skille “TimberIN” fra andre.  Med denne prestasjonen ser vi frem til å forsikre våre kunder at de kjøper et originalt kvalitetsprodukt som ingen andre kan tilby under merkenavnet “TimberIN”.

Og til slutt, hvis du fortsatt har tvil, så er du alltid velkommen til å besøke vårt kontor og vår fabrikk.

badestamper og badstuer TimberIN (1)
badestamper og badstuer TimberIN (2)
badestamper og badstuer TimberIN (3)
badestamper og badstuer TimberIN (4)
badestamper og badstuer TimberIN (1)
badestamper og badstuer TimberIN (2)
badestamper og badstuer TimberIN (3)
badestamper og badstuer TimberIN (4)
previous arrow
next arrow

Dr. Albertas Klovas
CHIEF EXECUTIVE OFFICER (CEO) - GRUNNLEGGER
Albert har en sterk bakgrunn i bygningsarbeid, og har en Doktorgrad (PhD) som sivilingeniør. Albert har over 10 års erfaring i byggesektoren, både praktisk og teoretisk, og vil med glede hjelpe kunder så presist og raskt som mulig. Han har også en plass på Kaunas University of Technology, Department of Civil Engineering Technologies. Føler du at du kunne vært en av vårt teams medlemmer i utlandet? Er du journalist som er villig til å skrive en artikkel om oss? Ta gjerne kontakt med Albert via telefon, e-post eller "LinkedIn". E-post: al[email protected]; telefon: 0037061913266.
LinkedIn
Rūta Klovienė
CHIEF FINANCIAL OFFICER (CFO) - GRUNNLEGGER
Ruta har en Mastergrad i Revisjon og Regnskap, og arbeider nå med sin Doktorgrad (PhD) i Økonomiske Fag med spesialisering innenfor "Smart Performance Measurement System in State-Owned Companies". Alle økonomiske og finansielle saker blir gjort til Rutas ansvar. Ruta er alltid her for å hjelpe dersom man har spørsmål om betaling, faktura, osv. E-post: [email protected]; telefon: 0037069601967.
LinkedIn
Marius Vaičiukėnas
CHEF AFFÄRSUTVECKLING (CBDO)
Marius er ansvarlig for forretningsutvikling og bedriftens vekst. Han har en Mastergrad som sivilingeniør med over 7 års erfaring i flere store sektorer, fra generell prosjekt- og byggeledelse til salgs- og eksportledelse av treverk. Marius har et sterkt og ambisiøst syn på bedriftens kontinuerlige utvikling. Ved å opprettholde et sterkt forhold til partnere rundt omkring i verden, er hovedmålet å tilby best mulig produktkvalitet, støtte og opplevelse til kundene våre.
Deimante Gaigalaite
KUNDESERVICEMANAGER
Deimante har en sterk bakgrunn i forretningsutvikling og kundeservice med mer enn 7 års erfaring. Hun har en Bachelorgrad i Bedriftsledelse. Ved siden av studiene har Deimante fulgt flere forelesninger og seminarer i Europa og Sør-Afrika. Deimante jobber tett sammen med alle kundene våre for å sikre at de har all den informasjonen de trenger. Det er hennes jobb å sikre at hvert problem som våre kunder møter på blir løst på riktig måte. Dersom du har spørsmål, eller står ovenfor et problem er Deimante her for å hjelpe.
Ona Lukoseviciute
TRANSPORTMANAGER
Ona har en Bachelorgrad og jobber videre med sine Master studier i bedriftslogistikk. Gjennom sin tid på universitetet har hun tatt til seg mye kunnskap om industrien på alle områder. Ona forstår fraktledelse og markedstrender gjennom et helt område av selskapets virksomhet. "TimberIN" samarbeider med mer enn 20 internasjonale transportselskaper, som gjør oss i stand til å tilby de beste mulige porto prisene. Hvis du har spørsmål angående transporten av ordren din, vennligst ta kontakt med Ona via e-post. E-post: [email protected]; telefon: 0037065760109.
Renata Rakovaitė
KUNDESERVICEMANAGER
Renata har en mastergrad i Business Management og en bachelorgrad i fransk språk, men hun var ikke i stand til å bruke sine franske språkferdigheter før hun sluttet seg til de flinke og profesjonelle i TimberIN teamet. Hun vil bli glad for å snakke med deg på fransk og svare på alle dine spørsmål eller hjelpe deg med å velge den perfekte badestampen eller badstuen. Dessuten er hun nå ferdig med sin andre bachelorgrad i fysioterapi, og kjenner derfor effektene av fysiske prosesser på ens helse og har en stor tro på helsemessige fordeler som badestamper og badstuer gir.
Ieva Dautartaitė
KUNDESERVICEMANAGER
Ieva spesialiserer seg på teknisk oversettelse, spesielt i produksjon og oversettelse av instruksjonsbøker på engelsk og tysk. Under hennes bachelorstudier ved Kaunas University of Technology, et partneruniversitet og en nær samarbeidspartner ved ulike prosjekter med TimberIN har hun hatt muligheten til å berike sin humaniora bakgrunn ved å involvere seg i mekanikk og elektronikk, og kan derfor tilby deg hjelp og råd om ulike tekniske spørsmål om badestampen eller badstuen. For spørsmål angående bruk, vedlikehold eller montering av badestampen eller badstuen kan Ieva nås via e-post på [email protected] eller telefon 0037065780650
Asta Krisciunaite-Dantoni
SALGSSJEF
Asta er en spesialist i litauisk og italiensk filologi, så vel som økonomi. Konsulent i retten av Florence, registrert på listen over tolker for den Litauiske Ambassaden i Roma og i konsulatet i Firenze. Asta har jobbet for italienske og litauiske firmaer ved å gi markedsføringstjenester, formidling, oversetting og tolkning. Grunnleggeren og presidenten av det litauiske samfunnet i Toscana regionen, samarbeider med Litauens konsulat i Firenze. Kompetanse, profesjonalitet og åpenhet gjør Asta til et godt referansepunkt for hele Italias nasjonale territorium og en ideell samtalepartner for å møte kundens behov. E-post: [email protected]
Viktorija Armonaitiene
KUNDESERVICEMANAGER
Viktorija har en Bachelorgrad i engelsk filologi, derfor vil du ikke ha noen problemer å kommunisere på engelsk med henne. Å studere i Tyskland i en stund ga henne en mulighet til å vite mer om kulturen, menneskene og språket deres. I tillegg har Viktorija nesten ti års erfaring med ideelle organisasjonsaktiviteter, frivillighetsarbeid og lederskap. Du kan være sikker på at hun er et varmt menneske med et åpent sinn som vil gi hele hjertet sitt for å hjelpe deg. Ikke nøl med å kontakte henne hvis du har noen problemer å løse angående badestamper og badstuer. Å komme med en løsning til alle problem- og garantisaker er hennes ansvar.E-post: [email protected]; telefon: 0037065773944
Albertas Klovas TimberIN Linkedin

“TimberINs produkter gir god Verdi for pengene” – Albert mener at dette er hemmeligheten bak en vellykket bedrift. Vi sikter ikke nødvendigvis på å tilby produktene til lavest mulig pris, som kunne forverret den endelige tjenesten kundene våre mottar og føler seg trygge. Å ha god service som starter med en god konsultasjon og dokumentasjon, etterfølgt av å gi informasjon om hvert eneste steg av kjøpet og produksjonen, å ha en avtale om nøyaktige leveringsdatoer, løse alle problemer så raskt som mulig og deretter motta positiv tilbakemelding – det er det som gjør at “TimberIN” skiller seg fra andre.


TimberIN startet som en lokal virksomhet i 2009. På grunn av en produktutvidelse og økende salg, åpnet TimberIN suksessfulle kampanjer i land som Tyskland, Østerrike, Sveits, Frankrike, Nederland, Belgia, Danmark, Storbritannia og Norge. Det var ikke bare kundene som evaluerte suksessen, men også Google. Nettsidene våre ligger på toppen av Googles lister for landene nevnt over. Du finner oss i ledelsen hos google.de, google.fr, google.uk og alle de andre… Vi vil igjen si mange tusen takk for støtten og vi blir veldig fornøyde når kundene våre sender oss positive tilbakemeldinger sammen med fine bilder.

Først av alt vil TimberIN gi en stor takk for at dere vurderer oss som en SPA leverandør. TimberIN er et merkeselskap som produserer flere typer badestamper, badstuer, samt påkrevd utstyr. Vi har 25 ansatte. 5 av dem jobber innen administrasjon, og 20 produserer våre produkter av tre.


***Vennligst legg merke til at det i det siste har kommet og gått mange sider på nettet som tilbyr badestamper og badstuer. Noen nettsider har prøvd å bruke våre digitale eiendommer (bilder og videoer) ulovlig og ble derfor
utestengt.
Dersom du kommer over de samme bildene med eller uten T.in eller TimberIN logoen på dem utenfor nettsiden vår, har bildene blitt stjålet og vi ber deg om å informere oss om dette slik at vi kan handle øyeblikkelig. Alle produktmodellene eies av TimberIN.

Produkter med kvaliteten som møter bildene på nettsiden vår kan BARE bestilles og kjøpets hos TimberIN. Stol derimot ikke blindt på oss; les hva kundene fra flere Europeiske land har sagt om oss.

Kontakt oss!
close slider