Om oss

Vi er stolte og ekstremt takknemlige for å kunne kunngjøre at fra 24/4/2017 har vi offisielt blitt sertifisert (sertifiserings-nummer 016147597) av European Union Intellectual Property Office og er registrert som hos European Union trademarks. Vi gikk gjennom en omfattende sertifiserings-prosess for å overbevise alle om at vårt merkenavn er unikt og kun kan benyttes for våre produkter. Denne evaluerings-prosessen viser vår fremgang da vi offisielt kan bekrefte opprinnelsen til våre produkter, og ingen andre har rett til å benytte dette merkenavnet. Vi har bevist at våre produkter fortjener å ha det individuelle merkenavnet da vi står for vår kvalitet. Det er også viktig å sikre vårt merkenavn fra andre forhandlere for å unngå eventuelle konflikter i fremtiden, og samtidig betyr det også at vi ikke refererer til noen andre.

image
image

Vi bestemte oss for å ta dette steget på grunn av mange usikre kunder som uttrykte deres usikkerhet mot å kjøpe produkter online. 

Registrering og etablering av “TimberIN Baltic SPA & Saunas”-merkenavnet var en lang og tøff prosess som bestod av mange tester og evalueringer over en periode på nesten et år. Vi mener bestemt at dette steget var en absolutt nødvendighet for å skille “TimberIN” fra andre.  Med denne prestasjonen ser vi frem til å forsikre våre kunder at de kjøper et originalt kvalitetsprodukt som ingen andre kan tilby under merkenavnet “TimberIN”.

Og til slutt, hvis du fortsatt har tvil, så er du alltid velkommen til å besøke vårt kontor og vår fabrikk.

badestamper og badstuer TimberIN (1)
badestamper og badstuer TimberIN (2)
badestamper og badstuer TimberIN (3)
badestamper og badstuer TimberIN (4)
badestamper og badstuer TimberIN (1)
badestamper og badstuer TimberIN (2)
badestamper og badstuer TimberIN (3)
badestamper og badstuer TimberIN (4)
previous arrow
next arrow

[tmm name=»management»] [tmm name=»personalas»] [tmm name=»personalas-2″]
Albertas Klovas TimberIN Linkedin

“TimberINs produkter gir god Verdi for pengene” – Albert mener at dette er hemmeligheten bak en vellykket bedrift. Vi sikter ikke nødvendigvis på å tilby produktene til lavest mulig pris, som kunne forverret den endelige tjenesten kundene våre mottar og føler seg trygge. Å ha god service som starter med en god konsultasjon og dokumentasjon, etterfølgt av å gi informasjon om hvert eneste steg av kjøpet og produksjonen, å ha en avtale om nøyaktige leveringsdatoer, løse alle problemer så raskt som mulig og deretter motta positiv tilbakemelding – det er det som gjør at “TimberIN” skiller seg fra andre.


TimberIN startet som en lokal virksomhet i 2009. På grunn av en produktutvidelse og økende salg, åpnet TimberIN suksessfulle kampanjer i land som Tyskland, Østerrike, Sveits, Frankrike, Nederland, Belgia, Danmark, Storbritannia og Norge. Det var ikke bare kundene som evaluerte suksessen, men også Google. Nettsidene våre ligger på toppen av Googles lister for landene nevnt over. Du finner oss i ledelsen hos google.de, google.fr, google.uk og alle de andre… Vi vil igjen si mange tusen takk for støtten og vi blir veldig fornøyde når kundene våre sender oss positive tilbakemeldinger sammen med fine bilder.

Først av alt vil TimberIN gi en stor takk for at dere vurderer oss som en SPA leverandør. TimberIN er et merkeselskap som produserer flere typer badestamper, badstuer, samt påkrevd utstyr. Vi har 25 ansatte. 5 av dem jobber innen administrasjon, og 20 produserer våre produkter av tre.


***Vennligst legg merke til at det i det siste har kommet og gått mange sider på nettet som tilbyr badestamper og badstuer. Noen nettsider har prøvd å bruke våre digitale eiendommer (bilder og videoer) ulovlig og ble derfor
utestengt.
Dersom du kommer over de samme bildene med eller uten T.in eller TimberIN logoen på dem utenfor nettsiden vår, har bildene blitt stjålet og vi ber deg om å informere oss om dette slik at vi kan handle øyeblikkelig. Alle produktmodellene eies av TimberIN.

Produkter med kvaliteten som møter bildene på nettsiden vår kan BARE bestilles og kjøpets hos TimberIN. Stol derimot ikke blindt på oss; les hva kundene fra flere Europeiske land har sagt om oss.

Kontakt oss!
close slider
×