App Kontrollert Pellet Varmer – Ovn Til Badestamp

Her hos TimberIN er vår fremste prioritet å tilby våre kunder et produkt av topp kvalitet som gir avslapning og uforglemmelige erfaringer for familie og venner i årevis fremover. I vår utrettelige søken etter å forbedre produktene våre har vi fulgt nøye med på ønskene og behovene til kundene våre. På grunn av det er vi nå stolte av å introdusere utgivelsen av våre helt nye og helt ferske – SMART VARMEOVN FOR WELLNESS BADESTAMPER.

Denne ovnen benytter den nyeste teknologien for å forbedre tradisjonene til nordisk spa. I et forsøk på spare kundene dine for verdifull tid, så har vi utstyrt ovnen med et innebygget automatisert system som lar brukeren starte oppvarmingsprosessen til badestampen – fjernstyrt. Via ANDROID ELLER iOS APPEN kan brukeren velge og sette den ønskede temperaturen for ikke bare å oppnås, men også for å bli ivaretatt av ovnen. Dette betyr at du ikke lenger må vente utålmodig i tøft vær for å ivareta flammen til badestampen er klar for bruk. Bare sett de ønskede innstillingene i løpet av dagen, og med en gang du kommer hjem fra jobb, så vil badestampen være startet og klar for din opplevelse.

Ovnen startes av opptenningsbriketter av tre som kan lagres i et tilpasset kammer i forkant.  Tre-brikettene produserer ikke bare nok varme for mindre penger, men er også enklere å lagre og håndtere enn ved. Vi velger ikke bare dette opptenningsvalget for høyere effektivitet, men også for de økologiske fordelene som lavere røykutvikling, askeproduksjon og karbonutslipp i tillegg til den gjenvinnende naturen til brikettene i seg selv. Ovnens kammer kan lagre nok opptenningsbriketter for flere gangers bruk av badestampen og kan enkelt fylles igjen ved behov. Brikettene flyttes automatisk fra lagrings-kammeret til forbrenningskammeret for å ivareta flammen og for å nå ønsket temperatur. Dette sparer våre kunder fra å måtte håndtere oppvarmingsprosessen selv, som begrenser alle muligheter for skader fra flammer eller fra varme. Ovnen krever minimalt med vedlikehold som kan begrenses til rensing av forbrenningskammeret en gang i løpet av noen måneder.

Bruk av ved i en tradisjonell ovn kan føre til problemer med å nøyaktig bestemme hvor mye ved som kreves. I tillegg, så kan man potensielt skade ovnen ved å overvurdere den påkrevde mengden, samt at det kan forårsake mye sløsing av varme og ved. TimberIN smart-ovnen er utstyrt med flere varme-sensorer som nøyaktig måler temperaturen til vannet i tillegg til behovet for brensel. Resultatet vil være at overoppheting og underoppvarming vil høre fortiden til.

Denne ovnen vil gjøre at du kan sosialisere med venner og familie i stedet for at du trenger å holde deg rundt ovnen for å holde i gang flammen og temperaturen i timevis. Perfekt for eiere av kommersielle overnattings-tjenester for turister.

Vår nye smart-ovn for fjernstyrt overvåking og kontroll av badestampen er nå tilgjengelig med alle glassfiber-badestamper med innebygget ovn

Kombinasjon av fordeler

 

  • Rask og tidsbesparende badestamp-forberedelse: spesielt verdifull for hoteller, spa-er, ferieboliger og for alle opptatte personer
  • Minimalt vedlikehold: som kan begrenses til å rydde aske en gang i løpet av noen måneder
  • Ønsket ivaretagelse av temperatur
  • Lave drifts-kostnader: mindre energi-bruk betyr lavere driftskostnader
  • Trådløs: ovn-systemet kan monitoreres og kontrolleres med en smart-enhet eller en app
  • Røykfri oppvarming – minimal røyk: ovnen frigir liten mengde røyk KUN i starten av forbrenningsprosessen
  • Oppvarmingstid på mindre enn 2 timer
  • Beskyttelse mot vinterkulde: kan kontrolleres med en app
  • Ovn-system med automatisk opptenning og slukking
  • Effektiv og øko-vennlig: den smarte brikettbrennende ovnen er mye mer effektiv enn standard ved-brennende ovn
  • Fjernstyring: kontakt oss via app for rask hjelp
  • Materialer av topp kvalitet: rustfritt stål av type 316 sikrer varig drift av ovnen
  • Kom hjem fra jobben, og badestampen vil være startet og klar for din nytelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *