Klargjør Badestampen for Vinteren

Ingenting kan sammenliknes med et dampende varmt bad når snøen faller på en kald vinterkveld. Nyt denne salige aktiviteten hele vinteren lang ved å følge vår guide for pleie av badestampen for vinteren.

1.Når man varmer opp en badestamp på kaldere dager

Det vil ta lenger enn vanlig både på grunn av at den initielle vanntemperaturen og utendørstemperaturen er viktige faktorer. Pass på å dekke over stampen mens den varmes opp. Husk at isolerte vegger og bunn på badestampen hjelper vesentlig i denne situasjonen for å redusere oppvarmingstid og for å opprettholde temperaturen mens du bader.

2.Ivareta UTSEENDET

Vi anbefaler å olje alle eksterne deler av tre (trapper, trepaneler, trelokk osv.) to ganger i året, ideelt før og etter vinteren. Vi anbefaler å bruke lisensiert olje, men andre løsninger for tre-vedlikehold er også akseptabelt. Også, ikke glem å fjerne snø før den samler seg opp over dekselet.

3.Når temperaturene faller under null

Man må sikre at vann ikke fryser i badestampen. Da vann utvider seg når det fryser så kan det økte volumet forårsake seriøse skader på glassfiber- eller polypropylen-foringen, tre-panelene, ovner eller massasje-systemer.
Vann bør tømmes fra rørene hvis stampen ikke blir brukt over lengre tid. Hvis du planlegger å bruke den neste morgen så bør du la vannet bli i stampen da temperaturen ikke faller vesentlig.

Flytende titan-ovn – vann-frostforebygging om vinteren

En flytende vinterfrost-forebyggende ovn som flyter på overflaten av vannet kan være en glimrende måte for å nyte badestampen din gjennom hele vinteren uten å tømme stampen veldig ofte. Interessert? Sjekk:

https://www.badestampselges.com/butikk/badestamp-varmeelementet-frysebeskyttelse/

5.Vinterklargjøring av badestampen

Dette betyr ikke bare å tømme badestampen for alt vannet, men også å sikre at ingen vann blir igjen i forskjellige koblinger og slanger (luft- og vann-massasje). Først, tøm ganske enkelt hele stampen. Hvis du har luft-boble eller vann-massasje-system – start pumpen, la den kjøre i 5 sec. Repeter prosessen 3 ganger. Ikke glem å tømme vannet fra ovnen da metallet kan skades hvis det faller under frysepunktet.

6.Fjern alle elektriske pumper

Når du stenger badestampen for vinteren er det et bra tidspunkt for å inspisere og rense filteret, ovnen og andre pumper.

Vennligst husk at elektriske komponenters lagringstemperatur er -10℃ ~ +50℃. Så hvis elektriske pumper skal være avslått over lengre tid, så anbefales det å demontere, rense og lagre dem på et tørt og godt ventilert sted.

Vinteren kommer og du er ikke sikker på hva du skal gjøre med badestampen? Forbered badestampen din tidlig på vinteren for de kommende månedene. Ved å følge disse enkle stegene kan du sikre at din TimberIN badestamp fortsetter å fungere perfekt. Ved å forberede badestampen for vinteren kan hjelpe deg å unngå skader som kan føre til dyre reparasjoner til våren.

Nyt badestampen din i løpet av vintermånedene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *