Den Forventede Effekt Og Oppvarmingstid for En Elektrisk Ovn

Når man kjøper en badestamp, så kan det forholdsvis dyre alternativet   i forhold til de forskjellige delene være skremmende for noen. På grunn av dette forsøker vi på TiberIN å gjøre prosessen så enkel, informativ og så smertefri som mulig. Et av de mest vanlige spørsmålene vi får fra kundene våre er den forventede varme-effekten fra de tilgjengelige ovnene. For å forklare hva man kan forvente når man kjøper en elektrisk ovn, så har vi laget denne teoretiske beregningsmodellen for varme. Vennligst husk på at denne informasjonen er basert på null varmetap.

 Generell formel for å beregne tiden som kreves for å nå en spesifikk endring i temperaturen

  •  Effekt som kreves for å øke vann-temperaturen med ΔT grader på en bestemt tid (t), hvis man antar null varmetap

  • Tid det tar for å øke vann-temperaturen med ΔT grader fra en fast effekt-tilførsel, når man antar null varme-tap:

Eksempel: Tiden det tar å varme opp 2 m3 med vann fra 10°C til 35°C med en 9-kW ovn, når man antar null varmetap:

Ofuro badestamp oppvarmingstid

For å spare tid for våre kunder har vi forhåndsberegnet den tilnærmede oppvarmingstiden for noen populære badestamp-modeller. Først kommer en av de minste modellene, den japanske Ofuro Bath for 2 personer med polypropylen foring. Denne modellen er ideell for kunder med begrenset plass, den tilbyr en koselig og intim atmosfære uten å miste funksjonaliteten og kvaliteten til de større badestampene. Polypropylen-foringen gir mulighet for montering av et luft-boble massasjesystem, eller også et vannmassasjesystem, noe som gir en forbedret opplevelse i forhold til den klassiske badestampen. Polypropylen gir også et vanntett miljø, og da behøver ikke kunden å bekymre seg for potensielle lekkasjer pga endringer i været. Et stort utvalg av tretyper, farger og LED-lys gir en mulighet til både å personalisere, skreddersy og tilpasse badestampen til både omgivelser og kunders personlige smak.

For denne modellen er en elektrisk ovn et ganske populært valg da det gir en ren atmosfære, er mobilt og krever minimalt med vedlikehold. I forhold til å varme opp vann, så er volumet til objektet man vurderer en av de viktigste faktorene. I dette tilfellet, så blir bekvemtheten til Ofuro en enda større fordel da oppvarmingstiden blir kortere. Benkene på innsiden og vinkelen på veggene reduserer det totale vann-volumet enda mer. For eksempel, hvis en kunde skulle varme opp vannet fra 10 °C til 35°C med en 6-kW ovn, så vil den omtrentlige beregningen se slik ut:

Hvis du føler denne badestampen ville vært perfekt for deg, så kan den finnes her:

https://www.badestampselges.com/butikk/badestamp-2-personer-med-polypropylen-liner/

Wellness badestamp oppvarmingstid

Uansett, kunder som er interessert i luksuriøst komfortable og avslappende erfaringer både for familier og venner trenger ikke lete lenger enn til Wellness Royal-modellen. Den mest solgte i 2017 fortsetter å tilby uforglemmelige øyeblikk for kunder fra hele Europa. Høy-kvalitets thermo-tre treoverflater kombinert med holdbarheten til et glassfiber interiør gir et varig produkt som ikke bør skuffe selv den mest krevende kunden.

Med mye til felles med den tidligere nevnte Ofuro-modellen, så gir Wellness Royal enda flere opsjoner for tilpasningfor å tilfredsstille behovene til hver bruker. Da denne modellen er vesentlig større i volum, så kan høyere effekt elektriske ovner benyttes for å øke hastigheten for oppvarmingen av vannet. For eksempel, hvis en kunde skulle varme opp vannet fra 10°C til 35°C med en ovn, så vil den omtrentlige beregningen se slik ut:

Hvis du føler denne badestampen ville vært perfekt for deg, så kan den finnes her:

https://www.badestampselges.com/butikk/badestamp-2-personer-med-polypropylen-liner/

Party-rectangular badestamp oppvarmingstid

For kunder som ønsker å arrangere ekstravagante og grandiose sosiale festligheter, så anbefaler vi vår største badestamp-modell som komfortabelt passer for et imponerende antall på 16 personer. Den rektangulære formen på denne massive badestampen gir enkel tilgjengelighet for alle som ønsker å slappe av i sammensmeltningen av nordisk arv og moderne massasje-teknologi.

Når volumet øker, så øker også effekten på den elektriske ovnen. For eksempel vil vi benytte den 12-kW elektriske ovnen for å varme opp vannet fra 10°C til 35°C.

Hvis du føler denne badestampen ville vært perfekt for deg, så kan den finnes her:

https://www.badestampselges.com/butikk/badestamp-i-plast-firkantet-jacuzzi-for-16-personer/

Tre-badestamp oppvarmingstid

Til sist, men ikke minst, så har vi Canadian red cedar Wooden Royal-modellen. Denne modellen gir prestisjen og kvaliteten til en glassfiber-badestamp selv om den ivaretar det naturlige og eksklusive utseendet til Canadian red cedar-overflatene. Dette er en av de mest unike modellene som foreløpig er på markedet som virkelig gir en følelse av individualitet.

Rød seder har et rykte for å være den beste termiske isolatoren blant de allment tilgjengelige myktre-typene, og er langt bedre enn murstein, betong og stål. Både interiør og overflaten på badestampen kan gi opp til tiår med avslapning og nytelse for brukere hvis vedlikeholdt skikkelig. Hvis en kunde skulle vamre opp vannet fra 10°C til 35°C med en 9-kW ovn i denne badestampen, så ville den omtrentlige beregningen se slik ut:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *