Hvordan Fungerer Vedfyrte Badestamper?

Først av alt, la oss dekke mekanismen for hvordan vedfyrte fiberglass badestamper fungerer. Hovedidéen her er å ha et supert varmt bad som kan fjerne stress, eller bare nyte tiden med venner. Varmen kommer med flammer, så derfor er en vedfyrt ovn nødvendig i de fleste tilfeller. Det finnes noen hovedtyper ovner: montert internt eller eksternt. De kan bli laget av rustfritt stål eller marinealuminium. Når det er sagt, er en elektrisk ovn også et alternativ.

Den prinsipielle faktoren er tyngdekraft. Varmt vann flyter oppover mens kaldt vann beveger seg nedover. Denne vannbevegelsen er konstant når man

Rektangulært trefyrt badestamp med vannstråler

bruker vedfyrt badestamp. Ovner som brukes til badestamper er designet for varmeerstatning. For eksempel, ovner som monteres på utsiden av badestampen har to tilkoblinger. En tilkobling er høyere enn den andre. Denne syklusen er konstant mens vannet varmes. Derfor er dette hovedidéen dersom man har en enkel badestamp med vedfyring uten ekstra utstyr. Hva er tilleggsutstyret som kan brukes for å øke nytelsen mens man bruker en badestamp?

Vedfyrt badestamp med jets?

En må merke seg at SPA-utstyr som brukes til vedfyrte badestamper går på elektrisitet. Vi tilbyr to typer SPA-enheter som kan refereres til som jets. Den første er et luftboblemassasjesystem. Dette systemet drives av luft og har 8 jets som er installert på benkene. Så luftboblene eller den såkalte SPA-effekten kommer fra bunnen og går oppover.

Utendørs spa med LED og jets

Den andre SPA-enheten er et hydromassasjesystem. Dette systemet er drevet av vann og har 6 jets som er installert i veggene. SPA-effekten her vil være horizontal.

Hva er forskjellene mellom luftbobler og hydromassasje jets til vedfyrte badestamper?

Det må merkes at den sterkere massasjeeffekten oppnås ved å bruke vannhydromassasje jets. Det er ikke bare fordi systemet er kraftigere, men massasjeeffekten går rett inn i ryggen. Der det derimot er en fordel, finnes det også en ulempe. Hydromassasjesystemer er drevet av vann og må derfor frakobles på vinteren. Vann som fryser utvider seg i volum og ødelegger slanger. Forstå meg rett, en kan bruke hydromassasjesystem på vinteren, men hver gang etter bruk må det tas fra hverandre for å kunne være helt tomt for vann.

Til slutt, du kan bygge din egen vedfyrte badestamp her ved å legge til de nødvendige delene fra begynnelsen. Dersom du har flere spørsmål angående vedfyrte badestamper, vennligst kontakt oss. Vi hjelper deg gjerne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *