Din Guide Til En Mobil Utendørs Badstue – Mobil Badstue

Ville det ikke vært glimrende å ha mulighet til å ta ditt favoritt-tidsfordriv – avslapping i en dampende badstue – med deg overalt? Badstue på en tilhenger gir deg det! Prosessen med å velge å registrere en mobil badstue kan virke skremmende i starten, men denne oversikten med essensielle aspekter med en mobil badstue vil overbevise deg om det motsatte.

FORDELER OG UNIKE EGENSKAPER

Ved første blikk er en badstue på en tilhenger akkurat det – en standard badstue. Men mobiliteten gir en unik fordel fremfor fastmonterte badstuer.

Fleksibilitet

Fleksibilitet definerer badstue på tilhengere da denne typen enheter kan flyttes og posisjoneres så godt som hvor som helst hvis veien til den foretrukne plasseringen er tilgjengelig og bakken er fast nok. Sammenliknet med tradisjonelle badstuer er det ikke nødvendig å lage en (muret, steinlagt eller tre-) base. En dag kan badstuen plasseres i et hjørne av eiendommen din, og neste dag kan den taues over til det motsatte hjørnet – med en mobil badstue kan du gjøre som du vil. I tillegg regnes ikke en mobil badstue som en bygning, og dermed trengs ikke tillatelser for nye bygningsstrukturer.

Outdoor Sauna Barrel Thermo Wood, Gavin Mackie, Lisburn, UK (4)

Virksomhetsmuligheter

For dem med en entreprenørsjel, så kan en mobil badstue gi mange muligheter. Leie av en badstue øker gradvis i popularitet av opplagte årsaker, den første og viktigste av disse er at det er en god og rimelig mulighet for å nyte en badstue med venner og familie uten muligheten til å ha en badstue hjemme. Lei-en-badstue-tjenester er veldig populære på musikk- og kultur-festivaler hvor de opptar tilsvarende plass som en matserverings-vogn, men tilbyr avslapning og uendelig underholdning for festival-gjengere. En utleievirksomhet for utleie av badstue er veldig attraktivt på grunn av den økende etterspørselen for denne typen tjeneste med relativt lave investeringsbehov.

KONSTRUKSJON

Våre mobile badstuer er festet på en tilhenger med dobbel aksling som står på fire hjul (to på hver side). Tilhengeren har en hunn hengertilkobling. Vekten på tilhengeren varierer fra 250 til 450kg avhengig av lengde. Den totale lengden på badstuen beregnes ved å regne sammen lengden på badstuen + 1,5 meter (som er frontdelen av tilhengeren). For eksempel vil en 3 meters tønne-badstue montert på en tilhenger utgjøre en 4,5 meter lang enhet. Den totale lengden bør tas med i beregningen når du planlegger reisevei og parkeringsplasser.

VEIVERDIGHET

Mobile badstuer er tilgjengelige med eller uten bremser. I henhold til EU-regler må alle kjøretøyer over 750kg ha bremser for å regnes som veiverdige. Alle mobile badstuer, som skal kjøres på veien, må ha bremser på tilhengeren. Hvis den mobile badstuen bare skal flyttes rundt på en privat eiendom og ikke skal kjøres på veiene, så trengs ikke bremsene. Kjøring med en mobil badstue krever ikke et spesielt førerkort hvis  maksimum målte vekt for kjøretøyet og den mobile badstuen på tilhenger ikke overstiger 3500kg. Hvis den totale vekten overstiger denne grensen, så trengs spesiell BE-kategori. Grensen for den totale vekten kan være annerledes i ditt land, så vennligst sjekk lokale regler på forhånd.

Outdoor Barrel Round Sauna, Julien, Limousin, France (1)

LEVERING OG LOSSING

For å sikre at badstuen leveres i topp tilstand, så leveres de mobile badstuene i standard 17m lange lastebiler. Under transporten tas hjulene av tilhengeren for å forhindre at den mobile badstuen flytter seg under frakten. Selve badstuen er komplett montert og festet til tilhengeren før levering. Alt som gjenstår å gjøre etter du mottar badstuen er å skru på hjulene.

For å losse den mobile badstuen, så er det ideelt med en gaffeltruck. På grunn av lengden på badstuen er det mest praktisk å losse badstuen fra siden av lastebilen.

REGISTRERING

Den mobile badstuen kommer med en pakke med registreringsdokumenter som inkluderer et registreringssertifikat, midlertidig forsikring og samsvarsbekreftelse utstedt av produsent. Tilhengeren vi benytter for badstuene blir produsert i Litauen av en partner-bedrift. Registreringen av tilhengeren er gyldig i en måned. Etter levering må den mobile badstuen registreres lokalt. Prosessen er tilsvarende når man kjøper en bil i et annet EU-land og den re-registreres i ditt land.

Dette er essensiell info som du trenger når du velger en mobil badstue. Å motta en badstue på hjul kan innebære mer omfattende tanke og forberedelse, men det er absolutt verdt det. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål.

Én kommentar til “Din Guide Til En Mobil Utendørs Badstue – Mobil Badstue”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *