Et Nydelig, Og Samtidig Enkelt Innebygd Boblebad-Prosjekt Å Inspireres Av

Har du lenge drømt om å lage en terrasse med et innebygd nordisk bad i hagen din? Eller kanskje har du allerede en stor platting hvor du kan sette inn et boblebad og lage ditt eget spahjørne? Realiser drømmen din med de enkle stegene I denne artikkelen.

Det første steget I å realisere et slikt prosjekt er å finne ut hvilket nedsenket boblebad som passer deg. Du kan se på alle modellene og deres forskjeller I de tekniske skjemaene her. I disse skjemaene vill du også finne ut annen teknisk informasjon som er smart å ha når du gjør klart området for spaet ditt.

Når du har bestemt deg for den eksakte modellen du ønsker, så kan du begynne å gjøre klar terrassen. Når du lager terrassen, la det være igjen plass til boblebadet basert på dimensjonene indikert I de tekniske skjemaene. Du kan for eksempel bruke papp til å måle den nødvendige plassen.

Eller, om du allerede har en treterasse som du vil gjøre om til en terrasse med et nedsenket boblebad, så kutter du ut en sirkel med riktig størrelse i terrassen.

Ett veldig viktig punkt dø bør tenke på, er at boblebadet kan veie opp til 1000kg med vann og personer i. Det er derfor viktig at boblebadet ikke henger fra kantene, men blir holdt oppe unnenifra. Det som er fint er at våre nedsenkede boblebad kommer vanligvis med en trestøtte som du kan bruke til innstallasjonen, og trenger ikke å tenke på ekstra støtte.

Hvis boblebadet du har kjøpt inneholder elementer som ekstern ovn, elektrisk varmeanlegg, massasjesystem, filtrering osv. så må du tenke på at disse monteres på sidene av boblebadet, og at du må ha god tilgang til boblebadet i tilfelle disse trenger service.

Hvis du velger en ekstern ovn kommer lengdene på slangene være rundt 70 cm, og ovnen må være på samme høyde som boblebadet. Hvis du velger et elektrisk varmeanlegg så kommer det til å bli lagt til ekstra planker, og varmeanlegget blir installert på dem.

For å ha en trivelig opplevelse i boblebadet så er det viktig at vannet møter hygieniske standarder. Selvfølgelig så er den beste løsningen å skifte ut vannet etter hvert bruk. Men dette kan bli ganske dyrt. Derfor anbefaler vi å kjøpe et filtreringssystem sammen med boblebadet. Vi kan installere et sandfiltreringssystem som ville trengt å bli plugget inn i et uttak. Sammen med vanndesinfiseringer, så lar dette deg skifte vannet en gang per 1-3 måneder.

Det neste steget er å finne ut hvordan du skal tømme boblebadet. Vi tilbyr tre muligheter: standard vannavløp med en plugg, eksternt vannavlåp eller eksternt vannavløp med en adapter til en hageslange. Du finne mer nyttig informasjon ved å klikke her. I denne linken finner du også all nødvendig informasjon om elektrisk installasjon.

If the tub is recessed in the ground, make sure that the ground surface is level and free of unnecessary debris.

Once all the preparation work is done, sink your hot tub, plug in the electric appliances, fill it with water, and the job is done – time to enjoy your own relaxation area!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *