Kvalitetsprodukt – unikt europeisk varemerke!

Vi er stolte og ekstremt takknemlige for å kunne kunngjøre at fra 24/4/2017 har vi offisielt blitt sertifisert (sertifiserings-nummer 016147597) av European Union Intellectual Property Office og erTimberIN Baltic SPA & Saunas registrert som hos European Union trademarks. Vi gikk gjennom en omfattende sertifiserings-prosess for å overbevise alle om at vårt merkenavn er unikt og kun kan benyttes for våre produkter. Denne evaluerings-prosessen viser vår fremgang da vi offisielt kan bekrefte opprinnelsen til våre produkter, og ingen andre har rett til å benytte dette merkenavnet. Vi har bevist at våre produkter fortjener å ha det individuelle merkenavnet da vi står for vår kvalitet. Det er også viktig å sikre vårt merkenavn fra andre forhandlere for å unngå eventuelle konflikter i fremtiden, og samtidig betyr det også at vi ikke refererer til noen andre.

Vi bestemte oss for å ta dette steget på grunn av mange usikre kunder som uttrykte deres usikkerhet mot å kjøpe produkter online. 

Registrering og etablering av “TimberIN Baltic SPA & Saunas”-merkenavnet var en lang og tøff prosess som bestod av mange tester og evalueringer over en periode på nesten et år. Vi mener bestemt at dette steget var en absolutt nødvendighet for å skille “TimberIN” fra andre.  Med denne prestasjonen ser vi frem til å forsikre våre kunder at de kjøper et originalt kvalitetsprodukt som ingen andre kan tilby under merkenavnet “TimberIN”.

Vi anbefaler sterkt at du fortsetter å lese artikkelen nedenfor for å få bedre bekjentskap med særegenhetene rundt badestamp-markedet.

Vennligst merk at hovedmålet med artikkelen nedenfor er å uttrykke våre ideer og overbevisninger gjennom åre med arbeid, og vi har ikke til hensikt å bakvaske noen spesifikk person eller noe spesifikt firma.

Og til slutt, hvis du fortsatt har tvil, så er du alltid velkommen til å besøke vårt kontor og vår fabrikk.First og fremst vil jeg på vegne av TimberIN takke deg for å at du besøker våre sider. På grunn av økende antall e-mailer fra kunder som er lurt, føler jeg det er viktig å informere om hva som skjer i dette markedet idag og hvordan TimberIN MB gjør en forskjell.

Jeg vil dele dette inn i 5 hoved punkter:

  1. TimberIN i det europeiske markedet;
  2. Dagens største utfordringer;
  3. Hvordan kan vi bekjempe kopiering;
  4. Fortløpende forbedringer og R&D;
  5. Konklusjon.

 

TimberIN - woodenhottubsale.co.uk

 

 

1. TimberIN i det europeiske markedet.

 “De 4 store” er et velkjent begrep for de ledende europeiske produsentene av vedfyrte badestamper og saunaer. “De 4 store” inkluderer “Kirami” fra Finland, “Skargards” fra Sverige, “Storvatt” fra Frankrike og “TimberIN” fra Litauen. Nesten ingen stiller spørsmålstegn ved kvaliteten og servisen disse selkapene tilbyr.

Hovedstyrken i “TimberIN” er vårt produktutvalg. Uten tvil, inkludert utendørs saunaer, vi har et av de største utvalg på markedet. Vi arbeider kontinuerlig med å redusere selskapets kostnader og effektivisere produksjonen for å kunne tilby markedet høy kvalitet til hyggelige priser.

“TimberIN’s produkter gir mye igjen for pengene”, dette er vanligvis hvordan kundene bedømmer oss.

2. Dagens største utfordringer I markedet

Uten tvil, dagens nettbutikker er et bra sted å gjøre innkjøp fra godstolen hjemme. På den andere siden, man kan ikke erfare produktet før mottak. Dette betyr ikke så mye når man kjøper billigprodukter, men når man bruker store beløp på nettet så er det endel ting man bør vurdere.

  • Mange Litauiske firmaer har kopiert vår webside. Det er noen selskaper som etter vår suksess prøver å kopiere “TimberIN’s” konsept og ideer. Vi vil ikke gå inn på hvem dette er men hvis du ser nærmere på disse nettsidene så vil man klart se likheter.
  • Samme selskap har 2 eller flere websider med ulike navn. Mange selskaper lager flere web-sider med ulike navn for å få bedre treff på søkemotorer. Dette fører til mer “støy” i Google og eventuelle kunder møter problemer med å finne kvalitets- og unike produkter.
  • Svært lite oppmerksomhet blir gitt på kvalitet på materialer brukt i produksjon. Problemet kan være feil materialvalg eller dimensjon som kan føre til svakere konstruksjon med påfølgende problemer, rust, lekkasjer osv. Ofte blir badestamper produsert i garasjer eller lignende som kan føre til problemer grunnet uhensiktsmessige lokaliteter mhp temperature, fuktighet, støv . Dette medfører ofte dårlig kvalitet på sveising av polypropylene, støping av fiberglass eller fuktighet i treverk.
  • Svært lite eller ingen utdannelse. TimberIN setter av mye tid og ressurser for å sikre at våre arbeidere er trent og kvalifisert for dette arbeidet. Dyktige, høyt utdannede og erfarne arbeidere er svært viktig for å vedlikeholde top kundeservice.

Så det er tydeligvis mange utfordringer i dette markedet idag grunnet mange forhandlere mangler den erfaring og kunnskap som er nødvendig for å kunne tilby kvalitetsprodukter og service.

3. Hvordan skal vi bekjempe kopiering?

Det er ganske utfordrende å bekjempe kopiering av vår web-side. Til forskjell fra de fleste andre websider så er vi åpen på hva vi holder på med. Vi introduserer oss selv, man kan lære oss bedre å kjenne med å se og lese om oss. Alle er alltid hjertelig velkommen til å besøke våre kontorer eller vår fabrikk.
Vedrørende modellene våre, vennligst legg merke til at i nesten alle bilder og videoer du vil finne vårt merkenavn “TimberIN” logo som du kan se på venstre side av skjermen.

4. Fortløpende forbedringer og R&D

“TimberIN” søker fortløpende forbedringer og R&D. Vi bruker mye ressurser på å forske på kuldegraders påvirkning på materialer og styrke. Det er svært viktig for produkter av glassfiber. Det neste vi jobber mye med er bevegelser i materialer i ulike temperaturer og ulik fuktighet.
For øyeblikket arbeider “TimberIN”’s R&D team sammen med Europeiske institusjoner med 3D teknologi for å utvikle “Smart Tub” teknologi. “Smart Tub” er en patentert og sertifisert teknologi fra “TimeberIN” og vil bli lansert snart.

5. Konklusjon

For å konkludere, vi tror at velutdannede medarbeidere sammen med samarbeidspartnere og fortløpende produktutvikling er nøkkelen til suksess. Enkleste måten å evaluere forretningen på er å vite hva tidligere kunder sier om oss. Vi har mange tilbakemeldinger fra våre kjære kunder og hvis du føler deg litt usikker, vennligst ta kontakt med oss og vil vi fremskaffe referanser stort sett over hele Europa. Så ikke nøl og la oss bli din utendørs spa leverandør.

[testimonial_rotator id=»7922″]

Kontakt oss!
close slider