Badestamp i glassfiber med integrert ovn: termo tre, sibirsk eik Wellness Royal

From: kr25,950 Fra: kr24,600

***Eksklusive 25% norsk mva

*Produksjon og levering: ~4 uger
paypalvisamastercard

Nullstill

Allerede inkludert *

Velg nedenfor

Type lokk *

Vennligst velg en nedenfor

Isolasjon

Velg nedenfor

SPA

Velg nedenfor

Innvendig farge *

Velg nedenfor

Oppgradering av ovnen og tilkobling

Velg nedenfor

Frakt

Velg nedenfor

Spesiell gave

Velg nedenfor

Varenummer: wellnessroyal. Kategorier: , ,

Produktbeskrivelse

 • 23
  Shares

Badestamp i glassfiber med integrert ovn: termo tre Wellness Royal

Hvis du ser etter noe imponerende, så er dette det beste tilbudet noen gang. Den luksuriøse stampen av thermo-tre eller sibirsk eik, velvære royal-modell med A-type trapper vil definitivt pynte opp i hagen din. Den mørke fargen på thermo-treet er elegant og stilig, mens eik har en lysere farge og er kjent som en luksuriøs tresort, ekstremt kraftig, tung og varig. Thermo-tre har generelt bedre isolasjons-egenskaper, men denne gangen er også en ekstra isolasjon for hele stampen inkludert gratis, for en kombinasjon. Dette vil definitivt holde vannet varmt over en lengre periode. Koniske vegger vil gjøre badingen mer komfortabel, avslappende og koselig. Det integrerte varmeelementet gjør denne modellen unik, og det sparer plass i stampen, men det krever ikke at man sparer ekstra plass på utsiden. Man kan velge et elektrisk varmeelement også, mindre innsats men med glimrende resultat.

 

Velg ditt design nedenfor

Tekniske data (engelsk)

VIDEOS

 • 23
  Shares
 • 23
  Shares

LED lys

LED lys gir en behagelig effekt. Det mest populære valget er 2-3 enheter. Veggisolasjon er nødvendig for å lage en skikkelig installasjon. Vennligst velg under applikasjoner. 5 forskjellige farger; Vanntett IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz;

Elektrisk varmeovn

Elektrisk varmeovn kommer sammen med pumpen. Kraften til den elektriske varmeovnen er 6kW hver, og krever derfor spesiell installasjon for elektriske sikringer brukes. Mulig elektrisk tilkobling: 220 V (1 fase); 380V (3 faser).

Vannmassasjesystem

Vannmassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene, og derfor masserer vannet kroppen din horisontalt. Massasjeeffekten er sterkere sammenlignet med luftboblemassasje. Vann må tømmes fra rørene i vintersesongen. 6 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,9 kW; 230 V – 50 Hz;

Vann massasje effekt videoen nedenfor:

Luftboblemassasjesystem

Luftboblemassasjesystem er drevet av 220 V. Dyser er installert i veggene (noen ganger i benker) nær sitteplassene. Massasjeeffekten er svakere sammenlignet med hydromassasje. Luft går gjennom rørene, og det er derfor ingenting å tømme på vinteren. 12 massasjedyser; CE-merking; Inngang: 0,7 kW; 230 V – 3,3 A.

Sandfiltreringssystemet

Sandfiltreringssystemet er tilkoblet badestampen gjennom to slanger i rustfritt stål. Systemet er drevet av 220 V. Filtrering er sterkt anbefalt til nesten alle modeller. Det filtrerer organiske partikler.

Termisk isolasjon

 • Varmeisolasjon i veggene er en veldig effektiv måte å varme opp vannet raskere og holde det varmt over en lenger periode. Det er et veldig vanlig valg.
 • Bunnisolasjon (veggisolasjon er ikke inkludert). Sammen med veggisolasjon gjør den det mulig å oppnå raskere oppvarmingstid og holde vanntemperaturen på et stødig nivå.
 • Isolert PP dekken, hvis kjøpt sammen med vegg- og bunnisolasjon, gir maksimal varmeeffekt.

Type rustfritt stål

 • Rustfritt stål 430. Denne typen stål kan bare brukes med rent, naturlig vann uten noen salt- eller kloridprodukter. I dette spesifikke valget er sandfiltreringssystemet høyt anbefalt.
 • Rustfritt stål 316 er motstandsdyktig mot alle typer salt- og kloridløsninger. Nyttig for hoteller eller andre offentlige steder hvor badestampen brukes veldig ofte.

Flere spørsmål? Vennligst les bruksanvisningen først.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Badestamp i glassfiber med integrert ovn: termo tre, sibirsk eik Wellness Royal”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nullstill

Allerede inkludert *

Velg nedenfor

Type lokk *

Vennligst velg en nedenfor

Isolasjon

Velg nedenfor

SPA

Velg nedenfor

Innvendig farge *

Velg nedenfor

Oppgradering av ovnen og tilkobling

Velg nedenfor

Frakt

Velg nedenfor

Spesiell gave

Velg nedenfor